merhabalar,
buraya yeni üye oldum. 1aydır saç dökülmesinden dolayı baya bi stres halindeydim.
orayı burayı araştır derken gerçekten burda yazılanlar benim için çok faydalı oldu.
Saç dökülmem 2yıl önce doğumdan sonra olmuştu bide unv. son yılımda stresten
dökülmüştü. Üstüne buda eklenince aldı beni bir panik, kel kalıcam herhalde diye.
Tiroid yetersizliği sorunum yeni azalmaya başladığı halde saçların dökülmesi çok tuhaf.
Vitamin ve mineral yetersizliğinin düzgün ve saf beslenmediğimiz için hepimizde olduğuna
inanıyorum. Bunun için 2 gün önce formula snh aldım, solgarın diz için başka bir vitaminini
kullanıyordum o çok iyi olduğu için ve ayrıca burda yazılanlar almama etken oldu. Buna
ek olarak ducray anaphase şampuan ve minoxil %2 aldım. Henüz yeni olduğundan birşey
diyemeyeceğim ama ilerde durumdan sizleride haberdar edicem. Umarım faydasını görürüm.:85:
Hepinize sevgiler..
selamlar.
bahsettiğim sprey,vitamin ve şampuanı kullanmaya başlayalı 1ay oldu.
şampuanı malesef kullanamadım, ancak 2 yıkama dayanabildim.
saçlarımı keçe gibi yapıverdi, tararken resmen şaçlarımı yoluyordum bende bıraktım
ve kuaförün verdiği BC'un saç dökülme önleyici sampuanına devam ettim.
Saçlarım 1 aydır maşallah çok güzel döküldü her yıkamada 100tel civarı saçım dökülüyordu.
usanmadan 1keresinde saydımşimdi biraz azalmaya başladı ama dökülcekte saç
kalmadı ondan mı yoksa kullandıklarımın etkisimi bilemiyorum. bide uçları çok kırıktı baya
bi kestirdim saçımı oda etki etmiş olabilir. önceki halime göre saçımın 4te1i kaldı:18:diyebilirim
ilaç etkileri için min.3ay diyor bakalım ozamanda saçlarımda bir değişiklik görmezsem tekrar yazıcam size.
zaten 2gündür ciddi migrenim tuttu bu saçları tamamen yolsam dökülmesinede bu lanet başağrısınada çare olurmu diye geçirmio diilim içimden üfff(
Çok geç kalmış bir mesaj olabilir yine de paylaşmak istedim HC kullandım yağ patentli bir ürün ben herkese öneriyorum harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?