Saç Bakım Ürünleri Solgar formula snh

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.345
693
373
Kocaeli
bu ürün 2009 yılının En İyi Güzellik Ürünü seçilmiş kullanların yorumlarını bekliyorum SAÇ CİLT VE TIRNAK için bir ürünmüş

Solgar FORMULA SNH 60 Tablet Açıklama : Sağlık saç deri ve tırnaklar.

Solgar Formula SNH; siliyum sülfür çinko mineralleri ve L-lysine L-proline aminoasitleri gibi tırnak ve cilt dokuları için önem taşıyan maddeleri bir arada içeren bir formüldür.

formülasyon içeriğinde bulunan MSM sülfür kaynağıdır. Sülfür antioksidan özellik göstermenin yanısıra hücrelerin yapım aşamasında kullandığı en önemli elementlerden biridir. Cilt sağlığının devamlılığına saç ve tırnak yapısının güçlenmesine destek olabilir.

çinko ve silisyum mineralleri de saç tırnak ve cilt dokusunun temel maddelerindendir. çinko eksikliğinde çeşitli cilt problemleri görülen bir mineraldir. Ayrıca çinkonun doku iyileşmesinde ve çeşitli cilt problemlerinin giderilmesinde yardımcı olduğuda bilinmektedir. Formulasyon içerisinde bulunan Silisyum ve C vitamininin de kollajen sentezinde yara iyileşmesinde destekleyici etkisi olduğu bilinmektedir.

Formula SNH içerisinde bulunan L-proline ve L-lysine deritırnaktendon gibi bağ dokusunun yapılanmasını sağlayan ve kollajen formasyonunda görev alan aminoasitlerdir.:

Ben kullanmaya başlamıştım ama bikaç gün unutunca bıraktım. Şimdi başlığı görünce aklıma geldi kullanayım yeniden. Arkadaşımın ablası memnun kalmıştı bu üründen. Yalnız sabah sakın aç karnına içmeyin. İnanılmaz bir mide bulantısı yapıyor. Ben ilk defa bu ilaçta böyle birşey yaşadım. Öncesinde mutlaka birşeyler yiyin..

konu sahibi arkadaş sonuçlar nasıl oldu?

ben de almayı düşünüyorum da. yorumunu almak istedim.

arkadaşlar bahsettiğiniz ürün bu mu ben de almayı düşünüyorum ya bunu ya yeşil çaylıyı ya da b vitamin complex olanını bir türlü karar veremedim

Eklentiler

• $solgar.webp
    $solgar.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 3.027
merhabalar,
buraya yeni üye oldum. 1aydır saç dökülmesinden dolayı baya bi stres halindeydim.
orayı burayı araştır derken gerçekten burda yazılanlar benim için çok faydalı oldu.
Saç dökülmem 2yıl önce doğumdan sonra olmuştu bide unv. son yılımda stresten
dökülmüştü. Üstüne buda eklenince aldı beni bir panik, kel kalıcam herhalde diye.
Tiroid yetersizliği sorunum yeni azalmaya başladığı halde saçların dökülmesi çok tuhaf.
Vitamin ve mineral yetersizliğinin düzgün ve saf beslenmediğimiz için hepimizde olduğuna
inanıyorum. Bunun için 2 gün önce formula snh aldım, solgarın diz için başka bir vitaminini
kullanıyordum o çok iyi olduğu için ve ayrıca burda yazılanlar almama etken oldu. Buna
ek olarak ducray anaphase şampuan ve minoxil %2 aldım. Henüz yeni olduğundan birşey
diyemeyeceğim ama ilerde durumdan sizleride haberdar edicem. Umarım faydasını görürüm.:85:
Hepinize sevgiler..

Son düzenleme:
merhabalar,
buraya yeni üye oldum. 1aydır saç dökülmesinden dolayı baya bi stres halindeydim.
orayı burayı araştır derken gerçekten burda yazılanlar benim için çok faydalı oldu.
Saç dökülmem 2yıl önce doğumdan sonra olmuştu bide unv. son yılımda stresten
dökülmüştü. Üstüne buda eklenince aldı beni bir panik, kel kalıcam herhalde diye.
Tiroid yetersizliği sorunum yeni azalmaya başladığı halde saçların dökülmesi çok tuhaf.
Vitamin ve mineral yetersizliğinin düzgün ve saf beslenmediğimiz için hepimizde olduğuna
inanıyorum. Bunun için 2 gün önce formula snh aldım, solgarın diz için başka bir vitaminini
kullanıyordum o çok iyi olduğu için ve ayrıca burda yazılanlar almama etken oldu. Buna
ek olarak ducray anaphase şampuan ve minoxil %2 aldım. Henüz yeni olduğundan birşey
diyemeyeceğim ama ilerde durumdan sizleride haberdar edicem. Umarım faydasını görürüm.:85:
Hepinize sevgiler..

çok geçmiş olsun.. umarım faydasını en kısa sürede görürsünüz.. sonuçları bize de bildirin unutmayın :)

teşekkürler brownie. şuan için halen bir değişiklik yok. 1.5 haftadır kullanıyorum.
ama mutlak size sonuçları bildiricem.
görüşmek dileğiyle..

selamlar.
bahsettiğim sprey,vitamin ve şampuanı kullanmaya başlayalı 1ay oldu.
şampuanı malesef kullanamadım, ancak 2 yıkama dayanabildim.
saçlarımı keçe gibi yapıverdi, tararken resmen şaçlarımı yoluyordum bende bıraktım
ve kuaförün verdiği BC'un saç dökülme önleyici sampuanına devam ettim.
Saçlarım 1 aydır maşallah çok güzel döküldü her yıkamada 100tel civarı saçım dökülüyordu.
usanmadan 1keresinde saydım:43: şimdi biraz azalmaya başladı ama dökülcekte saç
kalmadı ondan mı yoksa kullandıklarımın etkisimi bilemiyorum. bide uçları çok kırıktı baya
bi kestirdim saçımı oda etki etmiş olabilir. önceki halime göre saçımın 4te1i kaldı:18::43: diyebilirim
ilaç etkileri için min.3ay diyor bakalım ozamanda saçlarımda bir değişiklik görmezsem tekrar yazıcam size.
zaten 2gündür ciddi migrenim tuttu bu saçları tamamen yolsam dökülmesinede bu lanet başağrısınada çare olurmu diye geçirmio diilim içimden üfff:((

Son düzenleme:
selamlar.
bahsettiğim sprey,vitamin ve şampuanı kullanmaya başlayalı 1ay oldu.
şampuanı malesef kullanamadım, ancak 2 yıkama dayanabildim.
saçlarımı keçe gibi yapıverdi, tararken resmen şaçlarımı yoluyordum bende bıraktım
ve kuaförün verdiği BC'un saç dökülme önleyici sampuanına devam ettim.
Saçlarım 1 aydır maşallah çok güzel döküldü her yıkamada 100tel civarı saçım dökülüyordu.
usanmadan 1keresinde saydım:43: şimdi biraz azalmaya başladı ama dökülcekte saç
kalmadı ondan mı yoksa kullandıklarımın etkisimi bilemiyorum. bide uçları çok kırıktı baya
bi kestirdim saçımı oda etki etmiş olabilir. önceki halime göre saçımın 4te1i kaldı:18::43: diyebilirim
ilaç etkileri için min.3ay diyor bakalım ozamanda saçlarımda bir değişiklik görmezsem tekrar yazıcam size.
zaten 2gündür ciddi migrenim tuttu bu saçları tamamen yolsam dökülmesinede bu lanet başağrısınada çare olurmu diye geçirmio diilim içimden üfff:((

cnm saçların için ampullerle ve yağlarla bakım yapmanı öneririm ne kadar dökülürse dökülsün saçların artacak ve çok bakımlı olacak

Çok geç kalmış bir mesaj olabilir yine de paylaşmak istedim HC kullandım yağ patentli bir ürün ben herkese öneriyorum harika

Teşekkür ediyorum canım.Ürünü nette ben de incelemiştim ama cesaret edememiştim doğrusu.Biraz elim bollaşınca deneyebilirim.Fiyatı biraz tuzluydu çünkü.

ben 20 gun falan kullandım cıldımdde bı etkısını gormedım tırnaklarım hep kırılıodu devam ettı kırılmaya,saclarım ıse panık olacak derecede yogun sekılde dokuldu ama gurlugunden bıse kaybetmedı neden bılmıorum? belkı yenıleme surecıydı yada sonbahar mevsım degısıklıgınde sac dokulmesı normal belkı ondandı ama ben omrumde hıc o kadar yogun dokulme yasamadım ılacı bıraktım normale dondum.belkı yenı sac cıkardıgı ıcın dokuodu o kadar sacı bılmıorum ama ben dayanamadım daha fazla sac kaybetmeye

ben 3. şişeme geçtim bile tırnaklarım hiç bir dönem bu kadar güçlü olmadı,saçlarımda da ufaktan farklılıkları hissetmeye başladım, gözlemlediklerim bunlar.

ayrıca bir kaç günlük kullanım ile yorum yapılmasını doğru bulmuyorum bu konularda.düzenli olarak belirli süre kullanmak gerekiyor o şekilde faydasını görebilirsiniz ancak.

Merhaba

2 ay kadar önce formula snh ı denedim. devamlı kullanamadım çünkü kullanmaya başladığımda sivilce problemi oluştu. Haptan mı kaynaklandı başka birşey mi tetikledi bilemiyorum. Hapı bıraktım sivilce problemi devam ediyo. Sanırım tekrar başlıycam..

Annemlere medobiotin alın dedim gidip solgar formula snh almışlar inşallah işe yarar :50: pek olumlu yorum göremedim 1 ay içinde tekrar bilgilendirme yaparım

kızlar bende bu ilaçdan sipariş verdim iki gün içinde başlıyorum bakalım bende nasıl etki edicek:)

Arkadaşlar bn neredeyse bir ay olacakkullanıyorum alnımda tüy çıktı bu normAl mi ne yapacağım bilmiyorum almımın sol tarafı tüylendi kullanmayı bıraktım saçım zaten çok dökülüyor saçımda çıkması gereken tüy neden Alnımda çıkıyor anlamıyorum moralim çok bozuldu ne yapacağım bilmiyorum

gunde 1 tane alarak 1 ay duzenli kullandim... (gunde 2 diyorlardi ama cesaret edemedim)... pul pul ayrilip 1-2 mm sonrasi kirilan tirnaklarim ilk kez uzayabildi.... guclendi ve artik ayrilmiyor... kesinlikle cozum buldum diyebilirim tirnak sorunuma... ne sivilce cikardi ne de tuylenme yapti... hatta sakarimdir elimi ayagimi surekli keser cizer yaralarim, yaralarim bile cabuk geciyor sanki, ya da plasibo etkisi... bilemedim :)

Back
X