Maske Tarifleri solgun cildim

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ozge123456

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
122
22
98
yüzüm karma cilt tipi ama yüzüm solgun duruyo ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

yüzüm karma cilt tipi ama yüzüm solgun duruyo ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
benim de cildim solgun. küçük bebeğim olduğu için genelde uykusuz kalıyorum. eşimle 20 gündür her gün kefir içmeye başladık. ikimizin de cildi düzeldi. cildim pembeleşmeye başladı. eşimin de cildi problemliydi. özellikle kışın kızarıp kabarıyor, dökülüyordu. doktorlar bir çare bulamadı. hep kortizonlu ilaçlar veriyorlardı. kefir içmeye başlayınca kızarıklar olmadı oysa yağmurlu günlerde hemen kızarıklar başlardı.
bir de burda gördüğüm bir maskeyi uyguluyorum o da cildimi yumuşak yaptı sanki canlandırdı. karbanot+limon maskesi.
geceleri de mutlaka krem kullanıyorum önceleri gece kremi kullanıyordum birkaç aydır bepanthol krem kullanıyorum
su içmek de cilde çok faydalı

bende deniyeyim o zaman ya merak ettim bu arada teşekkürler ya gerçekten işe yarar inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…