Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
solotica gold platinium grey(yıllık-hareli)lens kullanan birileri varsa lütfen fotograf paylaşabilir mi? bide memnunmu genel olarak lensden...acil!!!2 gün içinde sipariş geçicem...teşekkürler,,,
solotica gold platinium grey(yıllık-hareli)lens kullanan birileri varsa lütfen fotograf paylaşabilir mi? bide memnunmu genel olarak lensden...acil!!!2 gün içinde sipariş geçicem...teşekkürler,,,
ben o rengi değilde aynı markanın yeşilini kullandm gözlerim khverengi ilk 3 4 gün kyma yaptı ama şimdi memnunum grisini de denedm ama pek hoşuma gtmedi maviye dönük değil çok çiğ drdu
ben o rengi değilde aynı markanın yeşilini kullandm gözlerim khverengi ilk 3 4 gün kyma yaptı ama şimdi memnunum grisini de denedm ama pek hoşuma gtmedi maviye dönük değil çok çiğ drdu
hımm,,,teşekkürler...solotica 8.6 olduğundan ben de cesaret edemedim....en ufak bir kayma veya batma allerjik konjuktivit yapıyor çünki ben de,,,b&l optima naturel look aldım....gayet doğal duruyor ve rahatsız etmiyor gözümü... belki sadece özel günlerde kullanmak adına bir adet de gold solotica alabilirm sonra...dediğiniz gibi yeşiline de bakayım onun o zaman...