Eki Görüntüle 164400
ewet hare yapınca doğal göz gibi duruyor güneş bende denediğim corlarda hepsi doğal hare yaptı fakat en çok yapan açık renkler oldu ice grafıtte mel fotoda soldakı charme mel sağdakı grafıtte dıkkat edersen harelı gıbı daha doğal duruyor senın bahsettiğin hare den kasıt bumu?eğer buysa yapar normaldede gözünün çemberi belliyse buyuk ihtimal
rica ederim naptım kibişi rica etsem azullarının son halının fotosunu koyar mısınben albumelere bakamıorum ikinci üyeliğim:94:
Güneşcim grafite fotoğraflarda daha açık gözüküyor fakat normalde çok koyu bir dumanlı mavi gri haberin olsun canım... Bana gelen 2015 son kullanma tarihliydi ve renkler koyulaşmıştı bu seride sanırım. Gözlerim seninkiyle hemen hemen aynı açıklık derecesinde ve taktığım zaman gözüme fener filan tutması lazım insanların maviyi görmesi için. Fakat Nil'e gelen cor ve charm grafiteler daha açık bir tonda ve onun siyah gözünde bile çok daha açık mavi durmuş. Ama o bile çok açık renk sayılmaz. Yani grafite çok enteresan bir renk ve fotoğraflara bakarak anlaşılamayan bir renk. Ben charm grafitelerimi ilk taktığımda çok şaşırmıştım, resimlere bakarak almıştım lensleri ve beklentim çok farklıydı, sonuç çok farklı oldu. Yani soğuk bir ton arıyorsan grafite konusunda bir kez daha düşün derim canım. Oldukça koyu bir renk grafite. İstediğin açık ve soğuk tonu sana verebileceğini sanmıyorum.
Fikir vermesi açısından çok yoğun bir ışık altında çektiğim bir resmi ekliyorum, onca ışığın altında bile anca bu kadar açabiliyor göz rengimi. Eğer bana gelen lenslerde bir hata yoksa charm grafite'in koyu kahve gözdeki performansı budur. Cor ve charm grafite arasında da açıklık koyuluk bakımından fazla bir fark yok Nil'in eklediği fotoğraflardan anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?