Solunum yoluyla alkol alınan bar açıldı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
cloudalcohol.jpg

İngiltere’de nefes alarak sarhoş olabileceğiniz konseptte bir bar açıldı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da nefes alarak ve deri solunumu yoluyla sarhoş olunabilen “Alcoholic Architecture” isminde bir bar açıldı. Alkolü buharlaştırarak ortamı alkollü buhar bulutu ile kaplayan bu mekanda, alkolün yüksek miktarda olmasından dolayı emilimleri azaltmak adına, ziyaretçilere koruyucu giysiler veriliyor. Barın kurucuları arasında yer alan Sam Bompas; buharlaştırılmış alkolün %40 daha fazla etki ettiğini söylerken, her alınan nefesin sarhoş edebilecek etkide olduğunu da belirtiyor. Amerikalı doktor William Shanahan ise, bu yolla alınan alkolün karaciğerden geçmeyip direk beyne gittiği için daha tehlikeli olabileceği yönünde uyarıyor.

http://www.sosyokultur.com/solunum-yoluyla-alkol-alinan-bar-acildi/

Mutlaka gitmeliyiz belki sivilcelere iyi gelir :p
Peki kaç bardak soluyoruz nerden bilcez ücretini nasıl ödücez????? :KK17::KK53:

S shot pasaport vize işlemleri başlasın. Karaciğere de gitmiyormuş bak. Ama aklımda tek bir soru, kıyafetler modaya uygun mu? :KK53:
Beraber gidelim kavunum, iki nefes ısmarlarım söz!
Ama ne içtiğimizi nereden bileceğiz? Misal ben viski sevmem, votka veya tekila solumayı tercih ederim?

Beraber gidelim kavunum, iki nefes ısmarlarım söz!
Ama ne içtiğimizi nereden bileceğiz? Misal ben viski sevmem, votka veya tekila solumayı tercih ederim?
Fitil şeklinde de yapılmıştı, direkt popişten alıyordun; önce onu mu denesek :KK53: Oda oda şeklindedir sanırım, o odadan öbürüne birbirimizi kovalarız artık. Ne 2 nefesi yaa, bayılana kadar ısmarlarım sana. Shotlar benden :D

Fitil şeklinde de yapılmıştı, direkt popişten alıyordun; önce onu mu denesek :KK53: Oda oda şeklindedir sanırım, o odadan öbürüne birbirimizi kovalarız artık. Ne 2 nefesi yaa, bayılana kadar ısmarlarım sana. Shotlar benden :KK70:
Ahaha fitil süper ya, nerenle içiyorsun sorusuna verilecek mükemmel yanıt :D

aslında çok iyi :KK53: mekana adım atar atmaz kafan güzel olacak :D
yalnız o ayar yapılabılse ıyı olurdu
ben belkı çakır dolaşmak istiyorum :KK53:

aslında çok iyi :KK53: mekana adım atar atmaz kafan güzel olacak :KK70:
yalnız o ayar yapılabılse ıyı olurdu
ben belkı çakır dolaşmak istiyorum :KK53:
Hamileleri almıyorlar, doğana kadar da büyük ihtimalle Shot ve ben bitiririz o gazları :D Aş erme durumu olmaz inş, bi' nefes alayım falan :KK53:

Back
X