• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

solusitan etken maddeleli gıda takviyesi kullananan var mı ?

nijdewan

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
26
1
288
İstanbul
merhaba kızlar biraz önce özel bi tv kanalında bi doktor solusitan adlı madde ile adeta şow yaptı . bu madde hakkında doktorda """" SOLUSITAN güçlü pozitif (+) manyetik güç yüklüdür. Yağ molekülleri ise negatif (-) güç yüklüdür bu da SOLUSITAN'ın yağ moleküllerini bir süngerin suyu emdiği gibi emmesini sağlar. Bu bağlanma sonucunda vücut yağı ememez ve doğal yollarla dışarı atılır. """"" aynı şekilde ki ifadeleri kullandı.... biraz baktım netten doktorun gösterdiği toz şeklinde olan bu madde tablet ilaçmış şahsen 6 kilo vermek gibi bi hedefim olsada ilaç olduğu için acaba dedim ???? malum zayıflama ilaçları riskli aramızda kullananan var mı ?

Lineatabs'ı nasıl kullanırım?
Yağlı bir öğün tüketeceğiniz zaman Lineatabs efervesan tableti soğuk bir bardak suya atın, çözülmesini bekleyin. Yemekten önce ve yemeğiniz sırasında için.

Yağlı yiyecekler?
Yağlı besinlere örnekler; Kebaplar, kızartmalar, hamur işleri, işlenmiş etler, peynirler, margarin, kremalı ve soslu yiyecekler v.b.

Peki iyi yağlar?
Vücudunuz için gerekli iyi yağları tüketirken Lineatabs'ı kullanmanızı önermiyoruz. Omega 3 gibi yağlara vücudumuzun ihtiyacı vardır. Örneğin balıklar omega 3 yağları ve asitlerince zengindir.

Lineatabs'ı her öğünde kullanabilir miyim?
Prensip olarak evet, ancak gün içinde Sağlıklı yiyecekler tükettiğiniz bir öğünü Lineatabs olmadan tüketin çünkü vücudumuzun iyi yağlara da ihtiyacı vardır.

Lineatabs hangi yaşlara uygundur?
Lineatabs gençler ve yetişkinler için uygundur. 15 yaşından küçüklerin kullanmaması gerekiyor!

Lineatabs bir ilaç mı?
Hayır. Lineatabs Avrupa GMP ( iyi üretim uygulamaları ) kurallarına göre üretilmiş bir gıda takviyesidir.

Lineatabs ne için kullanılır?
Düzenli egzersizle birlikte zayıflama ve kilo kontrolü için kullanılır.

Kabuklu deniz canlılarına alerjim var, Lineatabsı kullanabilir miyim?
Lineatabs'ın ana etken maddesi kabuklu deniz canlılarından üretilmiştir. Bu yüzden kullanmamalısınız.

LineaTabs'ın aktif içerik maddeleri nelerdir?
Lineatabs doğal ve güvenli bir içerik olan SOLUSITAN içerir.

SOLUSITAN nedir?
SOLUSITAN, BodyView İstanbul Avrupa için özel olarak geliştirilen, yeni, tamamen doğal,
Poly-D-Glucosamine çözünür bir lif karışımıdır. Ayrıca diğer etken maddeler ile karıştırılarak
Poly-D-Glucosamine bazlı ürünlerden daha güçlü hale getirilmiştir. Nutritional Lifestyle Products SOLUSITAN, şu anda piyasada bulunan en etkili, en güçlü ve en yenilikçi Poly-D-Glucosamine karışımı olduğunu ifade etmekten gurur duyar.

Nasıl çalışır?
Poly-D-Glucosamine pozitif (+) manyetik yüklüdür, yağ molekülleri ise negatif (-) yüklüdür.
Poly-D-Glucosamine her ne kadar doğal olarak pozitif yüklü olsa da ham maddeyi özel işlemlerden geçirerek Poly-D-Glucosaminenin manyetik yükünü artırdık. Pozitif yüklü SOLUSITAN negatif yüklü yağ moleküllerini tıpkı süngerin suyu emmesi gibi emer. Ve vücudunuzun sindiremeyeceği bir hale getirir daha sonra da tamamen doğal yollarla vücudunuzdan dışarı atılır.

Bu beyanı destekleyen bilimsel bir çalışma var mı?
SOLUSITAN üzerinde klinik araştırmayı yürütmek için, 'Wroclaw Üniversitesi Uygulamalı Eczacılık ve Tıp Bölümü'ne başvurduk.' Çalışma İsveçli Dr. Krotkiewski ve Dr. Meler ( Poly-D-Glucosamine ile ilgili araştırmaları ile tanınan uzman) tarafından yürütüldü ve denetlendi. Normal Poly-D-Glucosamine nazaran, yapılan klinik testlerde gösterildiği gibi ham maddenin eşsiz bir yağ bağlama yeteneği olduğu görüldü.

Herhangi bir yan etkisi var mı?
Yukarıda açıklandığı gibi SOLUSITAN Poly-D-Glucosamine karışımıdır ve Poly-D-Glucosamine kabuklu deniz canlılarının kabuklarından üretilir. Bu nedenle kabuklu deniz canlılarına alerjisi olan kişilerin kesinlikle kullanmaması gereklidir. Bunun dışında Poly-D-Glucosamine sindirilmediği için bir yan etkisi söz konusu değildir.

Lineatabs tuz içerir mi?
Hayır Lineatabs tuz içermez.

Yüksek kolesterolüm var. Ürünü kullanabilir miyim?
Lineatabs kan kolesterolünü azaltmaya yardımcı olur. Eğer kolesterol düşürücü ilaç alıyorsanız bu ürünü kullanmadan önce doktorunuza ve/veya eczacınıza danışın.

Hamilelik veya emzirme döneminde Lineatabs kullanabilir miyim?
Herhangi bir riske sebep olmamak için kullanmanızı önermiyoruz.

Yüksek tansiyonum var, Lineatabs kullanabilir miyim?
Lineatabs kan basıncını yükseltici maddeler içermez. Ancak kullanmadan önce doktorunuza danışmanız iyi olacaktır.

Karaciğer yetmezliği çekiyorum, Lineatabs kullanabilir miyim?
Lineatabs karaciğeri etkileyen hiçbir madde içermez. Ancak kullanmadan önce doktorunuza danışmanız iyi olacaktır.

Diyabet hastasıyım Lineatabs kullanabilir miyim?
Lineatabs kan şekerini etkileyen hiçbir madde içermez. Ancak kullanmadan önce doktorunuza danışmanız iyi olacaktır.

Diyetlerde genelde yo-yo etkisi yaşanır, Lineatabs bunu nasıl engelliyor?
Lineatabs bir diyet değildir. Yağların vücudunuza girmesini engeller. Yağ gelmezse gitmesine de gerek kalmaz!

Lineatabs'ın içerdiği maddeler nelerdir?
Asit (limon asidi), asitliği düzenleyici (sodyum bikarbonat), SOLUSITAN karmaşık 500mg/tablet, tatlandırıcılar (sorbitol, aspartam *, sakarin), aromalar (limon, kireç), inulin (10 mg / tablet), boya (riboflavin (B2 vitamini )). * Fenilalanin kaynağı içerir

bende araştırıyorum ama karşıma hep bir tablet çıkıyor ilaç olduğu için bende almam galiba ama nasıl elde edebiliriz bu maddeyi bilemiyorum bu konuda takipciniz oalacağım

Ben de izledim inanılmaz görünüyor.Ama hiç bir yan etkisi yok diyor.doktor bile önerdiğine göre iyi olmalı.eczanelerde satılıyordur bence bir araştırma yapmak gerek.

Merhaba, bundan 6-7 sene önce kilo sorunum olmadığı halde kolesterolüm yükselmişti. O dönemde bu tabletleri kullandım, kolesterolüm normale düştü. Yan etki hissetmedim.GNC de satılan versiyonunu kullanmıştım.

Diyetle ilgili şahsi fikrime gelince, vücudumuz sıfır yağ alımı ile kilo verir ama sağlıklı bir yöntem değil. Yağda eriyen vitaminlerin (A,D,E,K) bağırsaklardan emilimi için eser miktarda da olsa yağ gereklidir. Yani bir dahiliye uzmanından görüş almakta fayda var derim...

Eskiden chitosan çok populerdi.aynı ifadeleri kullanarak eczanede satıyorduk.ben de kullanmıştım.çok mucizevi değildi.ona bakarsanız xenicalde yağları tutup barsaklardan atılmasını saglıyordu.senelerce sattık şimdi yasaklandı.piyasada baska yağ tutucularda var.bir ara solgarın chitosanını içmiştim.tek basına hiçbirşey işe yaramiyor.bu gun bende izledim.gurkan kubilay sanki yeni birsey bulmus gibi dakikalarca reyting yapmak için şov yaptı.bu grup yağ tutucular yeni birsey degil.belki bu madde biraz daha geliştirilmiş bir yapı olabilir.ama tatlıları pastaları yiyip bundan içince yememiş gibi olmak imkansız.internetten bakarsanız yurtdışında eski oldugunu görürsünüz.madem mucizeydide bugune kadar aklınız nerdeydi?keske haklı olsalar,ben yanilmis olsam.birçok şeyi denemiş biri olarak başta ben içerim.zararına rağmen fx 15 bile içtim bunuda hemen alırım.hatta eczaneme pzt.günü gideceğim depoda varsa hemen getirtip içer size haber veririm.gerçi yağlı yemiyorum ama yinede verilecek 2-3 kilom kaldı.onu bile versem bana yeter.

Bu gün Dr.Gürkan Kubilay 31.08.2012 tarihinde yayınlanan Alişan ve Ayşe Özyılmazer'in
sunduğu Star Tv ekranındaki Ayşe&Alişan programına konuk oldu… Gürkan Kubilay programda yağ emici özelliğe sahip lineatabs solusitan‘ın tanıtımı yaptı. Bir bardak suyun içine solusitan koyup üzerine yağ ekledi ve yağların hemen suyun dibine çöktüğü gözlendi.

Bu ürün eczanelerde satılmıyor. Ham maddesi kabuklu deniz canlıları... yani tamamen doğal
Ürünün bence en önemli özelliği mevcut kiloları eritmesi felan değil... Zaten böyle bir iddiası da yok..
Özellikle yağlı ve kilo almaya sebep olan gıdalar tüketilmeden önce 1 tablet alındığında yediğimiz gıdadaki
yağları nötrlize etmesi...

şimdi nerde satıldığını yazsam reklama girer
google da aratın bulun canım!

Bu gün Dr.Gürkan Kubilay 31.08.2012 tarihinde yayınlanan Alişan ve Ayşe Özyılmazer'in
sunduğu Star Tv ekranındaki Ayşe&Alişan programına konuk oldu… Gürkan Kubilay programda yağ emici özelliğe sahip lineatabs solusitan‘ın tanıtımı yaptı. Bir bardak suyun içine solusitan koyup üzerine yağ ekledi ve yağların hemen suyun dibine çöktüğü gözlendi.

Bu ürün eczanelerde satılmıyor. Ham maddesi kabuklu deniz canlıları... yani tamamen doğal
Ürünün bence en önemli özelliği mevcut kiloları eritmesi felan değil... Zaten böyle bir iddiası da yok..
Özellikle yağlı ve kilo almaya sebep olan gıdalar tüketilmeden önce 1 tablet alındığında yediğimiz gıdadaki
yağları nötrlize etmesi...

şimdi nerde satıldığını yazsam reklama girer
google da aratın bulun canım!

Bu tür ilaçlardan yardım almak yerine düzenli spor ve beslenme yapsak çok daha iyi bir tercih olur sağlığımız açısından, bazı zayıflama ilaçlarını bende kullanmıştım onca para saydım evet kilo verebilmiştim ama hop hepsi geri geldi, birgün kullanmaktan bıkıyorsunuz sanki yaşlı insan gibi sürekli ilaçlara bağımlı kalmak, nerede bizim kendi irademiz, irade olmadan bu tip çözümler geçiçi ve üzücü. Bilmiyorum kızlar doğru birşey gibi gelmedi bana. Almayın ve paranızı boşa harcamayın, onca saat emek veriyoruz boşa saçmaya gerek yok, hem sağlıklı beslenmek bütçeyede iyi gelir :) kilo vermelerinizde başarılar.

Gürkan Kubilay tarafından tavsiye edilen solusitan, kilo vermek isteyenler için deyim yerinde ise tam bir mucize olarak kabul edilmektedir. Dr. Gürkan Kubilay aç kalmadan kilo verme konusunda bahsettiği Solusitan, yağ eriten toz olarak tabir edilen ve deniz kabuklarından ortaya çıkarılan bir maddedir. Solusitan zayıflama tozu yağları tıpkı bir sünger gibi iyice emer, yağların vücuda yerleşmesini engeller ve dolayısıyla da kilo alma problemini ortadan kaldırmış olur.

Solusitan Nasıl Zayıflatır?

Solusitan nasıl zayıflatır? Bu sorunun cevabı aslında başka bir soruda yani neden kilo alırız sorusunda gizli. İnsanlar neden kilo alır, çünkü günlük ihtiyacı olandan fazla kalori aldığı için. Peki kilo almamak için neler yapılmalıdır? Fazla kalori almamalıdır, ağır yiyeceklerden kaçınılmalıdır. Yağlı yemekler yenemelidir. İşte Solusitan zayıflama tozu nasıl zayıflatır sorusunun cevabı burada ortaya çıkıyor. İki seçenek var birincisi, yağlı yiyecekler yemeyerek sıkı bir diyet yaparak zayıflayacaksınız, ikisincisi ise istediğinizi yiyeceksiniz ancak bununla beraber solusitan kullanacaksınız. Solusitan ile beraber yağlı yiyecekler yeseniz dahi aldığınız yağlar vücudunuza yerleşmeden absorbe edilir ve doğal yollardan dışarı atılır. En kolay kilo verme yollarından birisi solusitan ile zayıflamaktır diyebilirim. Dr. Gürkan Kubilay solusitanı anlatırken, televizyonda olduğu için reklam olmasın diye solusitan içeren ürün ismi vermekten kaçındı haklı olarak. Dersimizdiyet olarak solusitan içerikli en iyi ürünün "Lineatabs SOLUSITAN" olduğunu belirtmek isteriz.

Sonuç olarak eğer fazla yağlarınızdan şikayetçiyseniz ve yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız Lineatabs Solusitan kullanarak öncelikle vücudunuzda yağ depolanmasının önüne geçebilirsiniz. Bu sayede kilo alımı durdurmuşmuş olursunuz. Daha önceden vücudunuzda depolanmış olan fazla yağlarınız da zaman içerisinde eriyip yok olur ve kendinizi çok sıkmadan, çok zor diyetler yapmak zorunda kalmadan, hem de istediğinizi yiyerek hatta patates kızartması, cips, hamburger gibi yiyeceklerden dahi uzak kalmadan solusitan mucizesi ile kilo verebilirsiniz. Her ne kadar inanılmaz gibi görünse de klinik çalışmalarla etkisi kanıtlanmıştır.

alıntı...

etiketler : solusitan kullanıcı yorumları, solusitan kullanıcılar, solusitan kullananlar, solusitan nedir, solusitan nasıl zayıflatır, solusitan etkileri, solusitan, lineatabs, efervesan tablet

Gürkan Kubilay LineaTabs Solusitan Yağ Eriten Toz hakkında genel bilgiler.

Star Tv de yayınlanan Ayşe & Alişan programında yağları eriten SOLUSiTAN efervesan tabletin yararlarından bahsetti Doktor Gürkan Kubilay. LineaTabs SOLUSiTAN tıpkı bir sünger gibi yağ moleküllerini yemeğinizden emer. Yağla beraber, SOLUSITAN bir kütle oluşturur. Bu doğal fiber bileşen, vücudunuz tarafından sindirilmez! Normalde göbek bölgeniz, kalçalarınız ya da baldırlarınızda depolanacak olan yağ ile birlikte vücudunuzdan doğal yollarla atılır.

Nutritional Lifestyle Products, SOLUSITAN®’nın diğer Poly-D-Glucosamine bazlı ürünlerden (Absorbitol Plus®, yüksek kalite saf Poly-D-Glucosamine) daha kaliteli olduğunu klinik olarak kanıtlamak için bağımsız bir laboratuara test yaptırdı. SOLUSITAN® karışımımızın piyasadaki Poly-D-Glucosamine bazlı en iyi ürün olduğunu vurgulamak istiyoruz. Bu çalışma; Absorbitol Plus, yüksek kaliteli saf Poly-D-Glucosamine gibi diğer temel Poly-D-Glucosamine ürünleri ile karşılaştırıldığında SOLUSITAN ® Poly-D-Glucosamine karışımının yağ bağlama kapasitesini belirlemek amacıyla yapılmıştır. Çalışma yöntemi Oregon Üniversitesi (ABD) Deniz Ürünleri Laboratuarı’nda geliştirildi ve Polonya’daki Wroclaw Üniversitesi Tıp Fakültesi, Uygulamalı Eczacılık Bölümü’nden Dr. Meler tarafından modifiye edildi. Yöntem, Poly-D-Glucosaminele bağlanan yağın miktarını tespit etmek için kullanılmaktadır. Üzerinde çalışma yapılan bütün Poly-D-Glucosaminelerin, yağ bağlama oranları aşağıdaki bu grafikte net olarak belirtilmektedir. Görüldüğü gibi SOLUSITAN®, gram başına vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri katmadan 31.22 gram yağ bağlama kapasitesine sahiptir. Diğer hiçbir Poly-D-Glucosamine bazlı, ürün bu derece inanılmaz sonuçlar vermemektedir.

Lineatabs’ı nasıl kullanırım?
Yağlı bir öğün tüketeceğiniz zaman Lineatabs efervesan tableti soğuk bir bardak suya atın, çözülmesini bekleyin. Yemekten önce ve yemeğiniz sırasında için.

Yağlı yiyecekler?
Yağlı besinlere örnekler; Kebaplar, kızartmalar, hamur işleri, işlenmiş etler, peynirler, margarin, kremalı ve soslu yiyecekler v.b.

Peki iyi yağlar?
Vücudunuz için gerekli iyi yağları tüketirken Lineatabs’ı kullanmanızı önermiyoruz. Omega 3 gibi yağlara vücudumuzun ihtiyacı vardır. Örneğin balıklar omega 3 yağları ve asitlerince zengindir.

Lineatabs’ı her öğünde kullanabilir miyim?
Prensip olarak evet, ancak gün içinde Sağlıklı yiyecekler tükettiğiniz bir öğünü Lineatabs olmadan tüketin çünkü vücudumuzun iyi yağlara da ihtiyacı vardır.

Lineatabs hangi yaşlara uygundur?
Lineatabs gençler ve yetişkinler için uygundur. 15 yaşından küçüklerin kullanmaması gerekiyor!

Lineatabs bir ilaç mı?
Hayır. Lineatabs Avrupa GMP ( iyi üretim uygulamaları ) kurallarına göre üretilmiş bir gıda takviyesidir.

Lineatabs ne için kullanılır?
Düzenli egzersizle birlikte zayıflama ve kilo kontrolü için kullanılır.

Kabuklu deniz canlılarına alerjim var, Lineatabsı kullanabilir miyim?
Lineatabs’ın ana etken maddesi kabuklu deniz canlılarından üretilmiştir. Bu yüzden kullanmamalısınız.

LineaTabs’ın aktif içerik maddeleri nelerdir?
Lineatabs doğal ve güvenli bir içerik olan SOLUSITAN içerir.

SOLUSITAN nedir?
SOLUSITAN, BodyView İstanbul Avrupa için özel olarak geliştirilen, yeni, tamamen doğal, Poly-D-Glucosamine çözünür bir lif karışımıdır. Ayrıca diğer etken maddeler ile karıştırılarak Poly-D-Glucosamine bazlı ürünlerden daha güçlü hale getirilmiştir. Nutritional Lifestyle Products SOLUSITAN, şu anda piyasada bulunan en etkili, en güçlü ve en yenilikçi Poly-D-Glucosamine karışımı olduğunu ifade etmekten gurur duyar.

Nasıl çalışır?
Poly-D-Glucosamine pozitif (+) manyetik yüklüdür, yağ molekülleri ise negatif (-) yüklüdür. Poly-D-Glucosamine her ne kadar doğal olarak pozitif yüklü olsa da ham maddeyi özel işlemlerden geçirerek Poly-D-Glucosaminenin manyetik yükünü artırdık. Pozitif yüklü SOLUSITAN negatif yüklü yağ moleküllerini tıpkı süngerin suyu emmesi gibi emer. Ve vücudunuzun sindiremeyeceği bir hale getirir daha sonra da tamamen doğal yollarla vücudunuzdan dışarı atılır.

Bu beyanı destekleyen bilimsel bir çalışma var mı?
SOLUSITAN üzerinde klinik araştırmayı yürütmek için, ‘Wroclaw Üniversitesi Uygulamalı Eczacılık ve Tıp Bölümü’ne başvurduk.’ Çalışma İsveçli Dr. Krotkiewski ve Dr. Meler ( Poly-D-Glucosamine ile ilgili araştırmaları ile tanınan uzman) tarafından yürütüldü ve denetlendi. Normal Poly-D-Glucosamine nazaran, yapılan klinik testlerde gösterildiği gibi ham maddenin eşsiz bir yağ bağlama yeteneği olduğu görüldü.

Herhangi bir yan etkisi var mı?
Yukarıda açıklandığı gibi SOLUSITAN Poly-D-Glucosamine karışımıdır ve Poly-D-Glucosamine kabuklu deniz canlılarının kabuklarından üretilir. Bu nedenle kabuklu deniz canlılarına alerjisi olan kişilerin kesinlikle kullanmaması gereklidir. Bunun dışında Poly-D-Glucosamine sindirilmediği için bir yan etkisi söz konusu değildir.

Lineatabs tuz içerir mi?
Hayır Lineatabs tuz içermez.

Yüksek kolesterolüm var. Ürünü kullanabilir miyim?
Lineatabs kan kolesterolünü azaltmaya yardımcı olur. Eğer kolesterol düşürücü ilaç alıyorsanız bu ürünü kullanmadan önce doktorunuza ve/veya eczacınıza danışın.

Hamilelik veya emzirme döneminde Lineatabs kullanabilir miyim?
Herhangi bir riske sebep olmamak için kullanmanızı önermiyoruz.

Yüksek tansiyonum var, Lineatabs kullanabilir miyim?
Lineatabs kan basıncını yükseltici maddeler içermez. Ancak kullanmadan önce doktorunuza danışmanız iyi olacaktır.

Karaciğer yetmezliği çekiyorum, Lineatabs kullanabilir miyim?
Lineatabs karaciğeri etkileyen hiçbir madde içermez. Ancak kullanmadan önce doktorunuza danışmanız iyi olacaktır.

Diyabet hastasıyım Lineatabs kullanabilir miyim?
Lineatabs kan şekerini etkileyen hiçbir madde içermez. Ancak kullanmadan önce doktorunuza danışmanız iyi olacaktır.

Diyetlerde genelde yo-yo etkisi yaşanır, Lineatabs bunu nasıl engelliyor?
Lineatabs bir diyet değildir. Yağların vücudunuza girmesini engeller. Yağ gelmezse gitmesine de gerek kalmaz!

Lineatabs’ın içerdiği maddeler nelerdir?
Asit (limon asidi), asitliği düzenleyici (sodyum bikarbonat), SOLUSITAN karmaşık 500mg/tablet, tatlandırıcılar (sorbitol, aspartam *, sakarin), aromalar (limon, kireç), inulin (10 mg / tablet), boya (riboflavin (B2 vitamini )). * Fenilalanin kaynağı içerir.

Etiketler: dr gürkan kubilay solusitan, gürkan kubilay solusitan, LineaTabs Solusitan, Solusitan Nasıl Kullanılır, solusitan nereden alabilirim, solusitan nereden bulabilirim, Solusitan Yağ Eriten Toz —

Alıntı !

Merhabalar. Gurkan kubılay bey bugun seda sultan prog. da yıne bu soluistan ıcerıgınden bahsetmıs. Hatta cok kullandıgımız bir agrı kesıcının ıcınde varmıs. Bas harfi A ıle baslıyormus suda erıtılıp icilebilyormus.

Boyle bır agrı kesıcı kullanan oldumu ıcımızde yada hangı ılac dan bahsedıyor acaba bılen varmı. Banada bugun ablam bahsettı ben ızlemedım tv de.Aklımıza alman aspırını geldı ama devamında ılacın adını soylemedi ilac reklamı olmasın dıye.Ben int. den arastırıyorum 2 saatdır ama bulamadım :2: Bulan olursa yazarsa sevınırım.

Teşekkurler :38:

Merhabalar. Gurkan kubılay bey bugun seda sultan prog. da yıne bu soluistan ıcerıgınden bahsetmıs. Hatta cok kullandıgımız bir agrı kesıcının ıcınde varmıs. Bas harfi A ıle baslıyormus suda erıtılıp icilebilyormus.

Boyle bır agrı kesıcı kullanan oldumu ıcımızde yada hangı ılac dan bahsedıyor acaba bılen varmı. Banada bugun ablam bahsettı ben ızlemedım tv de.Aklımıza alman aspırını geldı ama devamında ılacın adını soylemedi ilac reklamı olmasın dıye.Ben int. den arastırıyorum 2 saatdır ama bulamadım :2: Bulan olursa yazarsa sevınırım.

Teşekkurler :38:

Bende izledi proğramı, a ile başlayan dişimiz ağrıdığında kullandığımız ağrı kesici diye konuştu.benim aklıma apranax geldi.araştır ama bildiğim kadarıyla apranax çok güçlü ve yanetkileri çok olan bir ilaç.

Merhabalar. Bu soluistan takvıyesını deneyen oldumu aramızda. Gercı cok kısa bı suredır pıyasada sanırım. Sonuclarını paylasırmısınız bızımle...

Teşekkurler

Back
X