Türkiye'den evlat edinirken insanlar çekiniyor , korkuyor. Yarın birgün annesi, babası çıkar hayatımızı, düzenimizi boar, bizlere zarar verir, başımıza bela olur, para talep eder vsvsvsvsvsvsvsvs daha sayayım mı ? Çok çok haklılar. İnsanlar Türkiye'den evlat edinirken annesi-babası ölmüş çocuklar istiyor. Çok duydum şahit oldum. Türkiye'deki çocuklarımız elbette önceliğimiz ama onlarda "çocuk"... Eğer bakanlığa böyle çok sayıda talep olupta bakanlığın gözardı etmemesi takdire değer bence. Anjelina Jolie, madonna benim memleketimde bu kadar yetim var ben Afrika'dan almayayım mı demiş ? Bizdede Bir çok çocuk sahibi olmayan ünlüler var, Bir tek Nilüfer bu konuda cesur davrandı. Lütfen Çocukları ayırmayalım. Bizim çocuklarımız, Onların çocukları diye birşey yok. Türkiye'de zevk için ilişkiye girip gayri meşru çocukları bırakıyorlar, Ben çocuğa bakamıyorum diye(nedense hamile kalmadan düşünemiyorlar) bırakıyorlar, Haklı sebepleride vardır ama Oradaki çocukların Ana-babasız kalmalarının tek sebebi AÇLIK.... Bunlarıda kıyaslarken hesaba katın lütfen. Siz kaç defa hayatınız boyunca TÜRKİYE'de bir çocuk esirgeme kurumuna gittiniz gerçekten merak ettim ? Bizim çocuklarımız diyorsunuz ya ayda bir falan gidiyor olmalısınız.Malatyada'ki çocuklar için tepkinizi arayıp yetkiliye gösterdiniz mi ? Siz koruyup kolladınız mı ? Biz önce kendi üzeirmize düşeni yapalım sonra yargılayalım. Söz konusu çocuksa Reklam kelimesi ne kadar iğrenç kaçıyor farkında olmalısınız. Sadece sizin için söylemiyorum. Biz birey olarak üzerimize düşeni yapalım ama nereye kime yaparsak yapalım......yani sizin yorumunuzu okuyunca şunu düşündüm demek ki ben somaliden evlat edindiğimde sizin gibiler diyecek ki ülkedeki çocuk esirgemedeki çocuklar yetmedi mi diye soranlar olacak. Ne kadar üzücü bir durum.... Çok yanlış düşünüyorsunuz çoook...