Malesef hayir yaptiranlardan yeterli bilgiye ulasamadigim icin yaptirmadim ama iyice bilgi edindikten sonra dusunuyorumNaptin cansu yaptirdinmi... ya da bilgi edindin mi somon dna siyla ilgili
Merhaba, seans ücreti ne kadar ödediniz ben de yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatları konusunda bilgi bulamıyorumKızlar merhaba, 3 hafta önce somon DNA enjeksiyonu ve bioexpander içeren biolift uygulaması yaptırdım. 3 hafta sonunda yüz ovalimde sıkılaşma ve cildimde doğal makyajsız bir parlaklık elde ettim, sonuçtan çok memnunum. Ataşehir bölgesinde yaşıyorum. Florence Nightingale Ataşehir Hastanesin'de dermatoloji uzmanı sevgili doktorum Rukiye Kaymaz uyguladı. Kendisi her cildin ihtiyacını en doğru şekilde belirliyor, en sevdiğim yanı da gereksiz işlem önermiyor. Tedavi sonrası günlük bakım ürünleri kullandırarak işlem etki süresini uzatıyor. Gözünüz kapalı işlem yaptırabilirsiniiiiz :)
Mrb burda yeniyim cilt bakimi onerebilcgnz soylmsnzbahsettiğiniz işlemi duymadım fakat size evinizin rahatlığında kendinizin uygulayabileceği (üstelik cihaz ile) lekeler ve kırışıklıklar için bir cilt bakımı önerebilirim.. msj atarsanız özelden görüşebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?