Somut Adim?

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Depresif bir ruh hali icinde gibiyim. Israrla bir seylerin netlesmesini isterken ve beklerken, bir seyler inadina daha da flulasiyor sanki.

Sosyal medyada karsilastigim, 4 aydir ekseriyetle whatsapp uzerinden gorustugum ama son zamanlarda telefon gorusmelerini siklastiran bu okul arkadasim (yas: 32) ne istiyor benden? Seneler sonra ne ifade ediyor olabilirim onun icin?

Bu sure icinde 2 kere yuz yuze gorustuk ve her 2 gorusme sonrasinda ilgisi ikiye katlandi, uslubu daha da sirinlesti ama somut adim bir turlu gelmiyor.

Bir ara yazmayi/gorusmeyi kesme karari aldim ama nafile... Bu sefer aramalari siklastirdi, beni gunluk yasantisinin icine daha cok dahil etme yoluna gitti. Bu ketum adam benimle daha cok seyini paylasir oldu.

Gecenin bir yarisi "Uyudun mu?" ile baslayan o sirin muhabbetler, bana gonderilen o hos fotograflar, vs... Evet, tum bunlar ruhumu oksuyor ama yetmiyor artik.

Somut adim sizce neden gelmiyor? Olaylar normal hizinda mi ilerliyor yoksa ben mi sabirsizim?

Aranizda "Ilgisi yok" diyenler olacak ama eger boyleyse yazmalari ve son zamanlardaki siklasmis aramalari niye? Insan ilgi duymadigi birine zamanini verir mi ki? Arkadas olarak goruyorsa da bir insan 4 ay her gun arkadasiyla yazisir mi?

Son düzenleme:
Depresif bir ruh hali icinde gibiyim. Israrla bir seylerin netlesmesini isterken ve beklerken, bir seyler inadina daha da flulasiyor sanki.

Sosyal medyada karsilastigim, 4 aydir ekseriyetle whatsapp uzerinden gorustugum ama son zamanlarda telefon gorusmelerini siklastiran bu okul arkadasim (yas: 32) ne istiyor benden? Seneler sonra ne ifade ediyor olabilirim onun icin?

Bu sure icinde 2 kere gorustuk ve her 2 gorusme sonrasinda ilgisi ikiye katlandi, uslubu daha da sirinlesti ama somut adim bir turlu gelmiyor.

Bir ara yazmayi/gorusmeyi kesme karari aldim ama nafile... Bu sefer aramalari siklastirdi, beni gunluk yasantisinin icine daha cok dahil etme yoluna gitti. Bu ketum adam benimle daha cok seyini paylasir oldu.

Gecenin bir yarisi "Uyudun mu?" ile baslayan o sirin muhabbetler, bana gonderilen o hos fotograflar, vs... Evet, tum bunlar ruhumu oksuyor ama yetmiyor artik.

Somut adim sizce neden gelmiyor? Olaylar normal hizinda mi ilerliyor yoksa ben mi sabirsizim?

Aranizda "Ilgisi yok" diyenler olacak ama eger boyleyse yazmalari ve son zamanlardaki siklasmis aramalari niye? Insan ilgi duymadigi birine zamanini verir mi ki? Arkadas olarak goruyorsa da bir insan 4 ay her gun arkadasiyla yazisir mi?
Arkadaş olarak görüşmek istiyorsa çok mu üzüleceksiniz?
Hoşlanıyorsanız siz adım atın.

daha önce arkadaşmışsınız 4 ay uzun süre bu kdar beklemesi ve görüşme sıklığınız 4 ayda 2 kere eğer yanlış anlamadıysam benim hiseiğim sanki sizi yedekte tuatr gibi bir hali var 4 ay uzun bana göre

Böyle peşinden koşup elde edince kaçan da var. Görüşün ama kendinizi çok fazla kaptırmayın derim. Lise de 3 sene yüzyüze bakmadığımız insanlardan okul bittikten sonra çok sırnaşan oldu. İlgisi de olabilir ama siz gene de kendinizi kaptırmayın çok.

Aradaki Gönül bağını anlamak için illa bir soru-cevap olması gerekmiyor bence.

Yaşadığınız şeyi anlarsınız, oda aynı şekilde.
Benimle çıkarmısın/evet.. bunları aştığınız bir yaştasınız.

Evli/nişanlı/sevgili durumlarından eminseniz akışına bırakın.

somut adım dediğin ne? benimle çıkar mısın demesini mi bekliyosun?

ayrıca 4 ayda iki kere görüşmek?

senı yedekte tutuyor olabılır aman dıkkat! ona kafanı takmadan herhangı bırıymıs gıbı konus kaptırmadan. eger nıyetı bellı ıse zaten ortaya cıkar

Arkadaş olarak görüşmek istiyorsa çok mu üzüleceksiniz?
Hoşlanıyorsanız siz adım atın.

Hayir, uzulmeyecegim. Aksine, isin rengi belli oldugu icin sevinecegim.

Bu adamla yazismaya hemen hemen her aksam zaman ayiriyor olmam ilginin/hoslantinin belirtisi degil midir? Illa "Senden hoslaniyorum" demek mi gerekiyor?

daha önce arkadaşmışsınız 4 ay uzun süre bu kdar beklemesi ve görüşme sıklığınız 4 ayda 2 kere eğer yanlış anlamadıysam benim hiseiğim sanki sizi yedekte tuatr gibi bir hali var 4 ay uzun bana göre

senı yedekte tutuyor olabılır aman dıkkat! ona kafanı takmadan herhangı bırıymıs gıbı konus kaptırmadan. eger nıyetı bellı ıse zaten ortaya cıkar

Beni yedekte tutuyor ise o asil kisiyle hangi ara gorusuyor olabilir ki? :/

Hayir, uzulmeyecegim. Aksine, isin rengi belli oldugu icin sevinecegim.

Bu adamla yazismaya hemen hemen her aksam zaman ayiriyor olmam ilginin/hoslantinin belirtisi degil midir? Illa "Senden hoslaniyorum" demek mi gerekiyor?
Buluşma ayarlayın emin olursunuz.
Sizdeki tavır hoşlandığınızı gösteriyor ama erkekler için bu illa düzenli ilişki istediği anlamına gelmiyor.
Takılmak boşlukta vakit geçirmek iki geyik yapmak da istiyor olabilir.

Böyle peşinden koşup elde edince kaçan da var. Görüşün ama kendinizi çok fazla kaptırmayın derim. Lise de 3 sene yüzyüze bakmadığımız insanlardan okul bittikten sonra çok sırnaşan oldu. İlgisi de olabilir ama siz gene de kendinizi kaptırmayın çok.

Zaman uzadikca alisiyorsunuz da o kisiye. :/

Buluşma ayarlayın emin olursunuz.
Sizdeki tavır hoşlandığınızı gösteriyor ama erkekler için bu illa düzenli ilişki istediği anlamına gelmiyor.
Takılmak boşlukta vakit geçirmek iki geyik yapmak da istiyor olabilir.

Ilk gorusmeyi kendisi istemisti. Ikincisini ise bana yaklasimini gormek icin ben istedim ve ertelemeden gorustuk. Beni evden aldi, oldukca nazik ve sicakti. Beni biraktiktan sonra gonderdigi mesajlar da oyle...

Belirsizlik almis basini gidiyorken gorusme teklifi edesim de gelmiyor acikcasi. Bir seyleri ondan gormek istiyorum. Acaba ben mi ifade edemiyorum duygularimi diye dusunmuyor da degilim.

Aradaki Gönül bağını anlamak için illa bir soru-cevap olması gerekmiyor bence.

Yaşadığınız şeyi anlarsınız, oda aynı şekilde.
Benimle çıkarmısın/evet.. bunları aştığınız bir yaştasınız.

Evli/nişanlı/sevgili durumlarından eminseniz akışına bırakın.

Bu durumlarin olmadigindan eminim. Yani, en azindan sosyal medyada buna iliskin zerre belirti yok.

Zaten o bagi anlamasam durumumuzun neden bir seylere evrilemedigini bu kadar sorguluyor olmazdim ve bir seyleri kabullenerek yoluma devam ederdim.
somut adım dediğin ne? benimle çıkar mısın demesini mi bekliyosun?

ayrıca 4 ayda iki kere görüşmek?

Somut adimdan kastim, bu kadar sureden sonra artik sevgili olmak.

4 ayda 2 kere yuz yuze gorustuk.

Mesafe mi var

Neden bu kadar az görüştünüz

Ayni ilde yasiyoruz. Istesek her aksam bile gorusebilecek durumdayiz ama ondan teklif gelmeyince ben de inat edip bu konuda agzimi acmiyorum. Sonuc: Aylar birbirini kovaliyor.

Ayni ilde yasiyoruz. Istesek her aksam bile gorusebilecek durumdayiz ama ondan teklif gelmeyince ben de inat edip bu konuda agzimi acmiyorum. Sonuc: Aylar birbirini kovaliyor.

Bence artık laf aeadında söylemek lazım yüz yüze olsak daha kolay konuşuruz, telefonda konuşurken başım ağrıdı ayy beynim yanacak gibi gibi

Back
X