son 1 ay ve ben yorudum sanki...

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.499
11.351
498
Kpssye 1 ay kaldı ve ben direncimi kaybettiğimi hissediyorum..
Sanki o kadar emek harcadım,yine bi kopya olayı olacak,yada atanamayacağım kaygısı yasıyorum..
3.sınava girişim..öyle zor zamanlar atlattımki..şubattan bu yana çaılışıyorum..,
Kursa gitmedim,diğer yandan çalışıyordum...

Ben nişan attım şubat ayında,aldatıldım,kandırıldım aylarca..
Üzülmek yıkılmak yerine derslerimde buldum tedaviyi..hedeflerime yaklaştıkça daha iyi hissettim kendimi..
Hep atanacağım,kadrolu öğretmen olup yeni bir hayata başlayacağım anı düşünerek içinde bulunduğum sorunu yendim..
Ama şimdi direncimi kaybettiğimi hissediyorum.
Ya atanamazzsam ne olur diye düşünmek bile istemiyorum..
Çok umut bağladım bu sınava..
Hayatımı yeniden şekillendireceğime...
Sanırım desteklerinize ihtiyacım var..

Son düzenleyen: Moderatör:
bak ben de tus sınavına hazırlanıyorum üstelik çok ağır şeyler yaşıyorum ...sakın bırakma ...hep asıl ....bunu bir kumbara gibi düşün ne çalışırsan yanına kar ve hep önündeki sınava hazırlan ....bir sonrakini sakın düşünme..

İnşallah emeklerinizin karśılığını alırsınız. Ama umut etmekten vazgeçme, çünkü o umutlar insanı hayata daha čok bağlar. Sınavda başarılar

bak ben de tus sınavına hazırlanıyorum üstelik çok ağır şeyler yaşıyorum ...sakın bırakma ...hep asıl ....bunu bir kumbara gibi düşün ne çalışırsan yanına kar ve hep önündeki sınava hazırlan ....bir sonrakini sakın düşünme..

Senin sınavın çok çok zor..Allah yardımcımız olsun arkadaşım.Hem sorunlarla başedip,hep bi hedefe yönelmek zor gerçekten.
Sonrası ne olur,olmazsa ne olur diye düşünmemek gerekiyor ama elimde olmuyor ne yazıkki..

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin sınavın çok çok zor..Allah yardımcımız olsun arkadaşım.Hem sorunlarla başedip,hep bi hedefe yönelmek zor gerçekten.
Sonrası ne olur,olmazsa ne olur diye düşünmemek gerekiyor ama elimde olmuyor ne yazıkki..
ilaçlarla ayakta duruyorum ama yapmak zorundayım ailen bile bir noktadan sonra seni anlamıyor çünkü...başarmak zorundasın ..kendini hırpalamadan hedefe kilitlen...son bir ay kafanı dağıtan şeylerden uzak dur ...televizyon izleme....omega 3 950 mg kullanıyorum dikkatimi çok arttırdı gerçi senin bir ayın kalmış ama bir araştır istersen....bir de çay ve kahvene çok şeker atma...beyin dede insülin direnci gelişiyor

Kpssye 1 ay kaldı ve ben direncimi kaybettiğimi hissediyorum..
Sanki o kadar emek harcadım,yine bi kopya olayı olacak,yada atanamayacağım kaygısı yasıyorum..
3.sınava girişim..öyle zor zamanlar atlattımki..şubattan bu yana çaılışıyorum..,
Kursa gitmedim,diğer yandan çalışıyordum...

Ben nişan attım şubat ayında,aldatıldım,kandırıldım aylarca..
Üzülmek yıkılmak yerine derslerimde buldum tedaviyi..hedeflerime yaklaştıkça daha iyi hissettim kendimi..
Hep atanacağım,kadrolu öğretmen olup yeni bir hayata başlayacağım anı düşünerek içinde bulunduğum sorunu yendim..
Ama şimdi direncimi kaybettiğimi hissediyorum.
Ya atanamazzsam ne olur diye düşünmek bile istemiyorum..
Çok umut bağladım bu sınava..
Hayatımı yeniden şekillendireceğime...
Sanırım desteklerinize ihtiyacım var..

benzer şeyler yaşamışız. ben de sınavın bittiği ama iptal edildiği dönemde öğrenmiştim aldatıldığımı. yeniden çalışmam gerekiyordu. 1 ayım vardı.çok kötü durumdaydım. çok yalnızdım yaşadığım yerde. tek bi arkadaşım bile yoktu. ben de senin gibi yaptım. derslere verdim kendimi.

eski netimden daha iyi net çıkardım sınavda. belki de hırs yaptım bilmiyorum. ve atandım sonuç olarak. sen de öyle olacaksın eminim :34:

son 1 ay çok önemli.. kendi kendini sürekli motive et. ben de zor günler geçiriyorum.. ama 1 ay daha dişimizi sıkalım.. güzel şeyler düşün.. çok yüksek netler yapip istediğin yere atandiğini hayal et.. bol bol deneme çöz.. sıkıldığın anda bırak zevk aldiğin şeyleri yap..

oooyyy kendimi hatırladım bi an, stresten her yanımı sivilceler basmıştı, insanlıktan çıkıp, hiç bi sosyal aktivite de bulunmadan ders çalışmıştım, bi yandan da depresyon tedavisi görüyordum:43:

Allahıma çok şükür atandım ama yedi bitirdi beni stres:50:

geçecek bu günler de canım, sık dişini, bol bol dua et, Rabbim yardımcın olsun

branşın ne bu arada?

Aynen yanlız değilsin. Aylardır ders yapıyorum. O kaygı hep var ya olmazsa diye. Birde en az 88 almalıyım atanmak için.
Hayatımızı hep bir sınava bağladılar. Belki daha güzel zamanlar geçirip, istediğimiz yerlerde olmanın tadını çıkarıyorduk şimdi.
Ama gel gör ki... Bugün Coğrafya, yarın Tarih..
Bitmedi gitti!!:5:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah sağ salim atlatıp ,güzel puanlar alalımda atanalım:21:

oooyyy kendimi hatırladım bi an, stresten her yanımı sivilceler basmıştı, insanlıktan çıkıp, hiç bi sosyal aktivite de bulunmadan ders çalışmıştım, bi yandan da depresyon tedavisi görüyordum:43:

Allahıma çok şükür atandım ama yedi bitirdi beni stres:50:

geçecek bu günler de canım, sık dişini, bol bol dua et, Rabbim yardımcın olsun

branşın ne bu arada?

Aynen dediğin etkiler bende mevcut şuanda.

Birde havalar ısındı,sıcakran çalışamıyorum zar zor...

Dişimi sıkıyorum bende,branşım resim..

İnşallah buraya atanma haberrimi yazabilirim,

Çok saol arkadaşım

Aynen yanlız değilsin. Aylardır ders yapıyorum. O kaygı hep var ya olmazsa diye. Birde en az 88 almalıyım atanmak için.
Hayatımızı hep bir sınava bağladılar. Belki daha güzel zamanlar geçirip, istediğimiz yerlerde olmanın tadını çıkarıyorduk şimdi.
Ama gel gör ki... Bugün Coğrafya, yarın Tarih..
Bitmedi gitti!!:5:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah sağ salim atlatıp ,güzel puanlar alalımda atanalım:21:

Aynen canım.

Bende coğrafyadayım.

Son tekrarlar,son denemler artık bakalım inşallah..

En güzel en verimli yıllarım dört duvar arasında çalışma masasında geçiyor.....

Amin canım inşallah ikimizde gereken puanları alabilirz.

Branşın neydi senin?

Çok az kaldı....ve biliyor musun son bir ay çok önemli...bazıları son bir ayda çalıştığıyla bile atak yapabiliyor. Yaşadıkların kolay değil elbet ama bütün bunlara inat hırs yapmalısın. Yüzdüm kuyruğundayım demelisin.

Motivasyonun çok düştüyse kendine bir iki gün tatil ver en sevdiğin şeyleri yap...

Dilerim sınavın çok güzel geçer..

Umutlarını silme içinden hayal kurmayı hiç bırakma onlar senin destekçilerin....

aslında iyi olaylara vesile canım yaşadıkların

1) evliyken aldatılabilirdin kurtulmuşsun
2) kendini derslere vermen için de vesile olmuş yaşadıkların.

canım atan paranı kazan dünya umrunda olmaz. son bir ayını ver canım sonra gez, dinlen, istersen üzül.. 5 hafta çook önemli..unutma her gün senin için dua ediyorum :16:

eşimde sınava girmeye karar verdi sonunda bu kalan 5 hafta çalışacak en az 85 almalı en son 7 yıl önce girdi ama ona çok güveniyorum..

şu andaki korkularının, kaygılarının sınava hiç bir faydası yok. sen panik olmadan son tekrarlarını yap. değişik dershanelerin deneme sınavlarına sık sık gir. yanlışlarını değerlendir, onların üzerine yoğunlaş. sonra da tevekkül et. kopya falan eminim ki seni de diğer adayları da çok yıprattı. kopya ile bir yerlere girenler aldıkları maaşı hangi vicdanla yiyecekler
merak ediyorum. ama sen şimdi bunları düşünme. artık kopyaya cesaret edemezler diye düşünüyorum. nişan atma olayı falan üst üste gelmiş, direncin düşmesi normal ama yılma hayırlısı buymuş de. bir müddet sonra bu kadar üzülmeyeceksin çünkü zaman her şeyin ilacı. şimdi bütün her şeyi bir kenara bırak ve tekrarlara yoğunlaş. başarılar hakkında hayırlısı olsun.

aslında iyi olaylara vesile canım yaşadıkların

1) evliyken aldatılabilirdin kurtulmuşsun
2) kendini derslere vermen için de vesile olmuş yaşadıkların.

canım atan paranı kazan dünya umrunda olmaz. son bir ayını ver canım sonra gez, dinlen, istersen üzül.. 5 hafta çook önemli..unutma her gün senin için dua ediyorum :16:

eşimde sınava girmeye karar verdi sonunda bu kalan 5 hafta çalışacak en az 85 almalı en son 7 yıl önce girdi ama ona çok güveniyorum..

Allah razı olsun canım benim,burda mesajları okuyunca iyi hissettim kendimi,benim giibi birçok kişinin olduğunu bilmek,yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi..

İnşallah eşin kazanır sınavı canım,aklıma geldikçe bende dua ediyorum.

Allah kapımızı açsın inşallah..
Der basına geçiyim,aralarda buraya giriyorum,iyi oluyor:)

Ben de Eylül'de yapılacak sınava gireceğim.:14:

Midem tepki vermeye başladı artık,stresi kaldıramıyor vücut bi yerden sonra.

Doktora gitmeye de korkuyorum.

Sevdiceğim stresten,üzüntüden ülseratif kolit oldu.

İki aydır ders çalışamıyor.:14:

Ben de ona üzülüyorum .:43: Kendimi unutuyorum bazen.:14:

Sağlık en büyük nimet canım,kendini yıpratmamaya çalış.

Biz bu yaşta dert sahibi olduk.:14:

son1 ay çok önemli.. tarih ve vatandaşlığı bu 1 ayda sık tekrar et.
ben son 1 ay tarihi fazla çalışmamıştım. baya yanlışım çıkmıştı. unutuluyo çünkü.
Allah yardımcın olsun

bence sen çok şanslısın öyle birinden kurtulmuşsun ve ona teşekkür etmelisinki seni hırslandırmış derslere asılmana sebep olmuş yani bir işe yaramış !! ve şimdide atanmana sebp olucak inşallah.geriye dönüp bakma ondan hırsıını almaya son 1 ay 1 ay sonra bütün hıncını alabileceğini düşün.başarınla ve başaracaklarınla belkide onun karşısına çıkacak ve pişman edeceksin.gönlünce olsun her sey ...

Back
X