son 1 hafta

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
13
kızlar Hasan Fındık'tan randevu aldım haftaya cuma ameliyat olacağım. kocaman memeler istiyordum sonunda kavuşacağım şimdi de korku başladı ameliyat sonrası acaba tek başıma ne kadar zorlanırım dikişlerim patlar mi bilmiyorum. tek başına olmak çok zorlu bir dönem mi gerçekten korkum başladı. memeden sonra da sırada popo estetiği olmayı kafaya taktım. popoya silikonda konusunda tecrübesi olanlar var mı forumda genelde yağ enjektesinden bahsedilmiş çünküo_Oo_O

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz artık az kalmış yapabilceğin tek şey pozitif düşünmek

Hadi hayirlisi canim.
Bende koocaman meme istiyorum.Ne kadar takacak doktor,su anki halin ne kadar?
Popoyu kime yaptiracaksin?Yabanci forumlara bak yabancilar geliyor turkiyeye popoyapmaya.

Tek başına olman zorlar seni en az iki üç günlüğünede olsa bakacak biri olmali yaninda.bu sureci hastane kalarak gecirmek istersen hemsireleryardimci olabilir.korkma sadece herşeyin güzel olacagini düşün yaz geldi giyeceğini güzel güzel elbiselerin üzerinde nasil güzel duracagini düşün.hayirli olsun simdiden.

Zor ama imkansiz deil,bende yalniz olacam.Yurt disindan gelenler de hep yalniz oluyor zaten.
Napalim surune surune atlatacaz bir sekilde :D

tesekkurler kizlar cok heycanliyim bi an once cuma gunu gelsin istiyorum daha sonra da popo icin para biriktirmeue baslicam 300cc den asagi takmayacagini soyledi yeterli meme dokum varmis kas ustu yapariz dedi ben baya kocaman istiyorum dedim ameliyatta once kas ustu deneriz hos durmazsa kas alti yapariz dedi benim icin yapay ya da dogal durmasi onemli degil buyuk olsun yeter ki dedim beni anladi doktorum

tesekkurler kizlar cok heycanliyim bi an once cuma gunu gelsin istiyorum daha sonra da popo icin para biriktirmeue baslicam 300cc den asagi takmayacagini soyledi yeterli meme dokum varmis kas ustu yapariz dedi ben baya kocaman istiyorum dedim ameliyatta once kas ustu deneriz hos durmazsa kas alti yapariz dedi benim icin yapay ya da dogal durmasi onemli degil buyuk olsun yeter ki dedim beni anladi doktorum
Insallah istedigin gibi olur canim.Kas ustu olursa agrin olmaz zaten,hic korkma.

insallah canim uzun zamandir foruma giremedim sen ne yaptin tarih aldin mi?

offff kotu olmus canim gecmis olsun :((( cumadan sonra before after fotosu aticam sana bakalim yorumun ne olcak :))))

Back
X