son 1 haftada tüp bebek yaptıranlar belirtilerimizi burada paylaşalım

aleyna222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
3.100
1
116
Sivas
arkadaşlar hadi gelinde belirtilerimizi paylaşalımbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
hoşgeldiniz kızlar bende şu an kasıklarımda hafif ağrılar girip çıkıyor arada bir üşütme geliyor sonra sıcak basıyor

Son düzenleme:
benimde pazartesi transferim yapıldı ilk aşılamada kimyasal gebelik, negatif bir aşılama ve bir tüp bebek deneyimim var bu ikinci denemem
yumurta rezervlerim az eşimdede varikosel var ama keçiboynuzu kürü ve havuç kürü ile değerleri 20 milyondan 80 milyona taşıdık son tüp bebek denemesinde motolite %80 di ki eşimde %0 morfolojisi düzgün vardı
ilkinde 450 puregona rağmen 2 yumurtam toplandı e2 400 üzerine çıkmadı yumurtaların birii boş çıktı diğeri 2. gün anca döllendi 3. gün anca 3 e bölündü transfer yapıldı ve sonuç negatif
bundada puregon artı menagon yüksek doz kullandık kısa protokoldü e2 1600 üzerine çıktı ancak 13. güne rağmen yeterli boyuta gelmedi yumurtalar geneden çatlatma iğnesi yapıldı 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi 3 transfer yapıldı ikisi 5 hücreli bir tanesi 3 hücreli embriliyoğun dediğine göre yumurta kalitem çok parlak olmadığı için başarılı bir işlem göremedi
yani bukadar olumsuzluğun içinde pek umudum yok anlayacağınız
test günüm 26 şubat ama adet günüm 22 şubat yani içimden bir ses 5-6 güne alırım sonucu diyor

pregnyl çatlatmanın dışında tutunmayıda sağlıyormuş aşılama yada tüpbebekten sonra pregestorun iğne niyetine pregnyl kullananı çok duydum jel kullanıyormusun
e2 kaç çıktı birde

sen kafana takma bunları, belki içindekiler anne biz burdayız neden öyle söylüyorsunki diyip üzülüyorlar belkide, Allahtan hayırlısı olsun canım üzülme dua ediyorum sana,

Son düzenleme:
bilmiyorum canım kaç çıktığını acaba doktor hormonda bişi gördüde ondanmı iğne verdi

canım pregny tutunmaya yardımcı olsun diye kullanılıyor vücutta östrojen ve progesteron yapımını artırıyor.. önemli bişey yoktur yani merak etme ben transferden sonra 3 kez vurundum...

transfer sonrası nekadar dinlendiniz penim pazartesi oldu transferim yarın işe gideceğiğm

bende öyle yapmayı düşünüyorum hatta pazartesiyide sayarsak 3 gün dinlenmiş oldum yarın işe gideceğim fazla ani hareketlerden kaççınırım artık hayırlısı

Bugün 9.gün.Sol kasığımda batmalar var.ıçerden sanki birisi dokunup çekiyormuş gibi.Bir de bi sıcak basıyor boğulacak gibi oluyorum bi ani üşüme geliyor.Artık ilaçlardan mı ne?Başka da bi belirti yok.idrarda test yapsam çıkar mı acaba çok merak ediyorum.Eşimde kızıyor idrarda yapma diye.Negatif görürsem kan tahlili yaptırmadan moralimi alt üst edeceğimi biliyor tabi.

beimde kasıklarda agrı oluyor bir de aksamları çok fena kabuslar görüyorum çok şükür bu gece görmedim:) bir de muhteşem bir gaz sncısı...
arkadaslar bu arada dr.kaan kocatepenin internet sitesinde hafta hafta hamilelik anlatılıyor eğer incelerseniz bize verilen ilaçların sebebini daha iyi anlarsınız , bana çok yardımcı oldu...
mesela bizim yumurtalar folikülle birlikte cıkartıldı yumurtalıktan oysa normal hamilelikte yumurta hücresi folikülden cıktıktan sonra geriye kalan folikül progesteron hormonu salgılanmasını saglıyormus bizim dışardan progesteron almamızın sebebi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…