Son 1 haftadır sürekli uyuyorum:(

jigglyypuff

Yoğun ve yorgun günler...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
763
19
318
son bir haftadır yaklaşık sürekli uyuyorum geceleride sabahlıyorum oğlum hala emdiği için geceleri çok sık uyanıyor ve benim uyumam sabah 4ü 5i buluyor.bu uyku hali sizdede varmı ? yoksa gerçekten psikiyatrıste gidicem hiç biey yapmak istemiyorum çok gerginim çok mutsuz hissediyorum :((((

Son düzenleme:
baharın gelmesi havaların değişmesi zaten insanda bi sersemlik yapıyo aşikar
bi de üzerine bebeğin varmış uyku zaten imkansız ikisi bir araya gelince
stresli olman gayet normal fakat atlatırsın
çok çok psikiyatriye gidicek bi durum göremedim açıkçası
çocugun uyudugunda sende dinlenmeye çalış ki ona yetebilesin

havalar yapıyor böyle onun dışında yolunda gitmeyen en ufak birşey tetikliyor bunu

ben uyumak için yaşıyorum
yaşamak için uyumuyorum

düşünsenize öldüğümü sonra nasıl uyuycam ühühühüü

son bir haftadır yaklaşık sürekli uyuyorum geceleride sabahlıyorum oğlum hala emdiği için geceleri çok sık uyanıyor ve benim uyumam sabah 4ü 5i buluyor.bu uyku hali sizdede varmı ? yoksa gerçekten psikiyatrıste gidicem hiç biey yapmak istemiyorum çok gerginim çok mutsuz hissediyorum :((((

Bendede aynı durum var canım ya bozma psikoljini.Kendini telkin etmeye çalış.Bu yaşadıkların çok normal.Benim oğlum 3 yaşında hala emiyor ve geceleri arada uyanınca benim uyku altüst oluyor.Normal şartlarda sabah 4 de de yatsam 8 de kalkarım.Ama şu son 10 gündür tamamen havalara bağlı uyudukça uyuyasım geliyor.Hatta eşim 3 gün evvel yuh be aşkım tam 16 saat uyudun hala doymadın dedi...bendekine uykusu ise.Ayılar yatmaz herhal bu kadar:1::ssz::32:Evimi oğlum küçük olduğundan abartısız hergün makinalarım.Oysa yaklaşık 1 aydır saldım gitti herşeyi 2-3 bazen 5 günde makinalıyorum.Eşim pasağından öleceksin temizlik manyağı aşkım ne oldu sana diye takılır.:52:
.Üzülme ağlamak istersen sal gitsin gerçekten işe yarıyor tatlım.Canını sıkıp bebeğini üzme olurmu.Ve çokça dua et sabır dile elbet bu günlerde geçecek.Mevsimsel değişiklik ve pek inanmam ama Dolunay bile çok etkiliyormuş hormonlarımızı doğal olarak bizleri
Ben birşey daha itiraf edeyim bahara girerken bende hiç eşime karşı istek olmaz bu aralar yine öyleyim ve adam dalga geçiyo benle.Beni beğenmiyomisin..:3:
Hayır beğenmiyim diyorum bende napım :ssz:

Back
X