Son “1”

mihrimahayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
141
71
48
35
Kızlar yarın bat günü. Eğer gebelik varsa neler yaşadığım burada kalsın diye yazıyorum..
Şuan belirtilerim şu şekilde;
Hafif kasıklarda ağrı
Aşırı gaz
Göğüslerde ağrı
Yüzümde ilk defa bu kadar sivilce çıktı
Sarımsı akıntı( kaşıntı vs. yok)
Bacaklarda çekilme ve sızı
Bu 3. Ayım ve ilk defa test yapmadan bekledim. Sadece buradan okuduklarımla durup kendimi teselli ediyorum. Rabbim inşallah bekleyen herkesi sonrada beni bu güzel haberle nasiplendirsin inşallah🤲🏻🌸

Kızlar yarın bat günü. Eğer gebelik varsa neler yaşadığım burada kalsın diye yazıyorum..
Hafif kasıklarda ağrı
Aşırı gaz
Göğüslerde ağrı
Bu 3. Ayım ve ilk defa test yapmadan bekledim. Sadece buradan okuduklarımla durup kendimi teselli ediyorum. Rabbim inşallah bekleyen herkesi sonrada beni bu güzel haberle nasiplendirsin inşallah🤲🏻🌸
Hadi inşallah canım 🙏🏻 hayırlısıyla güzel haberler alırsın

Hafif kasıklarda ağrı
Aşırı gaz
Göğüslerde ağrı

Canım test yaptin insallah 🤗isini hic riske atma kan tahlili ver ben hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra cıktı idrarda. Belirtilerini okudum hepsi bende de vardı

Canım test yaptin insallah 🤗isini hic riske atma kan tahlili ver ben hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra cıktı idrarda. Belirtilerini okudum hepsi bende de vardı
Bu bat gününü atlatırsam öyle yapayım diyorum ki umutlanmakta istemiyorum çok😓

Şu bacaklarda çekilme yazmışsın ya direk bnce hamile dedim . Çnkü aynısı başıma geldi . Üst bacakların iç tarafkarı çekiliyordu . Sanki damarımı çekiyordu biri . Bnce idrar testi yap . Bnde bat günü gece 12 de falan yapmıştım bi gün sonra kan verdiğimde 58 çıkmıştı . Şuan 17 aylık kızım .

Şu bacaklarda çekilme yazmışsın ya direk bnce hamile dedim . Çnkü aynısı başıma geldi . Üst bacakların iç tarafkarı çekiliyordu . Sanki damarımı çekiyordu biri . Bnce idrar testi yap . Bnde bat günü gece 12 de falan yapmıştım bi gün sonra kan verdiğimde 58 çıkmıştı . Şuan 17 aylık kızım .
Allah bağışlasın canım ♥️ İnşallah bugünü atlatırsam öyle test yapmayı düşünüyorum inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim yprumun için🌸💐

Merhaba, yok daha yapmadım bir gün gecikti bugün ikinci günündeyim bugün test alıp yapacağım inşallah duanızı eksik etmeyin hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşaallah☺♥

Canim benim adetim gectikten4 gun sonra cikti idrarda . Ben zaten kan testi yapmıştım idrar testini oylesine yaptim neden bu kadar bekliyosun ki kan testinde kesin çıkar idrarda varsa bile erken diye negatif bile cikabilie

Olmadı yine test aldım negatif çıktı. Bugün adet olmazsam yarın sağlık ocağına gidicem😢😥 çok moralim bozuk

Buda test

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 59
Canim benim adetim gectikten4 gun sonra cikti idrarda . Ben zaten kan testi yapmıştım idrar testini oylesine yaptim neden bu kadar bekliyosun ki kan testinde kesin çıkar idrarda varsa bile erken diye negatif bile cikabilie
Canım sende test yaptığında çıkmadı değil mi?

Canım sende test yaptığında çıkmadı değil mi?
Yok canım adete 3 ya da 4 gun kala yaptım cikmadi ayni gün dayanamadim kan testi verdim onda çıktı. Hamile oldugumu ogrendim. Öylesine idrar testi de yapayım dedim. Adetimi 3 gun mu ne geçmişti silik çıktı

Back
X