Son “1”

Yok canım adete 3 ya da 4 gun kala yaptım cikmadi ayni gün dayanamadim kan testi verdim onda çıktı. Hamile oldugumu ogrendim. Öylesine idrar testi de yapayım dedim. Adetimi 3 gun mu ne geçmişti silik çıktı
Bakalım yarın tahlil yaptıracağım

Olmadı yine test aldım negatif çıktı. Bugün adet olmazsam yarın sağlık ocağına gidicem😢😥 çok moralim bozuk
Canım inşaallah hamilesindir. Ben de bu gebeliği de 5 gün geciktiğinde idrar testi yaptım negatif çıktı tabi öncesinde de yapmıştım hep negatifti. 1 hafta olunca kan vermeye gittim ve 400 lerde çıkmıştı değerim. Geç döllenme olmuş şimdi de 1 hafta geriden geliyo bebiş. İnşaallah sen de böyle bir sürprizle karşılaşırsın.

Canım inşaallah hamilesindir. Ben de bu gebeliği de 5 gün geciktiğinde idrar testi yaptım negatif çıktı tabi öncesinde de yapmıştım hep negatifti. 1 hafta olunca kan vermeye gittim ve 400 lerde çıkmıştı değerim. Geç döllenme olmuş şimdi de 1 hafta geriden geliyo bebiş. İnşaallah sen de böyle bir sürprizle karşılaşırsın.
Bugün kan verdim eve geldiğimde kırmızıları gördüm yarın sonuç belli olacak ama muhtemelen negatif

Back
X