Doğuma Hazırlık son 10 gün???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
Biyolojik olarak 280 gün hamilelik sürem 31 aralikda doluyo ama cuma gunu gittigim kontrolde bebegim hala geride duruyodu. Artik coktan asagi inmis olmasi gerekmezmiydi? Hep normal dogum olsun istedim ama 31inde kızım gelmezse doktor mudahele edecegini soyledi. Iki gundur sadece sol tarafimda sanki dalagin siserde bi agri olur ya oyle bi sizlama var baslada bisi yok!!! Gelmicekmi kizim acaba die telas yapmaya basladim. Deneyimli annisler yorumlarinizi bekliorm

merhaba tatlım
benim tarihimde 29 aralık.
bende heyecanla neler olacağını bekliyorum.
nst de ağrı 80lere kadar çıktı bugün. 1cm kadar açılmadan bahsetti doktor. ama hala yukarıda. sen nst ye giriyor musun?

merhaba tatlım
benim tarihimde 29 aralık.
bende heyecanla neler olacağını bekliyorum.
nst de ağrı 80lere kadar çıktı bugün. 1cm kadar açılmadan bahsetti doktor. ama hala yukarıda. sen nst ye giriyor musun?
Giriyorum 37den beri her hafta hemde ama daha hala ne sancilarda artma ne acilma ne de bebegin asagi inmesi gb bi durum yok. 31 aralikta gelmezse mudahele edicem dedii icn iyice stres yapiorm acaba nolursa olsun normal dogum yapcam dedim die inat mi yapio bana kizim bilemedm hakkimizda hayirlisi olsun insalla :)

Benimde ilk hamileliğimde 19.08. son tarihti. son güne kadar bekledik, ne yola girdi ne aşağı indi. Sezeryan oldum.
Hayırlısı olsun sizin için de.

Benimde ilk hamileliğimde 19.08. son tarihti. son güne kadar bekledik, ne yola girdi ne aşağı indi. Sezeryan oldum.
Hayırlısı olsun sizin için de.
Kaldi 7 gun benim kizda da hala ne asagi inme var ne sancilanma :) artik stres bile yapamiorm ben normal dogum diye kendi kendime israr ediorm ya kesin ters tepcek gibi gelio ya hayirlisi insalla :) saglikli bi gebelik dilerim bende :)

Kaldi 7 gun benim kizda da hala ne asagi inme var ne sancilanma :) artik stres bile yapamiorm ben normal dogum diye kendi kendime israr ediorm ya kesin ters tepcek gibi gelio ya hayirlisi insalla :) saglikli bi gebelik dilerim bende :)
tatlım bende de hiiiç kıpırtı yok. minik kuşumun ayakları halaa kaburgalarımın arasında :)) zaten başı biraz büyük olduğu için doktor aşağı inemeyebilir demişti. sanırım durumumuz budur. beklemekten pes ettim ben. yarın sezaryen olacağım. içimden gelen sesi dinliyorum ve epidural sezaryen diyorum. ( 8,5 ay normal doğum olacak demiştim:KK43:)

tatlım bende de hiiiç kıpırtı yok. minik kuşumun ayakları halaa kaburgalarımın arasında :)) zaten başı biraz büyük olduğu için doktor aşağı inemeyebilir demişti. sanırım durumumuz budur. beklemekten pes ettim ben. yarın sezaryen olacağım. içimden gelen sesi dinliyorum ve epidural sezaryen diyorum. ( 8,5 ay normal doğum olacak demiştim:KK43:)
Saglikla kavus canim bebisine. Bende aynen en basindan beri hep normal istiorm die dolastim ama yarin doktor kontrolumuz var yine ayni sekilde asagi inmediyse ve normal dogum zor derse bende pes edip sezeryani secerim sanirim.

Naptin gulum varmi bisiler bebisin keyfi yerinde sanirim :)
Ay yok kuzum hala gelesi :) bugun doktora gittik yine nstye bagladi sanci yok kaldi 5 gun. 31 araliga randevu verdi hala gelmeye niyeti olmazsa 1 2 gun bekler mudahale ederiz dedi. Sezeryan mi suni sanci mi o gün gelsin konusuruz dedi. Yeni yılı beklio heralde :)

Ay yok kuzum hala gelesi :) bugun doktora gittik yine nstye bagladi sanci yok kaldi 5 gun. 31 araliga randevu verdi hala gelmeye niyeti olmazsa 1 2 gun bekler mudahale ederiz dedi. Sezeryan mi suni sanci mi o gün gelsin konusuruz dedi. Yeni yılı beklio heralde :)

Bencede canim saglikla dogsunda :) sag salim ikinizde kurtulunda gerisi bos

Ben hep normal dogum istediim icn bekliors bakalim ama artik gelmezde saglikli olani sezeryan olursa onu da kabul etcem zaten ikimiz icin hangisi saglikliysa onu tercih etcem baklaim hayirlisi :)

Bende direndim ama olmadi hem sezeryan ogle kotu bisi degil korkma ben sezeryandna ertesi gunu hemen kalktim ayaga yurudum zorlanmadim hic.
Rabbim yar ve yardimcin olsun duam seninle haber et ama umarim normal olur olmazsada yapilacak bisi yok

Bende direndim ama olmadi hem sezeryan ogle kotu bisi degil korkma ben sezeryandna ertesi gunu hemen kalktim ayaga yurudum zorlanmadim hic.
Rabbim yar ve yardimcin olsun duam seninle haber et ama umarim normal olur olmazsada yapilacak bisi yok
Aynen canim benim cok tesekkur ederim :) haberdar ederim tabiki :KK200:

Dün sabaha karşı geldi prensesim :) ilk uykusuz gecemizi de gecirdik :) normal dogum yapabildim sabah 8e 10 kala geldi aksam 4te evimize ciktik :)

ayy masallah hayırlı olsuun
sansı bereketı saglıgı huzuru bol olsun ınsallah :nazar::KK36:

Back
X