Son 2 gün

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmak89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AMA ne söylesemde hiç umrunda olmayacak zaten çünkü beni sevmiyor bu yüzden öyle ayrıldık bitti falan demicem ama nasıl bitiricem bilmiyorum onunda canının acımasını istiyorum aklıma 3 şey geldi birisi başkasını sevdiğimi söylemek diğeri telefonlarına hiç cevap vermemek diğer yolda hiçbir şey olmamış gibi buluşup buluşma anında bitirmek en çokta 1. yada 3.yoldan ayrılmak istiyorum

Feysbuk şifresini nasıl çaldın ki anlamadım burasını :delphin:

Yol yakınken sana göstermiş gerçek yüzünü üçkağıtçı.

Ne görüş ne de konuş.Yol ver gitsin.

İkilesin hayatından biran evvel.Herkese mavi boncuk dağıtan erkeklerden nefret ediyorum alsanaalsanasmile

Feysbuk şifresini nasıl çaldın ki anlamadım burasını :delphin:

Yol yakınken sana göstermiş gerçek yüzünü üçkağıtçı.

Ne görüş ne de konuş.Yol ver gitsin.

ıkilesin hayatından biran evvel.Herkese mavi boncuk dağıtan erkeklerden nefret ediyorum alsanaalsanasmile

msn şifresini çok önce ilk çıktığımız zamanlarda vermişti ve hala biliyorum msn şifresini . msn şifresini bildikten sonra facebookunu çalması çok kolay zaten. daha msn şifresini değiştirmemiş . anlamadımı yoksa benim çaldığımı yada şifresini bildiğimimi unuttu herneysede intikam almak istiyorum kendimi tutamıyorum ama uğraşmamam lazım :kızgın:

Ama çok az kaldı ve daha konuşmadım her şeyi öğrendiğimi söylemedim bugünü saymazsak yarın gidicem ahh ah ne olurdu bu kız olmasa çok güzel olurdu şimdi sevinçten dört köşe olmuş olurdum :(

çok sasirdim ya :( 1inci sayfayi okudum çok heycanlisin kavusuyorsun mutlu oldugun yazdiklarinda belli oluyo sonra 3 üncü sayfaya geçiyorum ne göreyim seni kandirmis:( bu erkekleri bazen dövesim geliyoralsanaalsanasmile

çok sasirdim ya :( 1inci sayfayi okudum çok heycanlisin kavusuyorsun mutlu oldugun yazdiklarinda belli oluyo sonra 3 üncü sayfaya geçiyorum ne göreyim seni kandirmis:( bu erkekleri bazen dövesim geliyoralsanaalsanasmile

bende aynen 1. sayfayı yazarken ne kadar mutluydum anlatamam ama 3.sayfayı yazarken çok ama çok üzgündüm biliyorum böyle tiplere üzülmek anlamsız ama o benim elimde olan bişi değil bende dövmek yerine intikam almak istiyorum ama nasıl :uhm:

guvenıyorsan git tabı kiii

diyodum ki msjları gordumm :S

sonuç nedir gittin mii,bence msn face şifrelerini değiştir o bulamasın öyle bırak :/

Son düzenleme:
guvenıyorsan git tabı kiii

diyodum ki msjları gordumm :S

sonuç nedir gittin mii,bence msn face şifrelerini değiştir o bulamasın öyle bırak :/

gitmedim daha ama yarın gidiyorum ama onunla buluşma planı yattı ne yazıkki..ama daha onun haberi yok..:çok üzgünüm:

7 aydır hiç göremediğim sevdiceğimee kavuşmama çok az kaldı hihoyyyt çok heyecanlı ve mutluyum :kedi: ama birazda korkuluyum çünkü beni evine çağırdı üstelik evdede kimse olmayacakmış ama ben ne yapacağımı bilemiyorum ama kabul ettim :sm_confused: olamazmı ama sonuçta yabancı hiç tanımadığım birisi değil :1rolleyes: sizce doğru mu yaptım :uhm: birde benim gibi olanları bekliyorum a.s.

git yavrucum git, hiç bekleme sakın (!)

KIZLAAR ÇOKK KÖTÜ BİŞEY OLDUU :( :( :( :(

Ona karşı bi güven sorunum vardı zaten bu yüzden biraz korkuyordum bu işten.ve az önce güven sorunumu ortadan kaldırmak için facebook'unu çaldım ve mesaj kutusuna baktım.şifresini istemedim çünkü vermeyeceğinden emindim çünkü bi kere verdiğinde kavga ettiğimizde değiştirmiştim bidahada vermemişti neyse mesaj kutusunu açtım ve çok kötü birşeyle karşılaştım :( bi kıza yazdığı mesajları gördüm ve o kıza onu sevdiğini yazmış fakat kız bunu sevmediği içinde hep beklicem seni falan gibi şeyler yazmış :( yani beni kullanmış gibi bişey oldu.peki ben şimdi napmalıyım??hemen mesaj atıp herşeyin bittiğini mi söyleyim yoksa hiçbirşey olmamış gibi davranıp buluşma gününde yüzüne mi söyleyim herşeyi yardım edin ? :( tamda mutlu olucaz hasret bitti demişken olurmu böyle şey ya :( ama iyikide çalmışım diyorum sonradan öğrenseydim daha kötü olurdu of bide bu mesajları martta yazmış geç bile kaldım bide o zamanlar kavga etmiştik :S aslında ben şöyle yapmayı düşünüyorum bu kızdan hiç bahsetmicem bende ona onu sevmediğimi başkasını sevdiğimi falan söylicem hem o kızdan bahsedersem anlar facebook'unu benim çaldığımı :S

hah süper...

Back
X