Son 25 Kilo

öncelikle verdiğiniz kilolardan dolayı sizi tebrik ediyorum....çok büyük bir başarı bu....şu an kilo vermem durdu diyorsunuz buda aslında normal bi durum...bende böyle duraklama dönemleri yaşadım zaman zaman....diyetisyen kontrolündemi verdiniz bu kadar kiloyu....

merhaba

hayir diyetisyen kontrolunde vermedim.

Diyetisyen ile ilk 8 kg yu vermis ve sonra 3 4 ay takilmistim. Dusuk karbonhidratli diyetler cozumum oldu, dukan ile basladim sonra onun izin verdiklerini de azalttim giderek.

Su an kilo vermemin durmasi diyeti dogru duzgun uygulamadigim icin. Dogru duzgun yapsam vermeye devam edicem. Ki bu niyetteyim. Bu kadar ara verip sapitmak yeter, daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.

merhaba;
siz kendiniz olayı çözmüşsünüz zaten,bu sebeplede başarılmıyacak birşey değil vermeniz gereken kilolar.....tekrardan azim ve başarınız için tebrik ediyorum ve kolay gelsin diyorum

tesekkurler bluedeniz.

Dun gece cok gec yattim ve kendi standartlarima gore az uyudum sayilir. Niyetim bugun aksam 10 gibi yatmak ve yarin sabah 6 da kalkmak.

Aksamdan sabah yiyecegim eti firina verilecek sekilde hazirlayacagim.
Sebzemi pisirip yikayacagim.

Sabah 5 te yataktan cikip eti firina koyup sebzeyi dolaptan cikarip tiroid ilacimi icip 1 saat daha yatacagim.

Ilk hafta icin oglen yemelik yanima 3 yumurta ve 1 kucuk kap yogurt koyacagim.

Sonra yumurta ve yogurt da yasaklar listesine girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…