Doğuma Hazırlık Son 3 ay!! Kızıma isim bulamıyorum!!yardımmmmmmmm..............

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatto_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
24
1
86
Sakarya
6.aydayım.hala kızıma isim bulamıyorum.şuan için aklımda Öykü var.karar veremiyoruz ama.lütfen yardım edinnn..

ahhh ne zor iş bilirim :))))))
benim kızlarımın adı DEFNE ve DEREN hatta göbek adlarıyla söylim elif defne ve ayşe deren

canım öykü güzel bence. diğer tercih edilen isimleri de kız ismiyle ilgili diğer başlıklar da görebilirsin

Öykü ismi güzel öneri isterseniz

Aydan
Gözde
Almira
İdil
Berfin
Dilay
Eyşan

Öykü bence de güzel.Birkaç alternatif daha öneriyim;Ece,İpek,İdil,Begüm,Nazlı..Bunlar benim beğendiğim isimlerden bazıları.

benimde kızım olacak,öykü ismini bende düşündüm,kulağa çok hoş geliyor.ama anlam olarak pek bişey ifade etmiyor sanki hikaye/masal demek :26:

onun dışında ırmak ismini çok seviyorum,yine çok derin bi anlamı olmasada,bakalım daha zamanımız var düşünelim :)

benimde kızım olacak,öykü ismini bende düşündüm,kulağa çok hoş geliyor.ama anlam olarak pek bişey ifade etmiyor sanki hikaye/masal demek :26:

onun dışında ırmak ismini çok seviyorum,yine çok derin bi anlamı olmasada,bakalım daha zamanımız var düşünelim :)

evt anlamı hikaye ama ben onu eşimle bizim hikayemiz diye yorumluyorum.kulağıma hoş geliyor.ama daha karar veremedim.daha güzel bir isim bulsam değiştirebilirim

Öykü bence Açelya'dan çok daha güzel.
Ayrıca ismine anlam katacak olan senin bebişin:13:

öykü
defne
bade
mercan
nil
toprak
ayla
beğendiğim isimler

Back
X