son 3 ay...

hasretaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
64
1
86
41
Ankara
hamileliğin son 3 ayında ne gibi sıkıntılar oluyor neler yaşadınız paylaşırmısınız

karnim buyudugu icin gece uyumakta zorluk cekemeye ,ve aksam yemeklerinden sonra siskinlik olmaya basladi.bide fazla gezip yurudugum zaman ayak parmaklarim sismeye basladi.ama bunlarin hic biride buyutecek bisey degil , ilerde ne olur bilmiorum????

benim de bel ağrım artmaya başladı..akşamları da biraz bacaklarım ve ayaklarım şişiyor.bazen nefes nefese kalıyorum..ve artık bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum,sabırsızlanıyorum..daha üç ay var, çok uzun geliyor..

bol bol bel ve sırt ağrım var,nefes almakta zorlanıyorum(özellikle gece yatarken),artık çok ağır hareket ediyorum yavaşladım yani,mide bulantılarım hala var geçmeyecek eminim.Günlük yürüyüşlerimden sonra ayaklarım davul gibi şişiyor(normalmiş).Allah a çok şükür önemli bir sorunum yok yani....

Kasıkalrımda bacakaramda çok ağrım oluyor, hele son günlerde bıçak saplanır gibi, yürümekte ve oturup kalkarken çok zorlanıyorum ağrıdan acıdan, yoksa hiçbir şikayetim yok çok şükür herşey çok normal.

henüz şişkinliklerim olmadı bacakalrımda yüzümde, sadece ellerimde sabahalrı oluyor birde akşamları

uykuya geç dalar hemn uyanır oldum...ateş basması oluyor. bacak ağrım oluyor özellikle geceleri ve çok ayakta kaldığımda oluyor. çok sık tuvalete çıkar oldum. 29. haftamda tum vucudumda kasıntı oldu ve 4gece hiç uyumadım tahlillerim temizdi fakat doktor alerjı olabileceğini söyledi demir ilaçlarını kesti .şişme ödem olmadı

son 3 aya kadar hamile olduğumun farkında bile değildim.
şişmeye başladıkça sorunlar çıkıyor malesef benneyaptımki
ama bebişlerimizi kucağımıza alacağımız zaman yaklaştığı için çok mutlu oluyorum :sm_cool:

Benim bel sırt agrım cogaldı masaj cok iyi geliyor nefes nefese kalıyorum artık yürüdkce merdiven cıktıkca yoruluyorum bacak arasında agrı var ve sık idrara cıkıyorum

-karın büyüdükçe bele baskı olduğu için fazla ayakta kalsam ya da fazla iş yapsam
belimde kopacak gibi ağrılar
-son ay daha da aratacak olan uykusuzluğun başlaması
-mide yanmaları (rennie tablet ya da şurup bunun için tavsiyemdir)
-son ay hafiften başlayan giderek artan sancılar
-son iki haftadır çatı kemiklerim ağrıyor sanırsam bu geceleri oluyor daha çok...
-sürekli tuvalete koşturmak

Allah yardımcımız olsun... Hamilelik zormuş...

ayakta çok kalınca bel ve sırt ağrısı yaşıyorum
ve bazen de öyle geriliyo ki karnım patlıcak gibi..
he bi de wc problemi:)

Amaaaa..şükürler olsun diyorumm..

belimden oturamıyorum
başım çok ağrıyo
göğüs altıma bıçaklar saplanıyo
uykularım düzensizzzzz
baş dönmem varrrrrrrrr
daha ne olsun dimiiiiiiii:)

Selamlar, 23 haftalık hamileyim ve çok ağrım var miyomlarim var sizde böyle sorunlar var mı arkadaslar lütfen yardım :((

son iki ayda diyeyeim bende;gece uykusuzluğu
sık wc ziyareti ve enerjimin dibe vuruşu diyebilirim. buna da çok şükür tabi...

bu şikayetlerin hiçbirisi bende yok. başlarda bulantım da olmamıştı zaten. bazen hamile olduğumdan şüphe ediyorum.:bbo:

bende birde bu ay diş ağrısı peydah oldu..dişim kırıldı..hakikaten hamilelik diş götürüyor..

Ben çok yorulduğum zaman oturunca kalçama bıçak saplanıyor sanki, sizde de oluyor mu?Yürürken zorlanıyorum,kalçamın ağrısı bacağıma vuruyor.

Back
X