Toparlanayım. Baslayacağım kpss'ye. Dediğiniz gıbı de iş basvurusunda bulundum. Bekliyorum şimdiKimsenin dini inanciyla parasini bilemezsin
Gecmis olsun, sana ders olmus.
Once aile terbiyesi almis birini araman gerektigini ogrendin.
Sinav icin tekrar hazirlanacaksin mecbur, cizgini cek calismaya basla.
Elbet karsina biri cikacak tekrardan.
Bu arada ozel okulda falan calismaya baslayabilirsin
Hakkinda hayirlisi olsun
Ah ki ne ah. Süründürdü beni. Daha bunlar özet. Yasadığım sınır kırizleri de cabası. Ettiğimi çektim.Geçmiş olsun zaten hatalarını biliyorsun.
Ah almışsın .
Umarım çabuk atlatırsın.
4-5 ay öncesi seven ve sevilen. Kpss ye hazırlanıp umutları olan biriydım. Gecen sene öğretmenliği kıl payıyla kaçırdığım için bu sene kesin olacak ve sevdiğimlw evlenecektiiimm. Ama nerdeeee. Sevdiğim çocukla 2013 te tanıştık ve ailem istemedi.hep sevdim.ufak defek sorunlarımız vardı ama yuvarlanıp gıdıyorduk iste. Derken yazdan beri baska bır çocuk duymaya basladım. Maddı durumu iyi,çok dındar tam istediğin gıbı. Neyse benımkiylede aramızdaki sorun maddıyattı. Bana o bıraz pintı gelir. O ise kabul etmezdı. Takı,ev esyası gıbı konuları çok basıte alır bense önemserdim. Derken bır gun buyuk bır kavga edıp bıtırdık. O hep alttan aldı. Sustu. Bense hırsımdan kırıp döktum herseyi. Sonra gıttım annemlerib dediği çocukla görüştüm. Görüşmez olaydım. Çocuk delinin tekiymiş. Çok fazla ilmi var ama artık cınlere mı ne karışmış bilmiyorum. Hayatımı alt ust etti. Eski imam nıkahlı takıntılı karısı çıktı. İkimizle aynı anda görüşüp ona beni,beni ona anlattı guya rekabet olusacak aramızda. Kurtulmays çalıştıkça bırakmadı. Beddualar, hakaretler,küfürler... pis sapık ya kalbını ac ya nefsını dıyerek kamera acıp soyunmamı ıstemeler. Yapmadığım için yediğim hakaretler. Arada foto atardı kızlar bır ınsanın yuzune bakınca seytan gorur mu insan resmen o vardı yuzunde. Kendısıne de derdım hatta "neden" dıye bilmiyorum derdi.Sonradan duydum ki meğer adam cevrede "deli"olarak bılınırmiş. Ondan şükür kurtuldum. Ama ne cektiğimi Allah bilir.Neyse gelelim kpss ye gıremedim tabı. Kimliğim çantamda kalmış.sınava alınmadım. Eski sevdiğime gelince silmil beni. Çok acı çekerek. Kendi derdımle uğrasırken o dönemde ne cektı,ne yasadı bilmiyorum ama benden nefret etmiş. Onunla da konuşmam "bı kız ablasını aramış,guya ben msj atıyormuşum. Eski sevgılımle görüşüyor musunuz dıye" yanıma çağırıp öyle bi şey yapmadığımı,yaptıysam kanıtlamalarını istedim ses yok tabı. Bu olayla da kapanan yaram acıldı. Konuştum,anlattım herseyi.Ne kadar ağlayıp pişman olduğumu anlatamam. Uzun oldu galiba ama o kadar pişmanımki. Keske eski hayatıma,hayallerime dönebılsem...
eskiye dönülmediği4-5 ay öncesi seven ve sevilen. Kpss ye hazırlanıp umutları olan biriydım. Gecen sene öğretmenliği kıl payıyla kaçırdığım için bu sene kesin olacak ve sevdiğimlw evlenecektiiimm. Ama nerdeeee. Sevdiğim çocukla 2013 te tanıştık ve ailem istemedi.hep sevdim.ufak defek sorunlarımız vardı ama yuvarlanıp gıdıyorduk iste. Derken yazdan beri baska bır çocuk duymaya basladım. Maddı durumu iyi,çok dındar tam istediğin gıbı. Neyse benımkiylede aramızdaki sorun maddıyattı. Bana o bıraz pintı gelir. O ise kabul etmezdı. Takı,ev esyası gıbı konuları çok basıte alır bense önemserdim. Derken bır gun buyuk bır kavga edıp bıtırdık. O hep alttan aldı. Sustu. Bense hırsımdan kırıp döktum herseyi. Sonra gıttım annemlerib dediği çocukla görüştüm. Görüşmez olaydım. Çocuk delinin tekiymiş. Çok fazla ilmi var ama artık cınlere mı ne karışmış bilmiyorum. Hayatımı alt ust etti. Eski imam nıkahlı takıntılı karısı çıktı. İkimizle aynı anda görüşüp ona beni,beni ona anlattı guya rekabet olusacak aramızda. Kurtulmays çalıştıkça bırakmadı. Beddualar, hakaretler,küfürler... pis sapık ya kalbını ac ya nefsını dıyerek kamera acıp soyunmamı ıstemeler. Yapmadığım için yediğim hakaretler. Arada foto atardı kızlar bır ınsanın yuzune bakınca seytan gorur mu insan resmen o vardı yuzunde. Kendısıne de derdım hatta "neden" dıye bilmiyorum derdi.Sonradan duydum ki meğer adam cevrede "deli"olarak bılınırmiş. Ondan şükür kurtuldum. Ama ne cektiğimi Allah bilir.Neyse gelelim kpss ye gıremedim tabı. Kimliğim çantamda kalmış.sınava alınmadım. Eski sevdiğime gelince silmil beni. Çok acı çekerek. Kendi derdımle uğrasırken o dönemde ne cektı,ne yasadı bilmiyorum ama benden nefret etmiş. Onunla da konuşmam "bı kız ablasını aramış,guya ben msj atıyormuşum. Eski sevgılımle görüşüyor musunuz dıye" yanıma çağırıp öyle bi şey yapmadığımı,yaptıysam kanıtlamalarını istedim ses yok tabı. Bu olayla da kapanan yaram acıldı. Konuştum,anlattım herseyi.Ne kadar ağlayıp pişman olduğumu anlatamam. Uzun oldu galiba ama o kadar pişmanımki. Keske eski hayatıma,hayallerime dönebılsem...
Sınava geç kaldık çok trafık vardı. Arkadasa verdim çantayı koşarak gıttım. Almadılar tabı. Çıktım arkadası buluncaya kadar dunyanın zamanı gıttı zatenKonunuzun özeti;
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldum.
İlk sevgiliniz alttan da alıyormuş ama büyük ihtimalle paraya tamah ederek diğerini seçtiniz.
O da elinizde patlamış.
KPSS çalışmamışsınız anlarım da, kimliği çantada unutmanın izah edilebilir yanı yok.
Geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız.
Uzaktan akrabaymış. Aynı şehirde değildik.Ailesini öve öve bıtıremediler aylarca. Bı de benimkini istemiyorlardı ya. Daha da övuldu.Ben iste bu yuzden diyorum once is meslek ekonomik ozgurluk sonra ask diye, al koca koca diye basini yakmissin, ailende cidden cok mu aramis o cevresinde deli olarak bilinen adami ?
Öyle gözüm korktu ki her seyden. Şimdi ınan geleceği düşünemiyorum. Pişmanlığımı düşünüp ağlatıp duruyorumeskiye dönülmediği
ileriye bakıldığı biliniyor...
Sevgı. O kadar önemliymişki. İnsan herkesi de sevemezmiş.Olan olmuş. Hata etmişsiniz hata insanlar için. Önemli olan bunlardan ders çıkartmak. Kimseyi maddiyatıyla değerlendirme. Sevgi varya sevgi herşeye yeter. Artık arayıp eski sevgilinden helallik mi istersin ne yaparsın bilemedim
Evet. Hayırlısı buymuş dıyorum. Vardır bır hayır. Sizinde İnsaAllah bu yıl olur ve kazanırsınız.Hayatta her şey tecrübe. İnsanız karşımıza her türlü insan çıkabilir bunun için kendini yıpratma. Kpss ise ben 6 senedir uğraşıyorum kısmetinde ne zaman varsa o zaman oluyor. Yine hazırlanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?