4-5 ay öncesi seven ve sevilen. Kpss ye hazırlanıp umutları olan biriydım. Gecen sene öğretmenliği kıl payıyla kaçırdığım için bu sene kesin olacak ve sevdiğimlw evlenecektiiimm. Ama nerdeeee. Sevdiğim çocukla 2013 te tanıştık ve ailem istemedi.hep sevdim.ufak defek sorunlarımız vardı ama yuvarlanıp gıdıyorduk iste. Derken yazdan beri baska bır çocuk duymaya basladım. Maddı durumu iyi,çok dındar tam istediğin gıbı. Neyse benımkiylede aramızdaki sorun maddıyattı. Bana o bıraz pintı gelir. O ise kabul etmezdı. Takı,ev esyası gıbı konuları çok basıte alır bense önemserdim. Derken bır gun buyuk bır kavga edıp bıtırdık. O hep alttan aldı. Sustu. Bense hırsımdan kırıp döktum herseyi. Sonra gıttım annemlerib dediği çocukla görüştüm. Görüşmez olaydım. Çocuk delinin tekiymiş. Çok fazla ilmi var ama artık cınlere mı ne karışmış bilmiyorum. Hayatımı alt ust etti. Eski imam nıkahlı takıntılı karısı çıktı. İkimizle aynı anda görüşüp ona beni,beni ona anlattı guya rekabet olusacak aramızda. Kurtulmays çalıştıkça bırakmadı. Beddualar, hakaretler,küfürler... pis sapık ya kalbını ac ya nefsını dıyerek kamera acıp soyunmamı ıstemeler. Yapmadığım için yediğim hakaretler. Arada foto atardı kızlar bır ınsanın yuzune bakınca seytan gorur mu insan resmen o vardı yuzunde. Kendısıne de derdım hatta "neden" dıye bilmiyorum derdi.Sonradan duydum ki meğer adam cevrede "deli"olarak bılınırmiş. Ondan şükür kurtuldum. Ama ne cektiğimi Allah bilir.Neyse gelelim kpss ye gıremedim tabı. Kimliğim çantamda kalmış.sınava alınmadım. Eski sevdiğime gelince silmil beni. Çok acı çekerek. Kendi derdımle uğrasırken o dönemde ne cektı,ne yasadı bilmiyorum ama benden nefret etmiş. Onunla da konuşmam "bı kız ablasını aramış,guya ben msj atıyormuşum. Eski sevgılımle görüşüyor musunuz dıye" yanıma çağırıp öyle bi şey yapmadığımı,yaptıysam kanıtlamalarını istedim ses yok tabı. Bu olayla da kapanan yaram acıldı. Konuştum,anlattım herseyi.Ne kadar ağlayıp pişman olduğumu anlatamam. Uzun oldu galiba ama o kadar pişmanımki. Keske eski hayatıma,hayallerime dönebılsem...