Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben daha ne yapabilirim bilmiyorum un seker yag meyve kestim. ama gitmeyince gitmiyor. bi detoks mu yapsak 3 gun.yoğ mu ? :)
Bende aynı son 4 kiloyu hızlıca vermem gerek düğün var ve ben 4 kilo aldım ..bu sabah başladım sadece tUzsuz salata ve su içicem 3 gün böyle yapmayı planlıyorum hem vücudumuz rahatlar birlikte yaparsak daha güzel olabilirya ben daha ne yapabilirim bilmiyorum un seker yag meyve kestim. ama gitmeyince gitmiyor. bi detoks mu yapsak 3 gun.
bende salatama bir iki kasik karabugday veya yesil mercimek atiyorum. hem daha doyurucu hem de protein iceriyor.(emzirdigim icin) bi uc gun boyle yapacagim. bakalim. :)Bende aynı son 4 kiloyu hızlıca vermem gerek düğün var ve ben 4 kilo aldım ..bu sabah başladım sadece tUzsuz salata ve su içicem 3 gün böyle yapmayı planlıyorum hem vücudumuz rahatlar birlikte yaparsak daha güzel olabilir
bende salatama bir iki kasik karabugday veya yesil mercimek atiyorum. hem daha doyurucu hem de protein iceriyor.(emzirdigim icin) bi uc gun boyle yapacagim. bakalim. :)
Emziriyorsan dayanamayabilirsin ben 4 ay önce biraktim emzirmeyi insanın enerjisi boşalıyor ..sana tavsiyem şekersiz hoşaf yap çorba yap onları iç hem zayıflar hemde sutun olur benim öyle oldu yani :)bende salatama bir iki kasik karabugday veya yesil mercimek atiyorum. hem daha doyurucu hem de protein iceriyor.(emzirdigim icin) bi uc gun boyle yapacagim. bakalim. :)
Hadi yarisalim başlayalım sabah sadece salatalık yedim 1 tane şimdide Elma yicem çok az yemek veya hiç yememek hadi yapalım şu işiBen varımliliyaa son 5 kg benimde
Yalnız iki haftadır hiç eksilmedim desem abartmış olmam
Sadece ikimiz sımsıkı yarışırsak olur
Benimde motivasyona ihtiyacım var
Kabul edersen başlayalım
1 hafta deneyelim beraber sımsıkı
Olmazsa yollarımızı ayıralım
Bu 1 haftalık için watsap grubu kursak mi mi kızlar yersek anında yazarız felan ne bileyimBen varımliliyaa son 5 kg benimde
Kabul edersen başlayalım
Bu 1 haftalık için watsap grubu kursak mi mi kızlar yersek anında yazarız felan ne bileyim
Sizde mi bu grupla zayıflamak istiyorsunuz yoksa sirf bunu yazmak için mi girdiniz :) neyse önemi yok isteyen özelden mesaj atabilir bana grup kurariz az yiyerek motive ederiz birbirimiziWatsap vs yasak![]()
Nasıl yap diyebilirim ki emziriyorsun. yoğurt ve salataya ağırlık versen? Bide mercimek çorbası iç istersen her öğün 1 kase.bu üçü sütünü etkilemez herhalde.ya ben daha ne yapabilirim bilmiyorum un seker yag meyve kestim. ama gitmeyince gitmiyor. bi detoks mu yapsak 3 gun.
Canım kusura bakma 1 kişi gerekli.Bende aynı son 4 kiloyu hızlıca vermem gerek düğün var ve ben 4 kilo aldım ..bu sabah başladım sadece tUzsuz salata ve su içicem 3 gün böyle yapmayı planlıyorum hem vücudumuz rahatlar birlikte yaparsak daha güzel olabilir
Tamam o zaman. Haftaya cuma da tartı resmi yükleriz. Şu an kilon kaç ?Ben varımliliyaa son 5 kg benimde
Kabul edersen başlayalım
AnlaştıkTamam o zaman. Haftaya cuma da tartı resmi yükleriz. Şu an kilon kaç ?
Çok az yemeye dermanım kalmadı Kİ BenimHadi yarisalim başlayalım sabah sadece salatalık yedim 1 tane şimdide Elma yicem çok az yemek veya hiç yememek hadi yapalım şu işi