- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
Gunler neden gecmiyor. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmiyir mu 9 haftanz kalmış.bizim daha 20 haftamiz var önümüzde cook uzun bi yol.yeni yeni basladik kiprasimlara oda iki gun var bi gun yok gibi stresli stresli geciyo cok şükürGunler neden gecmiyor.![]()
Sen de Mi 31 sin suan. Ay benimki normal olcak gibi gorunuyor suan da. Bi sorun yok ama bakalim nasipDu bakim, galiba benim de 9 haftam felan var:) paZartesiden itibaren 9 hafta ama, yuksek ihtimalle sezeryan olacagim icin 7 hafta:)
Eneeeeee gelmis ya:)
Su an 30 ama pazartesi 31 oluyorum:) kalmis 2 gun saymayalim:)Sen de Mi 31 sin suan. Ay benimki normal olcak gibi gorunuyor suan da. Bi sorun yok ama bakalim nasip
Benim midem fena yaniyor. Bugün özellikle cok oldu. Eylulu gorebilcez Mi acaba?!Sicaklarla nasil araniz? Ben ilk deda bu yaz sicaktan olmekten korktum!
Bak saat sabahin 5 i! Kalktim salona geldim klimanin altina attim kendimi uyuyamiyorum.
Burnum tikali, midem de yanma var, elimde sade soda bi de yastik evin icinde dort donuyorum... nasi olcak bu sicaklar bilmiyom
Bende en cok aicaklar ve mide yanmasindan muzdaribim. Aama sikayet etmiyorum yine de bu gunumuze sukurBenim midem fena yaniyor. Bugün özellikle cok oldu. Eylulu gorebilcez Mi acaba?!
Tabiki çok şükür. 8 haftamız kaldı bu arada. Bak bi hafta gecivermis bileBende en cok aicaklar ve mide yanmasindan muzdaribim. Aama sikayet etmiyorum yine de bu gunumuze sukur