Son adet tarihi ile ultrason ölçümu arasında ki fark

caramino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
161
6
116
Selam anneler anne adayları
Bende Allahin izniyle hamile olduğumu yeni öğrendim. Ama kafamı karıştıran bi konu var sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. Benim son adet tarihim 15 temmuz hamilelik testi yaptım pozitif doktora gittik 3 eylülde Normalde son adet tarihine göre 7 haftalik olmasi gereken gebelik ultrason da 5 hafta 3 günlük göründü. Internette geç döllenme diye deniliyor bazı sitelerde ama ben hamile kalmadan önce tam yumurtlama döneminde 2 3 gün bel ağrısı çektim ilk defa. Ayrıca adet dönemine 1 hafta kala 3 günlük bi kanamam oldu. Doktora gittim ara kanama dedi gönderdi. Bence oda yerleşme kanaması olabilir. Hani bu kadar şey varken geç döllenme olduğunu zannetmiyorum ama ultrason da neden fark var bilgisi olanlar paylaşıRSA çok sevinirim.

Ozman yunurtladigina dair cok eminsen pek bisey diyemem ama benimde ilk hamilelim gec dölenme olmustu adetim 4 gun geciktiginde kanda ve idrarda negatfdi 9.gun testte silik 10.gun kanda 58 cikmisti ozmanlar 23 subatti son adetim ama gec dollenme oldugu icin doktor 3 mart olarak degistirmisti bundan snra boyle dyeceksin diye öyle hesapliyodu.
Normal bi durum bebisini ve kalp atsni duyduktan snra dahda rahatlarsin

Herkeste yumurtlama tarihi aynı olucak diye birşey yok, ben reglime yakın korunmadım ve hamile kaldım istemeden, bazı kadınlar ayda iki defa yumurtlayabiliyormuş mesela.. O yüzden sat'a hiç takılma derim.. Bundan sonra düzenli kontrollerini aksatma

canım geç döllenme oluyor.benim de son adet tarihi 6 haziran ama 18 haziran gibi değerlendirmem lazım.şimdi 12 haftalık ama 14 olması gerekiyordu yani

Bence adeti düzensiz olanlarda olabilir bu sat-usg uyumsuzluğu stres yapilacak bir durum yok bence.

benım 15 hazıran son tarihim.. ama ultrasında 30 hazıran.. dr ultrasondakını baz alıyor..2 hafta geç döllenme yaşıyoruz dedı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…