Canım aynısı bendede oldu 28 Ekim'de benimdi testler negatifti kadın doğuma gittin kanda verdim negatif çıktı kirs oldugunu söyleşi ve adeta olmak için ilaç verdi hala olmadım ilaç bitmak uzereMerhaba hanimlar,
30 ekim adetlerimi bekliordum olmadim ve halen bisey yok. Gecen ay ovulasyon testiyle 2 kez yumurtladigmi tespit ettim. Bi 14 ekimde bide 21 ekimde. Gec döllenme olabilirmi sizce?? Idrar testlerim negatif malesef adetten 4 gün oncede kan vermistim oda negatifti. Gec döllenmeyse kanda ne zaman cikar kac gün daha beklim sizce ? Normalde adetlerim düzenlidir hic gecikmedi
Walla testlerim negatif ama hic gecikmedi adetlerim bu kdr.21 ekimdeki yumurtlamadan hamile kaldıysanız artık çıkar normal gebelik testinde de.
Muayene olun kist filan mı oldu acaba?Walla testlerim negatif ama hic gecikmedi adetlerim bu kdr.
Hm dogrudur cnm ama adet tarihinden 4 gun evvel giitim doktora ultrasyonda hersey iyi dedi kAn negatifti ve bugun tam 6 gun gecikmenin.Canım aynısı bendede oldu 28 Ekim'de benimdi testler negatifti kadın doğuma gittin kanda verdim negatif çıktı kirs oldugunu söyleşi ve adeta olmak için ilaç verdi hala olmadım ilaç bitmak uzere
Hersey temizdi. Gec döllenmeden süpheleniyorum.Muayene olun kist filan mı oldu acaba?
Işte geç nasıl olacak yumurtlama belliyse.Hersey temizdi. Gec döllenmeden süpheleniyorum.
Bilmiyorum walla beklicem 1 hFta dahaIşte geç nasıl olacak yumurtlama belliyse.
Erken gebelik testi yaptınız miBilmiyorum walla beklicem 1 hFta daha
Yaptim cikmadi negatif.Erken gebelik testi yaptınız mi
Evet 1 hafta daha bekliyecemBiraz daha bekleyin olmadı tekrar yapın yada tekrar bir doktora gidin
Dogrudur walla, bekliyecem brz daha mecburKardeşimde geç döllenme olmuştu.
Sat’ı 10 kasımdı. 28 -31 Aralık’ta test yaptığında negatif çıkmıştı.
En son 4 Ocak’ta çift çizgi gördü. O gün kan testi yaptı değeri çok düşüktü. Baya bir geç döllenmiş hatta
Sat Kasım 10 olmasına rağmen 31 Ağustos’ta doğdu çocuğu. Normalde Ağustos ortası gösteriyordu uygulamalar. Ama takip eden doktor geç döllenmeye göre gebelik takibini yapmıştı.
Bence biraz daha bekleyin derim ben
İnş gönlünüzden geçen olurDogrudur walla, bekliyecem brz daha mecburhic gecikmedi adetlerim bu kadar
Ins tsk ederimİnş gönlünüzden geçen olurgüzel haberler almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?