Merhabalar gebeliginin son ayinda olan bayanlar sizlerle yaşadıklarımı paylasip kulaginiza kupe olsun istedim. Gebeligimin son ayindaydim kizim normalde karnimin bir bolgesine yogunlasirdi ama gectigimiz hafta 2 gun boyunca karnimi komple germeye agirlik yapmaya baslamisti dogum yaklastigi icin cok dikkate almamistim. Geceyarisi lavaboya kalktigimda fenalastim ve bayginlik gecirdim. Karnimda siddetli bir agri agzimda kuruluk ile ayildigimda yerde yatiyordum esime seslendim ve ambulans cagrildi hastaneye kaldirildim. Dogum sanilmis basta kadin dogumdaki doktor sokta oldugumu gorunce tahlilleri beklemeden sezeryana aldi. Ameliyata baslayinca karin icimin tamamen kan ile dolu oldugunu gorunce genel cerrah cagriliyor. Kizim kalbi durmus olarak dogdu suan da kuvezde anne karninda 5 dk oksijensiz kalmis. Biran once iyilessin diye bekliyorum kizimi engeli olabilecegini soyluyorlar ama bu benim evladim sonucta oylede olsa kucagimda olsun yavrum lutfen dualarinizda kizimi da gecirin sifa icin. Bana olana gelince dalaga giden atardamarim kopmus kaza sonucu yada darbeye maruz kalinca olabilecek birseymis doktorlar buyuzden basta esimden suphelendi tutanak tutmuslar ama oyle bir durum sozkonusu dahi değildir ifademden de anlasildi kaza da yok. Benim gobegim 9. Ayda olmama ragmen cok buyuk degildi bebek buyudukce karin icine basi yapiyor ve dalaga gelen baskidan dolayi bunun 1000 de bir ihtimalle oldugu soyleniyor. Doktorlar kizima da bana da yasamamizin mucize oldugunu soyluyorlar. Birkac gun once taburcu oldum tek eksigim bebegim suan insallah o da gelicek en kisa zamanda cennet kokusunu duyabilicem insallah.
Eger bu sekilde bir baski hissediyorsaniz genel bir gerilme varsa karninizda ihmal etmeyin hemen doktorunuza basvurun ben ve bebegim Allahin sevgili kuluyduk Allah yasatmasin kimseye.
Dualariniz kizimla olsun, sevgiler...
Eger bu sekilde bir baski hissediyorsaniz genel bir gerilme varsa karninizda ihmal etmeyin hemen doktorunuza basvurun ben ve bebegim Allahin sevgili kuluyduk Allah yasatmasin kimseye.
Dualariniz kizimla olsun, sevgiler...