- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi karabela06
Kızlar kaç haftalık oldunuz son aylarına girip ağrılar sızılar ne durumda heycanlı bekleyiş nasl gidiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben artık uyuyamıyorum oturamıyorum yatamıyorum sancılarım ağrılarım çok fazla ama hepsine alıştım artık kucağımda çipil çipil gözleri ile bana baksın istiyorum :)Bende 31+5 oldum bel ağrılarınız sancılarınız varmı kızlar ben akşamları bel ağrılarından çok acı çekiyorum siz ne durumdasınz
Ha yani ben tek degilim böyle ağrılar çeken doğuma kadr bu böylemi devm eder acabaValla ben artık uyuyamıyorum oturamıyorum yatamıyorum sancılarım ağrılarım çok fazla ama hepsine alıştım artık kucağımda çipil çipil gözleri ile bana baksın istiyorum :)
Buarada benmde oğlum olacak Allahn izniyleValla ben artık uyuyamıyorum oturamıyorum yatamıyorum sancılarım ağrılarım çok fazla ama hepsine alıştım artık kucağımda çipil çipil gözleri ile bana baksın istiyorum :)
Daha da artacak doğum yaklaştıkça :) bu sene paşa senesi galiba Allah hepimizin evladını korusunHa yani ben tek degilim böyle ağrılar çeken doğuma kadr bu böylemi devm eder acaba
Amin cümlemizin evladını korusun evt bu sene erkek yılı herkes erkek doğuruyo daha iki ayım var doğuma nasl geçer bu zamnDaha da artacak doğum yaklaştıkça :) bu sene paşa senesi galiba Allah hepimizin evladını korusun
Sezeryan olursa Nisan sonunda doğum yapacağım ben de vallahi geçer inşallah da zor geçiyor artık zaman geçsin istiyoruz bir an önce :)Amin cümlemizin evladını korusun evt bu sene erkek yılı herkes erkek doğuruyo daha iki ayım var doğuma nasl geçer bu zamn
Sezeryanmı düşünüyosunSezeryan olursa Nisan sonunda doğum yapacağım ben de vallahi geçer inşallah da zor geçiyor artık zaman geçsin istiyoruz bir an önce :)
Benimde inanılmaz belim ağrıyo oğlan çocukalrı belemi vuruyo ne uyutmuyo artık ağrılar arada sancılarımda oluyo bende yarın 32 hafta olacamBiz de 32 hafta 6 günlük olduk.ağrılarım başladı. Özellikle leğen kemiği denen yer varya orası. Oğlumuz doğum pozisyonunu almış alt tarafa baskı yapıyormuş ağrının sebebi de bu galiba. Erken doğum olur diye korkuyorum kızlar. Sizlerde durum nasıl?
Sabredeceğiz canım artık ne yapalım. Sağlıklı sıhhatli olsunda yavrularımız gerisi gelip geçer Allahın izniyle. Çoğu gitti azı kaldı şükürBenimde inanılmaz belim ağrıyo oğlan çocukalrı belemi vuruyo ne uyutmuyo artık ağrılar arada sancılarımda oluyo bende yarın 32 hafta olacam
Kaburgalarımada çok vuruyo geçse artk şu ağrılar
Ben sezeryan düşünüyorum eşim normal doğum istiyor ve 19 Mayıs istiyor nasıl tutsam o kadar içerde bilmiyorum normal olacak galiba :)Sezeryanmı düşünüyosun
benim geçen hafta dönmüş 31 haftalikkenBen de 30+6 yim. Sırt agrisi ve gogsumun altında kaburga açısı çekiyorum.
Sizin bebisler döndü mu benim 2 gün önceki kontrolde donmemişti. Sizinkiler ne zman döndü kızlar