Son aylara girenler

Bende 31+5 oldum bel ağrılarınız sancılarınız varmı kızlar ben akşamları bel ağrılarından çok acı çekiyorum siz ne durumdasınz

Bende 31+5 oldum bel ağrılarınız sancılarınız varmı kızlar ben akşamları bel ağrılarından çok acı çekiyorum siz ne durumdasınz
Valla ben artık uyuyamıyorum oturamıyorum yatamıyorum sancılarım ağrılarım çok fazla ama hepsine alıştım artık kucağımda çipil çipil gözleri ile bana baksın istiyorum :)

Amin cümlemizin evladını korusun evt bu sene erkek yılı herkes erkek doğuruyo daha iki ayım var doğuma nasl geçer bu zamn
Sezeryan olursa Nisan sonunda doğum yapacağım ben de vallahi geçer inşallah da zor geçiyor artık zaman geçsin istiyoruz bir an önce :)

Benim 36 görünüyo ama aslında 34müş doktor öyle dedi az kaldı ağrım yok çok şükür geçen nstde çıkmış ama ben hissetmedim doktor öyle dedi.
Ama küçük bir iş yapsam hemen belim ağrıyor :( akşam yastıklarla duruyorum :D

Biz de 32 hafta 6 günlük olduk.ağrılarım başladı. Özellikle leğen kemiği denen yer varya orası. Oğlumuz doğum pozisyonunu almış alt tarafa baskı yapıyormuş ağrının sebebi de bu galiba. Erken doğum olur diye korkuyorum kızlar. Sizlerde durum nasıl?

Benimde inanılmaz belim ağrıyo oğlan çocukalrı belemi vuruyo ne uyutmuyo artık ağrılar arada sancılarımda oluyo bende yarın 32 hafta olacam

Biz de 32 hafta 6 günlük olduk.ağrılarım başladı. Özellikle leğen kemiği denen yer varya orası. Oğlumuz doğum pozisyonunu almış alt tarafa baskı yapıyormuş ağrının sebebi de bu galiba. Erken doğum olur diye korkuyorum kızlar. Sizlerde durum nasıl?
Benimde inanılmaz belim ağrıyo oğlan çocukalrı belemi vuruyo ne uyutmuyo artık ağrılar arada sancılarımda oluyo bende yarın 32 hafta olacam
Kaburgalarımada çok vuruyo geçse artk şu ağrılar

Kaburgalarımada çok vuruyo geçse artk şu ağrılar
Sabredeceğiz canım artık ne yapalım. Sağlıklı sıhhatli olsunda yavrularımız gerisi gelip geçer Allahın izniyle. Çoğu gitti azı kaldı şükür:dua:

Ben de 30+6 yim. Sırt agrisi ve gogsumun altında kaburga açısı çekiyorum.
Sizin bebisler döndü mu benim 2 gün önceki kontrolde donmemişti. Sizinkiler ne zman döndü kızlar

32+4 ten merhaba kızlar :KK3: Şuanda çok yürüdüğümde belimde batma, ağrı, karnımda sertleşme oluyor. Ayrıca iş yerinde sürekli oturmaktan dolayı ayak ve sırt-bel ağrısı çekiyorum fakat dayanılmaz değil. Arada kasıklarıma baskı yapıyor minnak canımı yakıyor, ya da geriniyor içimde :KK37: Ama çok sıkıntılı zamanlara daha var gibi geliyor iyi durumdayım henüz :KK22::dua:

Back
X