Son aylarda doktor kontrolü ?

blackberyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
59
1
26
İstanbul
Kızlar merhaba

32+1 günlük hamileyim, 4 gün önce doktora gittim, NST ye girdim herşey normal çıktı, doktorum çıkarken bana eğer bir sıkıntım olmazsa 1 ay sonra gelmemi söyledi, açıkçası ben bu duruma bozuldum. Doğumuma neredeyse 1.5 ay kalmışken bana biraz umursamazsa tavır sergilemiş gibi geldi. Çevremdeki herkes bu aylarında 2 haftada bir son ayında ise 1 haftada bir kontrole gidiyor, sizce normal mi sizin doktorunuz ne kadar sürede çağırıyor bu haftalarda, üstelik devlet hastanesi değil özele gidiyorum, son anda hastanemi değiştirebilirim, güvenim sarsıldı.

canım ben 32+2 haftalık gebeyim aynıyız. 3 gün önce randevum vardı.bana artık 2 haftada bir görüşeceğiz dedi ,bende ilk kez nst ye bağlandım.
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktorumuza gittiğimizde de 'son ay a kadar ayda bir,son ay a doğru 2 haftada bir kontrole çağıracağım ' demişti.

Doktorunu değiştir demiyorum,son haftalardasın zor. ama yerinde olsam bende kıllanırdım açıkçası. en kötü ihtimalle bir konuş istersen.. 1 ay sonra zaten doğumun olabilir. ne bileyim sancılarının takip edilmesi gerekir diye düşünüyorum. bebeğin doğum pozisyonu,suyunun durumu.. mesela benim su yum az çıktı gitmesem öğrenemezdim. oysa bir önceki kontrolümde herşey normaldi.

canım çok teşekkürler, ben 10 gün sonra tekrar gidicem ihmal edemem, çocuk doğum pozisyonunda herşey olabilir suyum azalabilir, sana da hayırlı doğumlar diliyorum.

Canım ben de en son 32. haftamda kontrole gittim, beni de 4 hafta sonra çağırdı doktorum.Bir sorunun olursa arayabilir ya da daha erkene randevu alabilirsin dedi tabi.riskli gördüğü bir durum yoksa ondan öyle demiş olabilir.Bir sıkıntın yoksa canını sıkma derim ben.Sen bilirsin tabi ama sonlara yaklaşmışken doktor değiştirmek de zor gelir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…