Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
heyecan doruğun da doruğunda =)))
pek yakında kavuşcaz inşalah,izne de çıkalı epey oldu, evde otur otur vakit geçmiyor, iş yapacak kadar güç de yok, azcık azcık yapıyorum, aslında evde 3 günde bitecek iş var, hani bahar temizliği gibi, ama yarım yarım çalışmaktan bitmiyor arkadaş bitmiyor =)))
evde oturdukça kilo alımı da bu ay epey arttı
son günler diye de saldım epey , hadi hayırlısı
valla iyice ağırlaştım,,alt bölgeme baskıda cabası,,, kendimi yormamaya çalışıyorum,,bizimki çok hareketli,,gelmek için sabırsızlanıyo,,bi yandan onu hemen kucağıma almak istiyorum bi yandanda hep karnımda kalsın istiyorum,,,
Benim ikinci bebeğim bunda son aylarım daha ağır geçiyor geceleri hiç yatamiyorum. Çok sık wc ye kalkıyorum biraz fazla ayakta kaldimmi hemen baskı yapıyor ve cookkk hareketli kıpır kıpır artık acitiyo vallahi tekmeleri kızımın sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini heyecan var cokk bir de korku sezeryan olucak ben
son zamanlar yaklastikca stres oluyorum, hala hastane cantalarimizi hazirlamadim. Oglumun kiyafetlerini yikadim , utu olmayi bekliyorlar... Icimde erken dogum olcak diye bi tedirginlik var, sizde de oluyor mu bu ? yoksa sadece bende mi var ?
bebişimin bugün gelmesi gerekiyordu ama aceleci davrandı ve 10 gün önce epiduralsiz normal doğum yaptım,,,kolaydı dersem yalan olur ama şu an düşündüğümde gerçekten harika anlardı,,,allah herkesi bir avazda kurtarsın,,,,