son care kk

Cıns ayrımı yapmıyorum zaten :KK36: kedı kedıdır hepsı can, ama es buldum bu kedı sızın mı cok tatlı maşallah
ev kedisi imiş sokağa atmışlar..bir şekilde tanıştık onunla ,ama mahallenin ( dikkat sokağın demiyorum ) mahallenin kralı oldu.artık asla bir ev kedisi olamaz..acayip bir cins bunlar kedilerin en akılısı imişler ...2 sene oldu ..şimdi bütün kedilerden yavruları var :)))))))) arada sokağa yolla derim

ev kedisi imiş sokağa atmışlar..bir şekilde tanıştık onunla ,ama mahallenin ( dikkat sokağın demiyorum ) mahallenin kralı oldu.artık asla bir ev kedisi olamaz..acayip bir cins bunlar kedilerin en akılısı imişler ...2 sene oldu ..şimdi bütün kedilerden yavruları var :)))))))) arada sokağa yolla derim

Masallah ona ev kedısıyken sokaga adepte olabılen cok az kedı var :( bızımde sokakta baktıgımız bı ankara kedısı var sahıplerı sıkılınca salmıs sokaga mahallece bakıyorlar :( sokaga salamam ben evın ıcınde gremedıgım zaman elım ayagıma dolasıyo nerde acaba dıye sokak dusunemıyorum ayyy sımdı bıle tansıyonlarıma bısey oldu :D

http://kediblog.com/british-shorthair-karakteri/ bu sayfa bakın yorumlar kısmında kız kedilerine damat arayan çok
volkan
05/13/2017 at 22:23
Merhaba, 1 yaşındaki Scotish fold dişi kedime british shorthair eş arıyorum. istanbul, tuzla.
volkancey@hotmail.com
5 3 7 3 1 4 4 0 7 0

8d20391e7ae7adeab09520d07bf27b0b

Gamze
05/09/2017 at 17:45
Merhaba 13 aylık Scottish kızıma british eş arıyorum. Kartal da oturuyorum. İlgilenenler lütfen bana ulaşsın. gamzebozal@yahoo.com

Masallah ona ev kedısıyken sokaga adepte olabılen cok az kedı var :KK43: bızımde sokakta baktıgımız bı ankara kedısı var sahıplerı sıkılınca salmıs sokaga mahallece bakıyorlar :KK43: sokaga salamam ben evın ıcınde gremedıgım zaman elım ayagıma dolasıyo nerde acaba dıye sokak dusunemıyorum ayyy sımdı bıle tansıyonlarıma bısey oldu :KK70:
hiç merak etme onlar çok zekiler..öyle her kızada bakmazlar ve bütün kız kediler peşinde hiç birine pas vermiyor..ama maşallah gelen gidende ondan hamile :KK70::KK70::KK70::KK70:çapkın hangi ara yapıyor

http://kediblog.com/british-shorthair-karakteri/ bu sayfa bakın yorumlar kısmında kız kedilerine damat arayan çok
volkan
05/13/2017 at 22:23
Merhaba, 1 yaşındaki Scotish fold dişi kedime british shorthair eş arıyorum. istanbul, tuzla.
volkancey@hotmail.com
5 3 7 3 1 4 4 0 7 0

8d20391e7ae7adeab09520d07bf27b0b

Gamze
05/09/2017 at 17:45
Merhaba 13 aylık Scottish kızıma british eş arıyorum. Kartal da oturuyorum. İlgilenenler lütfen bana ulaşsın. gamzebozal@yahoo.com

Tesekkur ederım bıraya bakıcam :)

hiç merak etme onlar çok zekiler..öyle her kızada bakmazlar ve bütün kız kediler peşinde hiç birine pas vermiyor..ama maşallah gelen gidende ondan hamile :KK70::KK70::KK70::KK70:çapkın hangi ara yapıyor

Ay evet bırde oyke bısey var bakalım elektrk alacaklar mı :D

Back
X