son çıkış....

sezsez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
463
66
118
Bursa
ARKADAŞLAR MERHABA;
sizinle dertleşmeye ihtiyacım var,biliyorum ancak siz objektif bakabilirsiniz.
yaklaşık 1 yıldır beraber olduğum biri var.Bir dönem ayrıldık ama sonra yeniden denemeye karar verdik.Ben de o da 32 yaşındayız.İşimiz gücümüz yerinde çok şükür.Benim annem kanser hastası,hatta babam da kanser hastası ama annemin durumu daha kötü.Anneme bakıcı bakıyor ben işteyken,sonra da ben geliyorum eve,düzeni sağlamaya çalışıyorum.Masraflar ağır.Eve maddi manevi her türlü desteği sağlamaya çalışıyorum.Erkek arkadaşımla bu sıkıntılar içinde beraber oluyoruz.Ben akşamları eve gidip yemek hazırlamak zorundayım,haftasonları öyle uzzzun süreler evden ayrı kalamam.O yüzden uzak yerlere gidemeyiz.E birde yoğun çalıştığım için ancak akşamları annemlerle beraber olabiliyorum,bu sırada erkek arkadaşımla olsam,aklım hep evde kalıyor.Tabii bu durum bizi baya yıprattı.Anlayışla karşılamaya çalışıyor çoğu zaman ama yine de çok tartıştığımız zamanlar oldu.
Fakat bunca süre zarfında geleceğe dönük net birşeylerden hiç bahsedilmedi aramızda..Konular hep geçiştirildi.Evlilik konusu nasıl olur bilmiyorum sonuçta hastalıklar var evde ama ben de bir yerden hayatıma başlamak zorunda değil miyim?Benim düzenmim biraz zor diye mi hiç konuşulmuyor acaba bu konular?Benden ne beklediğini tam olarak anlamıyorum,ne istediğini bilmiyorum..Defalarca bu konular açıldı ama bir sonuç yok.Yanlış anlaşılmasın,biz evlenelim demiyorum,ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sadece.Bu ilişki beni yormaya başladı.Yaşım itibari ile hayatımda net adımlar olsun istiyorum,yeşillik yapacaksa gerek yok değilmi?En basitinden hastaneye götürmek zorundayım annemi işten izin alamadım diyelim alsın o götürsün müsaitse.madem sevgiliyiz.Koskoca insanlarız biz,kaçarak bişeyler yaşamak istemiyorum.Ama sanırım bu sorumluluklar ona ağır geliyor.Dahil olmak istemiyor,..İi de o zaman,düşün taşın..Ne istiyorsun benden,hayattan..Ben yine tek başıma koşturuyorum,sadece telefon açıp biz hastanedeyiz,doktor şöyle dedi,böyle olacak diye tekmil veriyorum,o kadar..Bu mu ilişki??Konuşmak istiyorum..Ne dersiniz?Yanlış düşünüyorsam da söyleyin,ona göre hareket edeyim kızlar..Şimdiden teşekkürler...

Çok geçmiş olsun...
Bence erek arkadaşınız şimdiden ciddi destek olmayacağının sinyallerini veriyor. 2 kanser hastası ile ilgilenmek manevi olarak çok zor, sonuna kadar yanınızda olması gerekir diye düşünüyorum.
Kardeşiniz falan var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

canım sana böyle bir dönemde bile yardım etmiyorsa evlilik falan konusma ve düşünme zaten bu adamla..
sorumluluk almaktan paylasmaktan cekiniyor belli ki..
bence acık acık konus, senin hayatının bu oldugunu ve bakmakla yükümlü oldugun hasta annen baban oldugunu, senı tum bunlarla kabul etmesini söyle.. baktın bahaneler uyduruyor, kes ilişkini hem yasında hiç de oyle cok fazla degil..

Oncelikle Rabbim anneciginize babaciginiza acil sifalar, sana da kolayliklar versin. Hayirli bir evlatsin masallah.. Konuya gelirsek.. Bence sevgilin iyi niyetli de olabilir. Belki de bunca yukun arasinda isi ciddiyete bindirmek istemeyecegini dusunuyordur, cekiniyordur vs

Allah size sabir ve guc versin. Annenize ve babaniza da acil sifalar diliyorum.

İkinizde buyuk insansiniz. Bence konusun. Bence konusarak cozulur hersey. Acik acik konusun. Belki cok iyi niyetlidir sevgiliniz. Sizi dusundugunden; evlilik konusunu acarsa su durumda bencillik eder diye dusunuyodur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bence de bir konusun, belki de bunca derdin arasinda bas agritmak istemiyordur.

Sağol canım..evet bir abim var ve evli..o pek ilgilenmiyor...ben varım,hallediyorum nasılsa diye düşünüyor sanırım...erkekler biraz daha uzak kalabiliyor galiba,kız evlat gibi olmuyor bence..annem de öyle der hep..'iyiki kızım var'...ben konuşacağım erkek arkadaşımla ama göZden kaçırdığım bişey olabilir mi acaba?yani ben onun yerinde olsam ne yapardım acaba?insan kendi başına gelmeden anlamıyor ne yazıkki..o da bu yüzden göremiyordur belki..ne bileyim ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın ama korkuyorum...gelecek kaygısı var bende sanırım..ya iiice yalnız kalırsam diye çook korkuyorum..

Konuşmak en ii çözüm mü??

Bence çok doğru düşünmüşsünüz bunları açık açık sorup güzel bir konuşma yapabilirsiniz Allah anne babanızın sizin yardımcınız olsun

Bence çok doğru düşünmüşsünüz bunları açık açık sorup güzel bir konuşma yapabilirsiniz Allah anne babanızın sizin yardımcınız olsun

Çok teşekkür ederim canım..yarın nasipse bir giriş yapacağım..detayları yazarım...

Konuşmak en ii çözüm mü??

Ben olsam kesinlikle konusurdum, zira acik iletisim yanlisi bir insanim. Evlilik uzerine bir konusma yapardim. Seffafca durumu anlatirdim. Sonra da onun verdigi tepkiyi, bakis acisini vs dusunur tartardim. Illa iliskini bitirmek zorunda degilsin, ama sevgilinin niyetini anlarsan daha net basar ayaklarin yere, kendini ona gore ayarlarsin. Benim yolum bu olurdu, ama dogrusu bu mudur bilmiyorum. Insallah gonlune gore olur hersey

Teşekkür ederim...kafamda kurguladım,yarın kendimi ve ilişkimi netleştirmek istiyorum..olanları anlatırım:)

Bence şimdiden böyleyse zaten evlilik düşünmeyin.
İleride de size yardımcı olmaz çünkü.
Ama yine de bence konuşmakta ve en azından niyetini öğrenmekte fayda var.
Allah şifa versin.

Bence şimdiden böyleyse zaten evlilik düşünmeyin.
İleride de size yardımcı olmaz çünkü.
Ama yine de bence konuşmakta ve en azından niyetini öğrenmekte fayda var.
Allah şifa versin.

Çok teşekkür ederim..kısmet bakalım,yeni günler neleri getirecek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…