Allah size sabir ve guc versin. Annenize ve babaniza da acil sifalar diliyorum.
İkinizde buyuk insansiniz. Bence konusun. Bence konusarak cozulur hersey. Acik acik konusun. Belki cok iyi niyetlidir sevgiliniz. Sizi dusundugunden; evlilik konusunu acarsa su durumda bencillik eder diye dusunuyodur.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Çok geçmiş olsun...
Bence erek arkadaşınız şimdiden ciddi destek olmayacağının sinyallerini veriyor. 2 kanser hastası ile ilgilenmek manevi olarak çok zor, sonuna kadar yanınızda olması gerekir diye düşünüyorum.
Kardeşiniz falan var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
canım sana böyle bir dönemde bile yardım etmiyorsa evlilik falan konusma ve düşünme zaten bu adamla..
sorumluluk almaktan paylasmaktan cekiniyor belli ki..
bence acık acık konus, senin hayatının bu oldugunu ve bakmakla yükümlü oldugun hasta annen baban oldugunu, senı tum bunlarla kabul etmesini söyle.. baktın bahaneler uyduruyor, kes ilişkini hem yasında hiç de oyle cok fazla degil..
Oncelikle Rabbim anneciginize babaciginiza acil sifalar, sana da kolayliklar versin. Hayirli bir evlatsin masallah.. Konuya gelirsek.. Bence sevgilin iyi niyetli de olabilir. Belki de bunca yukun arasinda isi ciddiyete bindirmek istemeyecegini dusunuyordur, cekiniyordur vs
Bence çok doğru düşünmüşsünüz bunları açık açık sorup güzel bir konuşma yapabilirsiniz Allah anne babanızın sizin yardımcınız olsun
Konuşmak en ii çözüm mü??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben olsam kesinlikle konusurdum, zira acik iletisim yanlisi bir insanim. Evlilik uzerine bir konusma yapardim. Seffafca durumu anlatirdim. Sonra da onun verdigi tepkiyi, bakis acisini vs dusunur tartardim. Illa iliskini bitirmek zorunda degilsin, ama sevgilinin niyetini anlarsan daha net basar ayaklarin yere, kendini ona gore ayarlarsin. Benim yolum bu olurdu, ama dogrusu bu mudur bilmiyorum. Insallah gonlune gore olur hersey
Bence şimdiden böyleyse zaten evlilik düşünmeyin.
İleride de size yardımcı olmaz çünkü.
Ama yine de bence konuşmakta ve en azından niyetini öğrenmekte fayda var.
Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?