• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son dakika ayriligi

Suan biraz konularini okudum da. Cokhizli yasiyosun herseyi. 2015de sözlünden ayrildin sonra yine baristin ona kacicaktin ve simdi yine baskasiyla sözleniyosun dogru mu anladim? yasin 22 daha ya biraz yasavdan al. Böyle saglikli bir evlilik Yapacagina inanmiyorum

23 yasindayim. Gerizekali insanlarin beni bulmasi sanirim benim sans
Kimsenin gazina gelme. Ayrilmak istiyosan ayril. Burdakilerin ayril demesine bakma. Yüzde 90i bu kadar cabuk ayrilmaz. Demesi her zaman kolay. Üzülecegin bisey yapma.

Sagol ablam

Sırf böyle anlaşmazlılar olacak diye ben nişan yapmaktan vazgeçtim ve sade 10 kişilik bi nişan yemeği organize ediyorum aile icinde..
Bu mevzular yüzünden sözlümle istenmeden sonra nerdeyse her hafta tartışıyorduk ve ben bir gün ciddi ciddi düşündüm .. gerek varmı maddi şeyler yüzünden ( bohça alışverişi,salon,elbise,kuaför vs vs) şeyler yüzünden aşık olduğum evlenip yuva kurmak istediğim adamla aramı açmaya ? Allah var sözlüm herşey sen nasıl istersen öyle olacak diyen bi adam. Ailesine bile benim yanımda aynısını dedi.. ve ben nişandan daha doğrusu o stressi yaşamamayı tercih edip vazgeçtim.. kayınvalidem ve görümcem de eğer nişan olmicaksa yine de kendini nişanlı bi kız gibi hissetmen icin alişverişe cıkalım elbise vs vs alınsın o gün icin dedi öyle anlaştık.. bence iyi düşün karar vermeden önce..

Bende bunu düsünüyorum. Masallah nazar degmesin. Yanimda olunca restoranta bardagima icecegimi bile o koyar. Bir dedigim ikilenmez. Arabadan cikarken kapimi acar. Ceketimi giyidirir. Ayakkabimi bile giyidirdigi oluyor. Bunlarin hepsini silip atmam dogrumu bilmiyorum...

Benim bildiğim nişan kız tarafina aittir. Pastasindan,elbisesine,hersey.. Neyse bu çok önemli değil de, ben nişana çok heveslenmistim, babamın imkanı da vardı sağolsun. Herşeyin en pahalisi en güzeli alınmıştı. Kılı kırk yarmistim, hazır salonun suslemesini begenmeyip bir de ayrica organizasyon sirketi tutmuştum vs.
Şimdi geriye bakıyorum, hiç nişan olmasa bile olurmuş. Hatta düğün bile. Çok şükür o kadar güzel bir evliligim var ki, bi kot pantolonla bile evlenebilirmişim diye düşünüyorum her gün.
Pastayı, çiçeği boşverin. Bunlar olmadığında içinizde kalacak gibi hissediyorsaniz, sizin amacınız sevdiginizle yaşamak değil, nişan pastası yaptırmak olur..

Haklisiniz hemde cok... sanirim ben cabuk parliyorum bazi konularda. Allahi var cocuga baya saydiriyorum. Bu davranisimi degistirmeliyim

Kalbini dinle canim. Icinde kusku varsa, seni rahatsiz eden bir seyler varsa yol yakinken icabina bak. Kendine durust ol, ilerde sorun yaratabilecek seyleri gormezden gelme. 39 yasindayim, senin yasindaki kendimi bulsam bana aynen bunlari derdim.

Back
X