Evet merhaba benim dertlerimden biktiniz sanirim . Ama galiba bütün dertlerim ve sorunlarim cozume vardı. Eşim eskisi gibi degil artik uysallastı ve psikolojik destek almayi kabul etti . Hayallerimi gerceklestirebilecegim artik . üniversite mevzusu vardi onceki konularimda bunuda kabullendi . Son kavgamiz cok buyuk olmustu . yazmistim onceki konuda . ben kafama aldigim darbeden sonra 3 kere bos ol demistim ama hala aciyor . kavgadan 3 gun sonra sular durulunca dini nikah icin cozum de buldu . Bana el kaldirdigi icin pisman oldu . affettigimden beri her sabah gulumsuyor operek uyandiriyor. Kahkahalar atiyor cok degisti akli basina geldi . ama neyse uzatmayayim esimi affettim cunku biz severek evlendik . esim ne olduysa evlendikten sonra degismisti . ama artik son olaydan sonra iyi bir kimlige burundu . Ama tek koşulum eger bana bir daha el kaldirirsa , siddet uygular sacma kiskanclik triplerine girerse bosanacagim . cunku kavga siddet artik dayanamiyorum . neyse bu kadardi illa yorum yapmaniza gerek yok :) yorulmayin okusaniz da yeterli . :)) tesekkur ederim kadinlar kulubu :))))