Son derdim bu olsunn :))

Kristalbyn23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
152
228
18
Evet merhaba benim dertlerimden biktiniz sanirim . Ama galiba bütün dertlerim ve sorunlarim cozume vardı. Eşim eskisi gibi degil artik uysallastı ve psikolojik destek almayi kabul etti . Hayallerimi gerceklestirebilecegim artik . üniversite mevzusu vardi onceki konularimda bunuda kabullendi . Son kavgamiz cok buyuk olmustu . yazmistim onceki konuda . ben kafama aldigim darbeden sonra 3 kere bos ol demistim ama hala aciyor . kavgadan 3 gun sonra sular durulunca dini nikah icin cozum de buldu . Bana el kaldirdigi icin pisman oldu . affettigimden beri her sabah gulumsuyor operek uyandiriyor. Kahkahalar atiyor cok degisti akli basina geldi . ama neyse uzatmayayim esimi affettim cunku biz severek evlendik . esim ne olduysa evlendikten sonra degismisti . ama artik son olaydan sonra iyi bir kimlige burundu . Ama tek koşulum eger bana bir daha el kaldirirsa , siddet uygular sacma kiskanclik triplerine girerse bosanacagim . cunku kavga siddet artik dayanamiyorum . neyse bu kadardi illa yorum yapmaniza gerek yok :) yorulmayin okusaniz da yeterli . :)) tesekkur ederim kadinlar kulubu :))))

Canim inşallah bunlar boşanma diye göstermelik ilgi değildir kısa sürede eskiye donmezde umarım gerçekten sorunun cozulmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…