• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son derece sinirliyim yardımmm ???

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb kızlar , daha önce sınıf arkadaşımdan hoşlandığımı ve bunun karşılıklı olduğunu ve bir ilişkiye başladığımızı önceki konuda da anlatmıştım. Sınıftan benimde ve erkek arkadaşımında (24 saat öncesine kadar erkek arkadaşımdı) arkadaşı olan bir kız( bu kıza XX diyelim anlaşılması kly olsun )vardı. ve daha önce ben ondan hoşlanmazken bu kızla aralarında birşey olduğunu düşünmüştk ve sormuştuk hayır yok arkadaşım demişti.Neyse dün erkek arkadaşımın bana msj atmadığı günde o kıza birşey sormak için msj attığını öğrendim.Kendisi laf arasında söyledi. Ve ben bana msj atmayıp ona mı msj atıyorsun diye kızdım.Ayrıldım.Sadece arkadaşız artık dedim sinirlerim tepeme çıktı resmen , sonra neyse bugün facete konuştuk durumu açıkladı nitekim inandım da, sadece ona msj atmamış bir şey sormuş y dğer arkadaşlarada msj atmış.Neyse barışmadım ben hemen biraz böyle gitsin bakalım ne olucak diye düşündüm barıştık falan demedim nrmal konuştuk.Neyse en yakın kız arkadaşımdan öğreniyorum ki bu akşam bir parkta buluşmuşlar erkek arkadaşım (yani artık değil ) kıza msj atmış napıyosun diye kızda bunu çağırmış şuraya gel falan die tabi yanlarında benim en yakın kız arkadaşımda var neyse bunlar sohbet falan etmişler sonra xx lere gidip okey oynamışlar falan , BU xx diye bahsettiğim kız ablasıyla kalıyor ikiside öğrenci olduğu için daha önceden demişti normal arkımız bile olsa eve erkek almayız diye ne hikmetse erkek arkadaşım girebiliyor orası ayrı zaten. Neyse benim en yakın kız arkadaşım saat 23.30 da demiş arklar ben eve gidiyorum görüşürüz evde XX , ablası ve erkek arkadaşım okey oynamaya devam edeceklerini söylemişler. şimdi bana söyler misinizzzzzz ??? bu kız yüzünden tartışma olmuş aramızda özellikle gitmemesi gerek değil mi yani gerrçekten bana değer veriyorsa barışmak istiyorsa kızdığım bişeyi yapar mı ?? hadi gitti benim kız arkadaşım çıkarken onunda çıkması gerekmez mi ????? bu konudaki bahaneside XX benim sadece arkım başka bşy yok diyorrr sinirden deliricemmmmmmmm ne olur yardım edin :(((((( daha bu akşam duyduklarımı paylaşmadım onla konuşmadık ne yapmam gerek

sizi saymamis ve umursamamis..o saatten sonra da erkek arkadasiniz eve ugramaz sanirim..
dusunmeye degmeyecek biri ayril,gitsinn..

Ah arkadaşım ahhh... Sana mesaj atmadı, başkasına attı diye işi ayrılma noktasına getirirsen bu çocuk seninle ne yapsın:1: Yazık ona da bana mesaj atmadım x'e attın ayrılalım diye bir sebep olur mu? Yapma böyle sana da yazık ona da... Sudan sebeplerle ayrılırsanız barışırsınız sürekli böyle olur ve ilişkiniz kötü bir hal alır. En basit sorunda ayrılmayı dile getirmeyin lütfen...

Erkek arkadaşınızın gitmesi hoş olmamış o kadar kızın arasına tek başına, ailesi olmayan kızların yanına. Siz bunu sebep gösterip sitem etseydiniz haklı olabilirdiniz ama maalesef haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Birde bu kızlar evde yalnız yaşıyorsa bu tepkinizde çok çok haklısınız...

Bir de not düşmek istedim, bunlar 4 kişiyse (Arkadaşınız, eski sevgili, erkek arkadaşınız ve eski sevgilinin ablası) ve sizin arkadaşınız gidiyor da erkek arkadaşınız okey oynamaya devam etmek istiyorsa bu durumda bir çelişki vardır. Çünkü 3 kişiyle okey oynanmaz :1:

Son düzenleme:
3 kişiyle okey oynanır ya ama tadi olmaz :1:

Neyse bencede siz onun yüzünden ayrılmışken ..Onun evine kesinlikle gitmemesi lazımdı
Size değer verseydi böyle yapardı emin olun!

Ah arkadaşım ahhh... Sana mesaj atmadı, başkasına attı diye işi ayrılma noktasına getirirsen bu çocuk seninle ne yapsın:1: Yazık ona da bana mesaj atmadım x'e attın ayrılalım diye bir sebep olur mu? Yapma böyle sana da yazık ona da... Sudan sebeplerle ayrılırsanız barışırsınız sürekli böyle olur ve ilişkiniz kötü bir hal alır. En basit sorunda ayrılmayı dile getirmeyin lütfen...

Erkek arkadaşınızın gitmesi hoş olmamış o kadar kızın arasına tek başına, ailesi olmayan kızların yanına. Siz bunu sebep gösterip sitem etseydiniz haklı olabilirdiniz ama maalesef haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Birde bu kızlar evde yalnız yaşıyorsa bu tepkinizde çok çok haklısınız...

Bir de not düşmek istedim, bunlar 4 kişiyse (Arkadaşınız, eski sevgili, erkek arkadaşınız ve eski sevgilinin ablası) ve sizin arkadaşınız gidiyor da erkek arkadaşınız okey oynamaya devam etmek istiyorsa bu durumda bir çelişki vardır. Çünkü 3 kişiyle okey oynanmaz :1:

eski sevgilimin ablası değil xx in ablası bilmiyorum öyle demişler biz 1 el daha oynayacağız demişler. YA bugün konuştuk inandırdı üstünü bu hareketi yapması aklım almıyor yaaa

bi msj yüzünden ayrılmışsın ya,ondan sonrasını pek okumadım es geçtim..ne demek istedim anla artık :))

Back
X