Son durum iki doktor arasında kaldım lütfen yardım edin

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Kızlar son birkaç gündür üçüncü kez konu açıyorm lütfen kusura bakmayın kafa karışıklığından ne yapcağımı şaşırdım son durum olarak Timur Batmaz Volkan Kahya arasındayım Timur batmaz aslında iyi şeyler duydum tanıdıklarmda oldu ona ameliyat ama çok fazla foto bulamadım Volkan Kahya ise fotolar cok iyi ama hani popülerliğinden gelen bi iticiliği var bana hissiyat olarak lütfen bilgisi olan veya olmasada yorum yapabilecekler yardım etsin

Eee canim senin tanıdıkların suan yapilanlardan memnunsa sende kalirsin en azindan cevren yapmis gormussun gordugun halde gidersin digeri foto paylasmis nerden bilecen o foto ona ait onu da bilemezsin

Dr Timur batmazi bende takip ediyorum ama dediginiz gibi cok bi fotoğraf koymamis ilk gorusmede simulasyon istersek 300 tl yazmislar bana bugun sormuştum bende volkan beyi hic duymadim sanirim ikisiylede gorusmeye gitmediniz gorusurseniz sizin icin daha iyi olur bence

Evet ikisiylede haftaya görüşmem var buraya yazarım nasıl geçtiğini bana hiç 300₺ diye söylemediler görüsmede söylicekler demekki

Eee canim senin tanıdıkların suan yapilanlardan memnunsa sende kalirsin en azindan cevren yapmis gormussun gordugun halde gidersin digeri foto paylasmis nerden bilecen o foto ona ait onu da bilemezsin
Haklısın canım memnunlar ama biraz fazla doğal duruyor ben biraz daha barbie burnu dediklerinden istiyorum

İki doktorunda tarzları farklı geldi. Ben Volkan kahya nın burun sonuçlarını daha çok sevdim Timur beyin sonuçları daha düz ve doğal sonuçlar...
İşin içine girince çok kafa karışıyor. O kadar çok doktor varki, fiyatlarda çok çok farklı

Aynı şeyi düşünüyoruz ve benim tarzım volkan beye yakın aslında yanlız fiyat olarak beş bin fark var neden öyle dediniz

Aynı şeyi düşünüyoruz ve benim tarzım volkan beye yakın aslında yanlız fiyat olarak beş bin fark var neden öyle dediniz
Ben iki doktora arasındaki fiyat farkından bahsetmedim. Genel olaral araştırıyorum bende, bahsettiğiniz doktorlarla görüşmedim ama başka doktorlarla görüştüm ve görüşmeye devam ediyorum 75 bin den başlıyor diyen doktor da var, 25 binden başlıyor diyen de... O yüzden öyle dedim
Sizin revizyon mu, ilk ameliyat mı olacak?
Fiyat ortalama nedir bu doktorların?

Aa evet haklısınız ben yanlıs anlamısım.Benim ilk ameliyat olucak yıllardır isterim ilk kez cesaretimi topladım aileme kabul ettirdim herşey ilk kez hazır geriye doktor seçimi kaldı:) Benim araştırmalarıma göre ilk ameliyat fiyatı 10-30 arası değişiyor tek tük bu aralığın dışında kalanlar da var.Bende ortasını yani 20yi gözden cıkardım.

Merhaba kime ameliyat oldunuz bende Timur beye bakıyorum bu aralar ama kararsızım ama uzun dönem sonuçları epey başarılı acaba ben çok doğal istemiyorum dersem yapabilir mi diye şüphe duyuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…