Son Durum...

Eeee buluştunuz mu eksisonsuz ne yaptınız? :26:

Hayir bulusamadik , istemsiz bir plani cikmis . Telefondai stersen konusuruz dedi . Hayir dedim sehir disina gidecek 2 3 gunlugune , donunce goruselim dedi .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayir bulusamadik , istemsiz bir plani cikmis . Telefondai stersen konusuruz dedi . Hayir dedim sehir disina gidecek 2 3 gunlugune , donunce goruselim dedi .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:53: Bırak artık ne hali varsa görsün. bundan sonra buluşmak için o sana ulaşsın sen adım atma daha.

:53: Bırak artık ne hali varsa görsün. bundan sonra buluşmak için o sana ulaşsın sen adım atma daha.

Daha da ilk adımı atacak elim kopsun :)

Gece dua etmiştim . Allahım hayırlısı değilse nolur görüşmeyelim diye .
Duam kabul oluyor hayırlısı değil işte uğraşma dedikçe Allah bana zorluyorum .
Sonum hayrola :)

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için .
Yıllardır yakinen tanışıyoruz sevgili oluşumuz çok uzak değil .
İşte benimle soğuk konuşmak , beni adam yerine koymamak yerine sıkıntılarım var biraz uzak kalalım dese bile razıyım yada yapamıyorum ben eksisonsuz artık bitirelim dese de razıyım .
Kalbine buz değmiş sanki . Böyle bir şey olamaz .
Yarın iftardan sonra görüşeceğiz . Bu çirkinlik bitsin artık dedim .
Tamam dedi bakalım ...

İnsanı en çok hiç beklemediği üzüyor , kırıyor işte böyle . İçim sızlıyor ama çare yok

Canım,diğer yazdıklarını da okumaya çalıştım.Buluşup görüşememişsiniz sanırım.Uzun süreli bir ilişkiymiş,yaşayan,içinde olan da sensin elbette.Ne zamandır erkek arkadaşını tanıyan da sensin.Ben şöyle düşünüyorum,eğer karşı tarafta sevgi bitmişse,ilişkiyi sürdürmek istemiyorsa bu öyle ya da böyle bir şekilde kendini belli eder.Uzun süreli bir beraberlik olduğu için kestirip atmak kolay değil biliyorum.Ama su akar yolunu bulur,herşey olacağına varır.Bence sen bu aşamadan sonra nötr kal.Aramıyor mu?Arama.Görüşmek için bir teklifte bulunmuyor mu?Sen de ısrarcı olma.Ararsa;seninle nasıl bir sıcaklıkla,samimiyetle konuşuyorsa sen de öyle konuş.Yani sana şimdi git,geç karşısına,sen bitti de,bakalım tepkisi ne olacak? gibi birşey de yazamıyorum.Çünkü bu sefer de,ben son sözü söylemedim,sen bitirdin bu ilişkiyi tavrına girebilir.Eğer onun gerçekte ilişkiyi bitirmek gibi bir niyeti varsa bu eninde sonunda belli olur zaten.Ama böyle bir niyeti yoksa ve başka şeylerden kaynaklıysa bu soğukluğu kopamazsınız.Hayırlısı olsun canım...

Back
X