• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son gelismeler hakkında ...

heybenkimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
850
Puanlar
73
Selam bacılar alemi . Şimdi ben sizden aldığım tavsiye ile kendimi geri çekmeyi bıraktım ve çocukla konuşuyoruz. İyi gidiyor her şey. Bizim kalabalık arkadaş grubumuz var . 3 erkek 3 kız. Sonra onlar fark etti tabi bu durumu . Kız arkadaşım bana " Oha elif o çocuğu yanına yakıştırıyor musun ?"dedi. Ben de biraz şaşırdım. Dedim" Ne alaka annesi gibi durmuyorum yanında "
Ardından öteki arkadaşlarım da "Olabilir yakışıyorlar." dedi . Bu kıza bi haller oldu . Hepimizle arası açıldı. Ardından bizim olduğumuz gruba, sizden bunu beklemezdim, vs yazmış.
Yani neler oluyor bilmiyorum. Kendi çalıyor kendi oynuyor . Ay sinir oldum durduk yere . Şimdi' bir erkek için arkadaşını satan kız' konumuna da düşmek istemiyorum . Saçma sapan işler. Bu yaşta birinden hoşlandım. Dedim bi deneyelim . Burnumdan geldi .
( Arkadaşlar kullanıcı adım sallama bu arada . Gerçek adım değil. Deli miyim ayolll😅😅😅)

konu ne kız
keşke başta bir açıklama yapsaydın

Olay ne

Annesi gibi durmuyorum derken kaç yaş var ki

Back
X