• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son gelismeler, Yardim !!!

cikmazdabiri

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
60
0
16
Diğer
Selam arkadaslar daha onceki ikii konumdan basimdan gecenleri anlatmistim; esim
son senelerde vurdumduymaz, sorumsuz, bana karsi ilgisiz ve pc basinda zaman gecirirdi bu durum beni cok yipratti bundan yaklasik uc hafta once
yine pc basinda telefon saklamalar filan telini gormek istedim
asiri tepki gosterdi, benimde bir sabrim var bu boyle gitmez dedim..
O zaman s..r ol git! dedi.. oyle mi diyorsun dedim oyle diyorum dedi.. tamam madem dedim artik yaptigin yeter ..
aldim cantami ciktim evden o sinir harbiyle cunki kaldiramiyordum artik beni cok yipratmisti..
Ben yurt disinda kaliyorum ailem tr de .. cocugum yok..
neyse aldim cantami kiziyla birlikte yasayan bir arkadasimin evinde kaldim 6 gun boyunca ilk gun esim sana bir gun zaman taniyorum cik gel konusalim gelmezsen
aileme haber vericem dedi..
O an cok kotuydum donsemde yine ayni seyleri yapmasindan korkuyordum, artik psikolojim el vermezdi oyle bir durumda kendime zarar veririm diye endiselerim vardi..

Neyse esim durumu ailesine aksettirmis ailesi madem oyle gitti gelmesin hemen bosanin demis ..
Nerden biliyorsun derseniz, esim ilk bikac gun arayip sormadi sonra vicdani rahat birakmamis olacakki
msj filan yazmaya basladi.. Bu arada benim sinirlerimde cok yipranmisti baktim olacak gibi degil ne kadarda arkadasiniz olsa sonucta yabanci bir insan
baskasinin evinde bi yere kadar kalabiliyorsunuz,
oturdugum semtte bir komsuya durumu anlattim vede bir avukatla gorustum,
avukatim orasi seninde evin kapini acip evine girebilirsin dedi..
Dedigini yaptim esimin evde olmadigi birgun 6 gunun sonunda eve girdim oturdum..
Esim geldi beni gorunce sok oldu, bu is bitecek falan demeye basladi.. Bende bitmeye bitecek kalacak yerim yok benim
evde ben kalicam dedim.. Yuzunden pismanlik belirtileri okuyorum "cikmazdabiri" hatami ben anladim sana cok haksizlik yaptim ve sahip cikmadim
ne olur yarin gel annemle konus barisalim birlikte yasama devam edelim dedi..

Neyse simdi git sen dedim, sonra bakariz ben sana cok kirginim dedim .. O gece gitti ailesine soylemis durum boyle boyle o evde kaldi bende ciktim size geldim diye ..
Ertesi gun yine benle konusmaya geldi sen hatalisin filan diyip duruyor, bu arada esim ailesinin en kucugu diger kardesleri evli cola cocuga karismis duzenlerini kurmus
benim esimin akli bir karis havadadir annesinin sozunu cok dinler ..

Benle konusmaya geldiginde annesi surekli
ariyor hadi cik gel, ne zaman geliyorsun falan.. eSIm kapatiyor teli iki dakka sonra ariyor
esyalarini topla gel diye! ESIM kalkti bir cirpida esyalarini toplayip gitti... Bak esyalarini topluyorsun emin misin donusu olmayan yollara girme dedim !
Camasirlarini 5 dakika icinde topladi valizlere koydu anasinin lafinin ustune.. sonra bana kalkmis diyor ki son kararin ne ? o sirada annesi ve abisinin geldigini gordu camdan
beni azarladi neyse neyse kapat konuyu dedi! vE anasiyla beraber cekti gitti ..
Ben aglama krizlerine girdim teselli edecek kimse yok yakinlarimda bir komsum disinda onu aradim geldi beni teselli etmeye calisti :(

Gittigi gunden itibaren bana hala msjlar atiyor gel annemle konus ozur dile, bende cikip geleyim diye, unut bunu dedim! hem suclu hem guclusun
beni gecenin bi vakti evden kovan sensin! SONRA gelip anandan ne diye ozur dilicem ananla degil senle evliyim ben dedim!
32 yasinda hala anasinin akliyla yasayan anasindan korkan insandan hayir gelmez diyip son sozumu soyledim ve konusmayi bitirdim..

Ertesi gun ablasiyla birlikte avukata giderken yari yolda beni ariyor, "beni dinle yaptiklarimdan olanlardan cok pismanim, anneme rest cektim" VERECEGin cvba gore avukata gitmicem eve geri gelecem dedi..

Yasattigi seylerin basit olmadigini, bende travmalar yarattigini gelsede ayni seyleri yasatacak olmasindan korktugumu dolayisiyla hemen karar veremeyecegimi
ve zamana ihtiyacim oldugunu soyledim ..

Bikac gun oncesine kadar bana baski yapip duruyordu, artik evime donmek istiyorum ablamda annemde kaliyorum kendimi siginti gibi hissediyorum diye!

Bende sartlarimi sundum bir sure ayri yasayalim, sana guvenemiyorum 9 senedir calkantili evlilik yasadik sende bende kafami dinleyim ne yapacagimiza karar verelim dedim..
Bunu asla ve asla kabul etmiyor evime geldim geldim yoksa bu is biter diyor!

Esim aslinda iyi biri belki onu seviyorum da ama bu durumunu bana yasattiklarini anneci olmasinida hazmedemiyorum..

Artik dusunemiyorum bana fikir verin kizlar nasil bir yol izlemeliyim hic bilemiyorum..
Konum biraz uzun oldu kusura bakmayin okuyan ve cvplayan arkadaslara simdiden tesekkur ederim ..

Size soyle soyle yapin diyemem asla en fazla kendimi sizin yerinize koyabilirim
bu sekilde dusunerek biseyler soyleyebilirim. yerinizde olsam esimi ev disinda ama sakin bir yere cagirir (konusurken is kavgaya donmesin diye) konusurdum. ondan tel ve pc durumlarini netlestirmesini isterdim. eski konularinizi durumunuzu bilmiyorum ama seffaf bir hayat isterdim. Bu konuda beni tatmin ederse inanabilirsem affetme degil ama bir sans daha vermeyi dener bunu da ona uygun bir dille ifade ederdim. anladigim kadariyla esiniz annesinin etkisinde oldugunu az da olsa farketmis. bunun uzeinden yola cikip bu konuda da netlik beklerdim. hakkinizda hyirlisi olsun.

Dediğin gibi seni bir gece yarısı s.kdir eden o.
hem suçlular, hem güçlüler!
Demek ne Abi'sinde, ne ablasında bir gram akıl yok! İnsan iki tarafida dinler önce, kv'gecdim ama abla ve abiyi bu noktada anlamadım.

sen yapman gereken en dogru kelimeleri kulanmişsin!
canim benim eyer oturumun, pasaportun varsa, korkma! Yanlizim deme çünkü eyer yurt dışında rahat bir yerde isen, devlet sana kucak acar!

yine boşan demiyorum! Eyer eşinin ailesi sana bur saygı bile duymadan gaz vermişlerse eşine, asıl o kocan karar versin! Sucu sana atıp bir karar verdirmeye yıkmazsın.

bence burda herkez senden özür dilemeli! Sen değil;)

Kendi ailenle bi konuşsan? Belki bir süre ayrı kalmak iyi gelir çünkü o sanırım senden uzak kaldığı için değil de düzeni bozulduğu için eve dönmek istiyor....

Selam arkadaslar daha onceki ikii konumdan basimdan gecenleri anlatmistim; esim
son senelerde vurdumduymaz, sorumsuz, bana karsi ilgisiz ve pc basinda zaman gecirirdi bu durum beni cok yipratti bundan yaklasik uc hafta once
yine pc basinda telefon saklamalar filan telini gormek istedim
asiri tepki gosterdi, benimde bir sabrim var bu boyle gitmez dedim..
O zaman s..r ol git! dedi.. oyle mi diyorsun dedim oyle diyorum dedi.. tamam madem dedim artik yaptigin yeter ..
aldim cantami ciktim evden o sinir harbiyle cunki kaldiramiyordum artik beni cok yipratmisti..
Ben yurt disinda kaliyorum ailem tr de .. cocugum yok..
neyse aldim cantami kiziyla birlikte yasayan bir arkadasimin evinde kaldim 6 gun boyunca ilk gun esim sana bir gun zaman taniyorum cik gel konusalim gelmezsen
aileme haber vericem dedi..
O an cok kotuydum donsemde yine ayni seyleri yapmasindan korkuyordum, artik psikolojim el vermezdi oyle bir durumda kendime zarar veririm diye endiselerim vardi..

Neyse esim durumu ailesine aksettirmis ailesi madem oyle gitti gelmesin hemen bosanin demis ..
Nerden biliyorsun derseniz, esim ilk bikac gun arayip sormadi sonra vicdani rahat birakmamis olacakki
msj filan yazmaya basladi.. Bu arada benim sinirlerimde cok yipranmisti baktim olacak gibi degil ne kadarda arkadasiniz olsa sonucta yabanci bir insan
baskasinin evinde bi yere kadar kalabiliyorsunuz,
oturdugum semtte bir komsuya durumu anlattim vede bir avukatla gorustum,
avukatim orasi seninde evin kapini acip evine girebilirsin dedi..
Dedigini yaptim esimin evde olmadigi birgun 6 gunun sonunda eve girdim oturdum..
Esim geldi beni gorunce sok oldu, bu is bitecek falan demeye basladi.. Bende bitmeye bitecek kalacak yerim yok benim
evde ben kalicam dedim.. Yuzunden pismanlik belirtileri okuyorum "cikmazdabiri" hatami ben anladim sana cok haksizlik yaptim ve sahip cikmadim
ne olur yarin gel annemle konus barisalim birlikte yasama devam edelim dedi..

Neyse simdi git sen dedim, sonra bakariz ben sana cok kirginim dedim .. O gece gitti ailesine soylemis durum boyle boyle o evde kaldi bende ciktim size geldim diye ..
Ertesi gun yine benle konusmaya geldi sen hatalisin filan diyip duruyor, bu arada esim ailesinin en kucugu diger kardesleri evli cola cocuga karismis duzenlerini kurmus
benim esimin akli bir karis havadadir annesinin sozunu cok dinler ..

Benle konusmaya geldiginde annesi surekli
ariyor hadi cik gel, ne zaman geliyorsun falan.. eSIm kapatiyor teli iki dakka sonra ariyor
esyalarini topla gel diye! ESIM kalkti bir cirpida esyalarini toplayip gitti... Bak esyalarini topluyorsun emin misin donusu olmayan yollara girme dedim !
Camasirlarini 5 dakika icinde topladi valizlere koydu anasinin lafinin ustune.. sonra bana kalkmis diyor ki son kararin ne ? o sirada annesi ve abisinin geldigini gordu camdan
beni azarladi neyse neyse kapat konuyu dedi! vE anasiyla beraber cekti gitti ..
Ben aglama krizlerine girdim teselli edecek kimse yok yakinlarimda bir komsum disinda onu aradim geldi beni teselli etmeye calisti :(

Gittigi gunden itibaren bana hala msjlar atiyor gel annemle konus ozur dile, bende cikip geleyim diye, unut bunu dedim! hem suclu hem guclusun
beni gecenin bi vakti evden kovan sensin! SONRA gelip anandan ne diye ozur dilicem ananla degil senle evliyim ben dedim!
32 yasinda hala anasinin akliyla yasayan anasindan korkan insandan hayir gelmez diyip son sozumu soyledim ve konusmayi bitirdim..

Ertesi gun ablasiyla birlikte avukata giderken yari yolda beni ariyor, "beni dinle yaptiklarimdan olanlardan cok pismanim, anneme rest cektim" VERECEGin cvba gore avukata gitmicem eve geri gelecem dedi..

Yasattigi seylerin basit olmadigini, bende travmalar yarattigini gelsede ayni seyleri yasatacak olmasindan korktugumu dolayisiyla hemen karar veremeyecegimi
ve zamana ihtiyacim oldugunu soyledim ..

Bikac gun oncesine kadar bana baski yapip duruyordu, artik evime donmek istiyorum ablamda annemde kaliyorum kendimi siginti gibi hissediyorum diye!

Bende sartlarimi sundum bir sure ayri yasayalim, sana guvenemiyorum 9 senedir calkantili evlilik yasadik sende bende kafami dinleyim ne yapacagimiza karar verelim dedim..
Bunu asla ve asla kabul etmiyor evime geldim geldim yoksa bu is biter diyor!

Esim aslinda iyi biri belki onu seviyorum da ama bu durumunu bana yasattiklarini anneci olmasinida hazmedemiyorum..

Artik dusunemiyorum bana fikir verin kizlar nasil bir yol izlemeliyim hic bilemiyorum..
Konum biraz uzun oldu kusura bakmayin okuyan ve cvplayan arkadaslara simdiden tesekkur ederim ..

canim seninle daha once uzun uzun konustuk hatirlarsan.konularina yorum yapmadim biliyorsun.sanirim yasadiklarini benden iyi kimse bilemez.cunku seninle yasadiklarimiz bire bir ayni.daha once de soyledim simdi de ayni seyi soyleyecegim.
en basindan beri bosanman gerektigini dusunuyorum.nicin kendine bu eziyeti yapiyorsun hala?
ustelik senin imkanlarin benimle kiyaslayacak olursan cok daha iyi durumda.
bosanmadan sonraki hayatin icin bu denli kaygi duymana gerek yok.hicbirsey su an icinde bulundugun durumdan daha kotu olamaz bence.
kendi evinden valizini alip anasiyla giden adamdan sana hayir gelmez.gitsin anasinin eteklerinin altinda yasasin.yarin cocuk oldu mu inan cok pisman olursun,elin kolun baglanir.
senin icin cok uzuluyorum ve dua ediyorum.lutfen artik ortada olmayi birak.hazir kararini vermisken istikrarli ol kararinda.
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.

Önceki konunu okudum.O yüzden oh iyi yapmışsın,aynen devam diyorum.
Eşin,asla senin istediğin gibi,sana uygun bir eş olmayacak.

Gönlün ne kadar değişir dese bile inanma.
Şu an hissettiğin sevgi ve üzüntü,sadece yılların alışkanlığından kaynaklanıyor.

Sen güçlü bir kadınsın,bunun da üstesinden gelirsin.
Bu arada,kendi evine dönüp eşini yollamakla çok iyi yapmışsın.

Eski konularını biliyorum ve sonunda eşine rest çekebildiğin için seni tebrik ediyorum.:46::46::46:
Şuan hala seni sindirmeye çalışıyorlar.
Boyun eğmemeni temenni ederim, dilini falan da öğrenmiştin zaten çocuğun da yok.
Ayakta kalabişlirsin diye düşünüyorum.
Rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin.

Eski konularını biliyorum ve sonunda eşine rest çekebildiğin için seni tebrik ediyorum.:46::46::46:
Şuan hala seni sindirmeye çalışıyorlar.
Boyun eğmemeni temenni ederim, dilini falan da öğrenmiştin zaten çocuğun da yok.
Ayakta kalabişlirsin diye düşünüyorum.
Rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin.

Dil derken? Ben orayı kaçırdım galiba??

cikmazdabiri umarim yorumlari en kisa zamanda okursun.
"annemden ozur dile cikip geleyim" ne demek yaa?cildirdim ben bu kelimeye!!!hangi hakla boyle birsey istiyor senden ana kuzusu?adamin yuvasi yikilmak uzere herif anasini-danasini dusunuyor.sanki ortada gelin-kaynana kavgasi oldu.
gercekten seven,pisman olan adam evine-karisina kosulsuz,sartsiz doner.kocan yillarca yaptigi gibi hala seni sindirmeye calisiyor.lutfen buna bir son ver artik,kendinin farkina var...

canim seninle daha once uzun uzun konustuk hatirlarsan.konularina yorum yapmadim biliyorsun.sanirim yasadiklarini benden iyi kimse bilemez.cunku seninle yasadiklarimiz bire bir ayni.daha once de soyledim simdi de ayni seyi soyleyecegim.
en basindan beri bosanman gerektigini dusunuyorum.nicin kendine bu eziyeti yapiyorsun hala?
ustelik senin imkanlarin benimle kiyaslayacak olursan cok daha iyi durumda.
bosanmadan sonraki hayatin icin bu denli kaygi duymana gerek yok.hicbirsey su an icinde bulundugun durumdan daha kotu olamaz bence.
kendi evinden valizini alip anasiyla giden adamdan sana hayir gelmez.gitsin anasinin eteklerinin altinda yasasin.yarin cocuk oldu mu inan cok pisman olursun,elin kolun baglanir.
senin icin cok uzuluyorum ve dua ediyorum.lutfen artik ortada olmayi birak.hazir kararini vermisken istikrarli ol kararinda.
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.
bende aynı şeyi düşünüyorum eski konuoları okuduktan sonra... ömrünüzün genç ve dinamik 9 yılını gurbette yalnız ve sevgisiz geçirmişsiniz bence. sebep olmayı kimse istemez ama bence buraya kadar adım atmayı cesaret etmişsiniz madem, geri dönmeyn bence. yediğiniz dayak ve gördüğünüz manevi şiddet bile yeterli burdan bakınca... yaşamak çok zordur böyle bi durumu ama iki çocuklu iri olarak diyorum, çoçukluyken durum çok çok daha fazla zorlaşıcak...

..................................................................

Son düzenleme:
Back
X