- Konu Sahibi pinkangell
arkadaşlar daha 5 aylık evliyiz ve bugunlerde herseye tartışır olduk.artık çok bunaldım.kendimi evli değil yanlız hissediyorum.ailemden uzaklardayım.burda ne bir arkadasım ne dertleşeceğim bir insan var.sorunlarımı anneme anlatıyorum ama annem çok üzülüyor birşeyde yapamıyor.kötü olmamak için.eşim benim akrabalarla görüşmemi istemiyor.ki biz çok bağlıyızdır akraba ve ailece.ama eşimin ailesinde yok böle birşey.annende istedğin kadar kal ama akrabalara giderlerse onlar sen benim annemin yanına gitceksin diyor.bu haksızlık değilmi? benim günahım ne?zaten aile hasretiyle yaşıyorum bi arkadsım yok.birde akrabalarımdan uzaklaştırmaya çalışıyor.benim ailem bana gelince sorun yaşıyoruz.rahatsız oluyor.dün 1 saat hıçhıkararak ağladım artık katıldım ama gamsız bikere sarılmadı.askım üzme kendini orta yol buluruz demedi.hiç anlayış göstermiyor.hiç merhamet yokmu bunda ya.gece yine insanlık bende kaldsın dedim sarıldım yatarken.hala sırtı dönük yatıyor.annem de artık bu olaylardan dolayı kalp çarpıntısı başladı.
ne yapmalıyım bu durumda? siz olsanız ne yapardınız? lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var...
ne yapmalıyım bu durumda? siz olsanız ne yapardınız? lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var...