- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
kızlar doğuma 2-3 hafta kaldı ama zaman geçmek bilmiyo
Kaç ay geçti gitti son haftalar geçmiyo. Siz ne durumdasınız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah benim de geçer hayırlısıyla. Sen kaçıncı haftanda doğum yaptınCanım bende hamileligin son kısmında mtle olmuştum her gün gün sayıyordum.simdi oglum 7 aylık.sabret gecer günler. Hayırlısıyla evladını alırsın insallah
Ben de aynı durumdayım. Hamileliğimin başında daha rahattım. Şimdi başında takmadığım şeylere takmaya başladım. Her yediğim yemekten şüphelenir oldum , her okuduğum şeyi kafama takar oldum. İlk aylar sanki en zoruymuş gibi geliyordu ama ben de 36. Haftanın içindeyim beklemek çok zor gelmeye başladı. Bu haftaya kadar erken doğumdan korkuyordum şimdi de çok beklemez inşallah diyorumkızlar doğuma 2-3 hafta kaldı ama zaman geçmek bilmiyoKaç ay geçti gitti son haftalar geçmiyo. Siz ne durumdasınız?
2-3 hafta diyorsun sen yadaha yeni 32 olcaz kızımla. Sanki ömrüm boyunca hep hamileymişim gibi gelmeye başladı
Hepimiz hayırlısıyla doğursak da bebekle ilgili konularda karşılaşsak artık dimi2-3 hafta diyorsun sen yadaha yeni 32 olcaz kızımla. Sanki ömrüm boyunca hep hamileymişim gibi gelmeye başladı
Aşağı kafasını yerleştirirken benim de öyleydi canım. Göğüs altım acıyodu ve sertti . Ayaklarıdır onlarKızlar bişey sorabilir miyim konu ile alakası yok ama 34. Haftaya girdik . Sağ göğsümün altı acıyor. Elimi sürünce orda şişlik var . Kereta kafasını mı dayamış. ? Alt taraftanda acı hissediyorum acaba ayağınımı vuruyor
Bende tedirginlik şüphe falan yok ama artık doğsun istiyorum canım o kadar uzun geldi kiBen de aynı durumdayım. Hamileliğimin başında daha rahattım. Şimdi başında takmadığım şeylere takmaya başladım. Her yediğim yemekten şüphelenir oldum , her okuduğum şeyi kafama takar oldum. İlk aylar sanki en zoruymuş gibi geliyordu ama ben de 36. Haftanın içindeyim beklemek çok zor gelmeye başladı. Bu haftaya kadar erken doğumdan korkuyordum şimdi de çok beklemez inşallah diyorum
Heh o his işte bendeki de tam olarakBende 36z haftaya girdim, sanki hic dogurmayacakmisim
gibi geliyor,bir an once 2-3 hafta gecse istiyorum
Ayyyy maşallah hemen kardeş mi yaptınıııızSon 1.5 ay geçmek bilmez, doğrudur.
Çünkü heran doğum olabilir diye bir düşünce var aklınızda.
Sizi tanıyan herkesin doğumu, hazırlıkları sorması da istemsiz olarak etkiliyor.
Ama emin olun bir doğsun, değil günü ayları şaşıracaksınız.
Zaman su değil hava gibi geçecek.
Ya ben ne yapayım, hamileliğe sadece 6 ay ara verim.
Bazen karnıma, kardeşinin yanına bile sokasım geliyor, özledim o günleri.
2015 sonundan beri hamileyim.![]()
Bi kasılma da yok bende bari o olsa doğurcagıma biraz inanırım. Bana hiç çıkmycak gibi geliyoUykusuz gece ve gunduzler..
Zombi gibi olmak evin icinde
Gastrit,agri,sizi ,kasilma ve daha neler neler
Allah saglicakla kurtarsin bizleri ve yavrularimizi![]()
Biz yapmadık, o kendi ısrarla geldi diyebilirim.Ayyyy maşallah hemen kardeş mi yaptınıııızhayırlı olsun inşallah. Evet beni etrafımdaki insanlar çok etkiliyor hala doğurmadın mı diyen var , sanki zorla içimde tutuyorum vakti daha yeni geliyo ama hemen hamilelik haberini paylaştığım için böyle oldu . İkinciyi asla hemen söylemycem etrafa
![]()
Birlikte büyür giderler canım ne güzel hep olumlu bakmak lazımBiz yapmadık, o kendi ısrarla geldi diyebilirim.
Bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım yeniden.
Gerçekten ilk hamilelikte heyecanla 2-3 haftalıkken herkese söyleniyor o yüzden zaman geçmiyor.
Ben ikinciyi zaten 7-8 haftalıkken anca anlayabildim.
O sebeple zaman su gibi geçiyor, bir de afacan varken anlamıyorum.
Ama ilkinde hele de ramazan ayı vallahi çile gibi.
Acıkırsınız diyemezsiniz, susarsınız içemezsiniz falan filan.
En zoru ramazan, onu atlatınca gerisi kolay.
Aşağı kafasını yerleştirirken benim de öyleydi canım. Göğüs altım acıyodu ve sertti . Ayaklarıdır onlar![]()