Doğuma Hazırlık Son haftalarda adet sancısı gibi sancı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mavikusum

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
169
98
298
Merhaba arkadaşlar 35+5 günlük gebeyim ve iki gündür adet olacakmışım gibi sancim var nst de normal çıkmıştı sancı yalancı sancı olabilir mi acaba yada benimle aynı olan var mı

Merhaba arkadaşlar 35+5 günlük gebeyim ve iki gündür adet olacakmışım gibi sancim var nst de normal çıkmıştı sancı yalancı sancı olabilir mi acaba yada benimle aynı olan var mı
Ben de gecen gun cok siddetli yasadim .Ama doğuma hazırlık diyorlar .Hala dogurmadim cok şükür .

Aynen daha çantayı hazırlamadım rahat takılıyorum o konuda eşyalar alınmış ul yıkanıp ütüleme kaldı ama hiç yapmak istemiyorum bakalim
Canim bence yıka dinlene dinlene ütüle. Ben bir ay once hazirladim.Utuledim guzelce keselere koyup yerlestirdim .Kirisacak ama temiz en azindan.Ne olcagi belli olmaz .
Bu arada cantana yardimci olabilir ben topigime yazdim çantama koyduklarimi .Bakabilirsin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/

Back
X