Son haftalarda havuz

Pindix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
12
0
1
Konya
Gebeliğin son haftalarında havuza giren varmı? Bu konuda doktorunuza danıştınız mı
Ben 38. Haftamdayım. Havalar çok sıcak ve havuza girmek istiyorum Ama Dr um kesinlikle girmememi önerdi keseni patlatırsın dedi..
Bu konuda tecrübesi olan var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gebeliğin son haftalarında havuza giren varmı? Bu konuda doktorunuza danıştınız mı
Ben 38. Haftamdayım. Havalar çok sıcak ve havuza girmek istiyorum Ama Dr um kesinlikle girmememi önerdi keseni patlatırsın dedi..

canım havuz inanılmaz bakteri yuvası. tamam klorlanıyor ama o kadar bakteri var ki bazısı klora rağmen yaşayabiliyor.
hastalık kapman daha da kötüsü bebişin hastalık kapma olasılığı için yasaklamıştır doktor.
ben de tatile çıkıcam inşallah. denize gitmek istiyorum Allah nasip ederse. inan ben de nerde temiz deniz var onu araştırıyorum.
yüzmek kadar hamilelere faydalı bi spor yok çünkü. hele de doğumun yaklaştıysa kaslarının gevşemesi için birebir. ama havuzda değil canım ya.

Sadece serinlemek ve rahstlamak istiyorum aslında ve güvenilir temiz olmazsa girmem zaten. Birde Mg u da bıraktık aslında kalçalarıma kramp giriyor.. Girmemek belki daha mantıklı.. Benim çekincem suyum gelir mi Yada açılmam olur mu diye.. Yok mu hiç son haftalarda giren Yada Dr U girmesini tavsiye eden falan:)

Benim doktorum da doğuma kadar girmemi önerdi, yazlığa gidiyorum her hafta 2-3 gün giriyorum şimdilik sorun olmadı bundan sonrada olacağını sanmıyorum.. Ama arkadaşımın dediği gibi kesinlikle havuz olmamalı, en temizi bile riskli..Temiz denizde çok açılmadan yüzmek faydalı ;)

Doktoruma ben de sordum. Deniz için ama.Tabi ki yüzebilirsin dedi. Havuzlarda bakteri vs sorunu olduğu için onu tavsiye etmeyebilirler :50:

Gebeliğin ilk evrelerinde havuza girdim herhangibir sorun yaşamadım ama son aylarda girmedim kızlar ve şimdide kızımı götürüyorum yüzmeye ama kendim giremiyorum çok bunaltıcı oluyor.. Bulunduğumuz il deniz kenarı değil maalesef .. Ama bu saatten sonra artık girmemeliyim, sabreTmem lazım. Sagolun paylaşımlarınız için.
Doğum izninde ve bebek doğmadan kızımla doya doya vakit geçirmeye çalışıyorum.. Ama havuza girememek iyi olmuyor..
Az kaldı 2 hafta.. Normal doğum Allah izin verirse..

Back
X