F Frover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 225 98 18 27 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #1 38+2 haftalık hamileyim 1 haftadır ishalim. Bu normal mi ?
maco44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 1.367 842 73 26 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #2 Frover .!.: 38+2 haftalık hamileyim 1 haftadır ishalim. Bu normal mi ? Genişletmek için tıkla... Genelde kabız olanda çok. Hamile değili ama yengem yeğenimde kabızdı. Bebekten kaynaklı normal durum bence
Frover .!.: 38+2 haftalık hamileyim 1 haftadır ishalim. Bu normal mi ? Genişletmek için tıkla... Genelde kabız olanda çok. Hamile değili ama yengem yeğenimde kabızdı. Bebekten kaynaklı normal durum bence
Pembroken Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 557 802 18 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #3 Demir haplari ishal yapiyor sanirsam.
F Frover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 225 98 18 27 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #4 Pembroken .!.: Demir haplari ishal yapiyor sanirsam. Genişletmek için tıkla... Şuan hiçbir vitamin ilacı kullanmıyorum. Vitamin ilacım bitti dedim yazarmısınız. Az kalmış doğumuna gerek yok dedi.
Pembroken .!.: Demir haplari ishal yapiyor sanirsam. Genişletmek için tıkla... Şuan hiçbir vitamin ilacı kullanmıyorum. Vitamin ilacım bitti dedim yazarmısınız. Az kalmış doğumuna gerek yok dedi.
F Frover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 225 98 18 27 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #5 maco44 .!.: Genelde kabız olanda çok. Hamile değili ama yengem yeğenimde kabızdı. Bebekten kaynaklı normal durum bence Genişletmek için tıkla... İnternetten baktığımda doğum belirtisidir diyor. Merak ettim
maco44 .!.: Genelde kabız olanda çok. Hamile değili ama yengem yeğenimde kabızdı. Bebekten kaynaklı normal durum bence Genişletmek için tıkla... İnternetten baktığımda doğum belirtisidir diyor. Merak ettim
maco44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 1.367 842 73 26 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #6 Frover .!.: İnternetten baktığımda doğum belirtisidir diyor. Merak ettim Genişletmek için tıkla... Olabilir tabi. Kabızlık ishal bunlar normal
Frover .!.: İnternetten baktığımda doğum belirtisidir diyor. Merak ettim Genişletmek için tıkla... Olabilir tabi. Kabızlık ishal bunlar normal
Pembroken Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 557 802 18 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #7 Bence normal ben de oyleydim. Vucut kendini hazirliyo olabilir. Ben hep demir ilacina yordum o da yapiyor ama hamilelerden sikca duyuyorum.
Bence normal ben de oyleydim. Vucut kendini hazirliyo olabilir. Ben hep demir ilacina yordum o da yapiyor ama hamilelerden sikca duyuyorum.
F Frover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 225 98 18 27 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #8 Pembroken .!.: Bence normal ben de oyleydim. Vucut kendini hazirliyo olabilir. Ben hep demir ilacina yordum o da yapiyor ama hamilelerden sikca duyuyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kızımı kucağıma alırım. Biran önce doğum yapmak istiyorum çok şiştim çok zorr
Pembroken .!.: Bence normal ben de oyleydim. Vucut kendini hazirliyo olabilir. Ben hep demir ilacina yordum o da yapiyor ama hamilelerden sikca duyuyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kızımı kucağıma alırım. Biran önce doğum yapmak istiyorum çok şiştim çok zorr
Pembroken Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 557 802 18 31 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #9 Frover .!.: İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kızımı kucağıma alırım. Biran önce doğum yapmak istiyorum çok şiştim çok zorr Genişletmek için tıkla... Tansiyonunuzu olcturun yuksek olmasin da. Odemden dolayi yuksek olabiliyor bazen.
Frover .!.: İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kızımı kucağıma alırım. Biran önce doğum yapmak istiyorum çok şiştim çok zorr Genişletmek için tıkla... Tansiyonunuzu olcturun yuksek olmasin da. Odemden dolayi yuksek olabiliyor bazen.
F Frover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 225 98 18 27 1 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #10 Pembroken .!.: Tansiyonunuzu olcturun yuksek olmasin da. Odemden dolayi yuksek olabiliyor bazen. Genişletmek için tıkla... Ölçtüm büyük 12 küçük 7
Pembroken .!.: Tansiyonunuzu olcturun yuksek olmasin da. Odemden dolayi yuksek olabiliyor bazen. Genişletmek için tıkla... Ölçtüm büyük 12 küçük 7
Pembroken Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 557 802 18 1 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Frover #11 Frover .!.: Ölçtüm büyük 12 küçük 7 Genişletmek için tıkla... Cok iyi maasallah