Son haftalarda sancı

beyz@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
247
0
96
İçel Mersin
slm arkadaslar 37+5 günluk hamileyim 1 haftadır özellikle 2 gundür adet sancısı gıbı sancılar oluyor bacagıma vuruyor sizce bu normalmi? pazartesi dr gıtcem bakalım ne diycek

bende 37+1 im bendede var rahim kasılıp doğuma hazırlanıyor çok zor oluyor biliyorum bian önce doğum yapmak istiyorum ben.ya sen?

yok ben en azından 39. haftayı doldumasını ıstiyorum kucuk bı bebek olsun ıstemıyorum ama bu sancılar beni korkutuyor

canım ben de 37+5 im ve özellikle şu son 5 gündür baya sancım oluyor adet sancısı gibi belime giriyor.nst de de çıktı bu sancılar doktorum hazırlayıcı sancılar bunlar dedi.artık bu haftadan sonra ne zaman geleceğine bebeğin karar verecek dedi

bendede olmustu 3 kez dogum dıye gıtmıstım:) ılk dogummu olacak sızınde en son 39 haftama gırdıgım gun yıne kasıklarımda agrı bacagıma kramplar gırıyodu tabıkı bızımkıler ınanmaddı yıne gerı yollıcaklar dıye neyse gıttık dogum baslamıs dedıler ama 1 cm acılma vsrdı aksam 10 da gıttım sabah 4 te dogurdum bence sızınkılerde yalancı sancılar bu haftalarda normal yani sancı geldıgındede evde cekın sancıyı 5 dkya dusmeden gıtmeyın ben o hatayı yaptım suni sancıyla dıguma gırdım ama cok rahatta doguum olmstu ınsallah sızınkılerde kolaycana olur allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın cok guzel bı duygulaelaelaelaelae

Back
X