son haftalarda uykusuzluk problemi

gratis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
43
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Ben son 1 haftadır ne kadar yorgun uykusuz olursam olayım sabaha karşı uyuyabiliyorum.Bu sefer erken kalkamıyorum.Erken kalktığım zaman gün içinde otururken dayanamayıp uyuyorum.Ne yapsam olmuyor bazen hiç birşeyle uğraşmayım yatağa yatınca uyurum diyorum belki 3,4 saat sağa sola dönüyorum ama uykum olsa da derin uykuya dalamıyorum.Bu durumu yaşayıp önerisi olan var mı:49:

Canım eğer gece yatmadan önce magnezyum içiyorsan o da uykusuzluk yapıyor bende bu nedenle olmuştu . Ya da bebeğin doğduğunda o saatlerde uyumucak ise doğa ana seni buna hazırlıyo da olabilir böyle duymuştum :40:

Canım eğer gece yatmadan önce magnezyum içiyorsan o da uykusuzluk yapıyor bende bu nedenle olmuştu . Ya da bebeğin doğduğunda o saatlerde uyumucak ise doğa ana seni buna hazırlıyo da olabilir böyle duymuştum :40:

kan ilacı dışında bişey kullanmıyorum ama uyuyamıyorum.Hem ben artık alıştım uykusuzluğa artık uyumak istiyorum normal insan gibi :)

gün bizim için yeni başlıyorrr :(( uyuyamıyorumm .... ne yapmalı uyumalııı ?? bu günleri aricaamm sonraa...

ben de uyuyamıyorum. biraz dalar gibi olsam bile yarım saat bir saat sonra hemen uyanıyorum. stres de çok zaten çok korkuyorum doğumdan da

Back
X