Son Klomen Tedavisi Sonrası 💊 Ekim Kasım Ayı için Tüp Bebek Yolculuğu 💉👶

Hayirlisi olsun kuzum insallah bu topigin sana ugurlu gelir🤲 Bende gecen sene iki defa klomen kullandim gectigimiz bu dort ay boyunca femara ve catlatma ignesi oldum bu ay ve diyer ay tedaviye ara verelim dedik hemde para biriktirelim ve ilk defa ilacsiz piki gordum beklemedeyim😊 aslinda bizde tup bebek yolunda ilerliyoruz galiba fakat doktorum asilama yapalim once dedi. Siz asilama yapmicaksiniz anlasilan? Asilama yapilmadan direk tup bebege geciliyormu? Kusura bakma uzun oldu
Amin inşallah şurub 😍 ne kusuru canım olurmu ❤ ben aslında 1 klomen ve 1 de aşılama tedavisine başlamıştım başka hastanede klomen iğnesiz oldu kendiliğinden çatladı ama olmadı malesef aşılamada da birden çok gelişti iptal edildi doktorumda yaşımdan dolayı deneme mi söyledi ikna etti diyebilirim aslında direk tüpe geçmek istedim ama deneyelim dedim umutluda konuşunca belli olmaz kısmetimiz ama aşılama düşünmüyorum canım ya doktorum tüpte şansın çok daha yüksek dedi 😍

İnşallah hakkımızda güzelini eylesin rabbim yazarım tabi bende ilk defa aşılama deneyeceğim Allahim aratmasın hepimizi biran önce bizede nasip etsin anne olmayı insallah
Amin amin inşallah zamanı ve vakti geldiğinde bizler de anne olacağız ama vesileyle ama kendiliğinden sağlıklısı ve hayırlı olsunda 🤲🏻

Perşembe günü regl oldum. Yarın hormon testi vericem. Ve ardından klomene başlıycam inşallah 🙏🏻 başlayacak olanları da beklerim. :KK68:

Back
X