- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Bu seferde apartmana rezil oluyorlar..ozaman ablan kocasından daha fazla bagırıp onu susturacak ,
eline ne geçerse kafasına fırlatacak
yani kocadan önce kendi cinnet geçirecek ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu seferde apartmana rezil oluyorlar..ozaman ablan kocasından daha fazla bagırıp onu susturacak ,
eline ne geçerse kafasına fırlatacak
yani kocadan önce kendi cinnet geçirecek ,
O zaman ya yardım alacaksın ya da bu evlilik biter seçimini yap desin . Seviyorsa zaten yardım alırDurum tam olarak bu.. ama öfke kontrolü de cok önemli değil mi ? Hic utanmiyor ofkelenince balkona çıkıp bagirmışlıği dahi var(
Hııı anladım o sandım bir an . Yapacağı belli adam kadını hırpalamış . Allah korusun kadının yerinde olsam evden ailemin yanına giderim o adam da ne hali varsa görür. Anca kapıma gelir yalvarırım bir daha yapmazsa ancak dönerim netYok üye değil o konuyu bende biraz hatırlıyorum benziyor ama tayin yeri farklı.
Bu seferde apartmana rezil oluyorlar..![]()
Muhtemelen dönecek eşyalarını toplamış..Hııı anladım o sandım bir an . Yapacağı belli adam kadını hırpalamış . Allah korusun kadının yerinde olsam evden ailemin yanına giderim o adam da ne hali varsa görür. Anca kapıma gelir yalvarırım bir daha yapmazsa ancak dönerim net
Evet aslında dediğiniz gibi abla o kadar sinmiski o da dozaji artirmis gün geçtikçeolsunlar birkere olurlar , bir kere denesin
erkekler canlarından çok korkarlar kendılerıne birşey olacak dıye tırsarlar ,
kadın korktukça adam karşısında aslan kesiliyor ,
Durması hata zaten . Eşim şubat başında afrinde göreve gitti biz anlaştık ben şubat mayıs arası ailemde kaldım. Sonra mayıstan haziran sonuna kadar ailem ile kv arasında gidip geldim . Ama o sıra tamamen kv de de kalmayı planlamıştım ana beceremedim sana Yemin ederim eşim izne geldi gitti ben o ara kv evinde kaldım işte aklıma kötü şeyler geldi akli dengemi kaybediyordum hemen anneme gittim . Eşim nerede istersen nerede rahat ediyorsan dedi allah razı olsubMuhtemelen dönecek eşyalarını toplamış..
Valla maşallah eşinize.. Bir gün bile ailesinde kaldığında ne sorunlar yaşadı bu abla.. Kendi evi var ama kendi evinde kaldığında bütün gün kv de duruyor yine. Eşinin ailesi gelin ailesine gidemez anlayışında biriDurması hata zaten . Eşim şubat başında afrinde göreve gitti biz anlaştık ben şubat mayıs arası ailemde kaldım. Sonra mayıstan haziran sonuna kadar ailem ile kv arasında gidip geldim . Ama o sıra tamamen kv de de kalmayı planlamıştım ana beceremedim sana Yemin ederim eşim izne geldi gitti ben o ara kv evinde kaldım işte aklıma kötü şeyler geldi akli dengemi kaybediyordum hemen anneme gittim . Eşim nerede istersen nerede rahat ediyorsan dedi allah razı olsub
Neler yazarım ama ban yerim şimdi sırası değil aklından geçen tüm hakaretler o adama gelsinValla maşallah eşinize.. Bir gün bile ailesinde kaldığında ne sorunlar yaşadı bu abla.. Kendi evi var ama kendi evinde kaldığında bütün gün kv de duruyor yine. Eşinin ailesi gelin ailesine gidemez anlayışında biri
Anlıyorum merak etmeyin Allaha havale ettik biz.. Çünkü bazen kelimeler bile yazık böylelerineNeler yazarım ama ban yerim şimdi sırası değil aklından geçen tüm hakaretler o adama gelsin
Farklı ve doğru bir yaklaşım.. Melek olan insan neden esini hirpalar hatta aglatir? Bu huyu olmasa melek diyoruz mesela yaptığı kötü hasletide masumlastiriyoruzBu sefer sadece hirpalamis.
Hani tek sorunu ofkesini kontrol edememekmis ya, peki tekrar ofkesine hakim olamadiginda daha beter seyler yaprsa ne olacak?
Canini riske atmaya deger mi ablaniz onu düsünsün.
Zaten kotu huylarimiz olmasa hepimiz melegiz.Su huyu var yoksa melek gibi söylemleri birakin.
Kv evine gittim Ramazan günü bir çorba yapmış iftarda yedik sahurda aynı çorbayı yedik bir gün sonrA yine iftarda yine aynı çorba. Başlasa yemek yok masada. Midem kalktı artık zaten eşim izinden gitmiş psikolojik alt üst olduk eşimle telefonda sesi kötü ben öylesine berbat durumdayım. İntihar etsem ne olur acaba diye düşündüğüm günler geçirdim . Eşim sonrA gelince dedi ki izinden dönünce çok zor günler geçirdim dedi meselaAnlıyorum merak etmeyin Allaha havale ettik biz.. Çünkü bazen kelimeler bile yazık böylelerine
Konu dışı olacak ama başkası adına konu açmak bana biraz tuhaf geliyor. 24 yaşındaki biri kendisi konu açıp yaşadıklarını anlatsa daha makul olmaz mı? Böylece yaşadığı sürecin anlaşılması daha kolay olur. Hadi ileri yaşta olur, teknoloji kullanımı iyi olmaz anlarım. Bu zamanda akıllı telefonu ve interneti olmayan yok gibi. Konuyu açan arkadaş da gidip yanında okuyor musunuz? Şunları şunları yazdılar diye?Arkadaşlar burada arada sorunlarını paylaştığım bir abla vardı. Şimdi eşiyle yine kavga etmişler ve evi terketmeyi düşünüyor.. Olayi anlatayim siz karar verin.. Dedigim abla kitap okuyormuş koltukta eşiyle muhabbet ediyorlarmış. Sonra eşinin tayin durumu var demiş işte sen memlekete gidersin evimizde kalirsin falan.. (Ayni memleketteler ev kv,kp 5 dk) O da demiş zaten tutup evde tek kalamam sizin orda duruyorum mecburen bari bizimkilerde bir hafta sizinkilerde bir hafta kalayım demiş.. Bunun üstüne eş kişisi çıldırmış. Senin kızkardeşin yeni gitti demiş (bir hagta kaldi 14 yaşında) Sizin orda kalma işi olmaz demiş asla demiş. Abla da da :Ne var kalsam ne olacak ailemin evi ayıp birşey mi yapıyorum deyince.. eşi afedersiniz bogurmeye başlamış.. Sus falan desede kizi hirpalamis. Ablam gidicem bu evden deyince de kollarından tutarak itmiş git burdan en ufak şeyin dahi kalmasin demiş.. Tabi gidememis çünkü saat geçmis baya.. Ablam sinirlenince kendini kaybederek bagirmasindan bıktığını söylüyor.. öyle bir bağırma ki tüm apartman duyuyor. Insanların yüzüne bakamiyorum diyor.Adam iyiyken melek ama eşinin bir hatasini görsün ya da kizilacak bir husus çıldırıyor.. Bağırıyor.. Bu kiz ne yapsin gerçekten fikirleriniz çok önemli
Açmaya niyetlendi ama eşi telefonunu karistiriyormus okur falan diyor.. Sıkıntı olur diyorKonu dışı olacak ama başkası adına konu açmak bana biraz tuhaf geliyor. 24 yaşındaki biri kendisi konu açıp yaşadıklarını anlatsa daha makul olmaz mı? Böylece yaşadığı sürecin anlaşılması daha kolay olur. Hadi ileri yaşta olur, teknoloji kullanımı iyi olmaz anlarım. Bu zamanda akıllı telefonu ve interneti olmayan yok gibi. Konuyu açan arkadaş da gidip yanında okuyor musunuz? Şunları şunları yazdılar diye?
Gece gidemediyse sabah gitsin.Arkadaşlar burada arada sorunlarını paylaştığım bir abla vardı. Şimdi eşiyle yine kavga etmişler ve evi terketmeyi düşünüyor.. Olayi anlatayim siz karar verin.. Dedigim abla kitap okuyormuş koltukta eşiyle muhabbet ediyorlarmış. Sonra eşinin tayin durumu var demiş işte sen memlekete gidersin evimizde kalirsin falan.. (Ayni memleketteler ev kv,kp 5 dk) O da demiş zaten tutup evde tek kalamam sizin orda duruyorum mecburen bari bizimkilerde bir hafta sizinkilerde bir hafta kalayım demiş.. Bunun üstüne eş kişisi çıldırmış. Senin kızkardeşin yeni gitti demiş (bir hagta kaldi 14 yaşında) Sizin orda kalma işi olmaz demiş asla demiş. Abla da da :Ne var kalsam ne olacak ailemin evi ayıp birşey mi yapıyorum deyince.. eşi afedersiniz bogurmeye başlamış.. Sus falan desede kizi hirpalamis. Ablam gidicem bu evden deyince de kollarından tutarak itmiş git burdan en ufak şeyin dahi kalmasin demiş.. Tabi gidememis çünkü saat geçmis baya.. Ablam sinirlenince kendini kaybederek bagirmasindan bıktığını söylüyor.. öyle bir bağırma ki tüm apartman duyuyor. Insanların yüzüne bakamiyorum diyor.Adam iyiyken melek ama eşinin bir hatasini görsün ya da kizilacak bir husus çıldırıyor.. Bağırıyor.. Bu kiz ne yapsin gerçekten fikirleriniz çok önemli
Esinize sukredin bence.. Konu sahibi abla kv'de hiç boş durmuyor ve evde elti falan da sürekli iş bekliyor.. Aileye gitmek nerde..Kv evine gittim Ramazan günü bir çorba yapmış iftarda yedik sahurda aynı çorbayı yedik bir gün sonrA yine iftarda yine aynı çorba. Başlasa yemek yok masada. Midem kalktı artık zaten eşim izinden gitmiş psikolojik alt üst olduk eşimle telefonda sesi kötü ben öylesine berbat durumdayım. İntihar etsem ne olur acaba diye düşündüğüm günler geçirdim . Eşim sonrA gelince dedi ki izinden dönünce çok zor günler geçirdim dedi mesela