• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Şanş ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pink_dream
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pink_dream

Ziyaretçi
Bitmiş bir uzun süreli bir ilişkiniz vardı.Ve siz sevdiniz ve sevildiniz derken sorunlar çıktı aranızda ve siz çözemediniz ayrıldınız.Sonra araya bir kaç ay ayrı geçen zaman kafanızı topladınız sevginiz ağır bastı sevdiğiniz insana son bir şanş tanımaya karar verdiniz onun da bunu çok istediğini çok iyi biliyorsunuz ve karşı karşıya geldiniz ama o bir kez daha kendisinden ayrılacağınızdan çok korktuğunu ifade etti!?
İşte şimdi ben tam da bu durumdayım ama ben hatalardan insanların ders alacağını düşünüyordum ama sanırım o hatalarını biliyor ama gene de korkuyor sanırım o benim kadar cesur değil ne yapacağım ben bu deli !adamla seviyorum ama bu cesaretsiz halleri ona şanş tanıma eğilimimi epey bir kırdı heves te bırakmadı sayılır ama aşkımız bu şansı hak ediyor diye düşünsemde işin içinden çıkamadım yahu şimdi siz fikir verirseniz bana belki kafamdaki soru işaretlerim ortadan kaybolur değerli yorumlarınızı esirgemeyin benden lütfen ...Sizce ona şans tanımalı mıyım bu durumda yoksa bu hata olur mu?

ne gibi sorunlardıki.
yani çözülmücek derece olup ayrılık sonucu olan...

ne gibi sorunlardıki.
yani çözülmücek derece olup ayrılık sonucu olan...

Aslında sorunlar aşılmayacak kadar büyük değildi ama ben sadece kırıldığımı hissettim ilgisizlikten daha doğrusu azalan değer yada ilgi desem yeridir.:delphin:CADIARZUfisfisfis

peki şans verirsen ne kaybedincen. ne alıcan bunu düşün.

sana ver desekte verme desekte yardımcı pek olamayız.

Sana karşı ilgisi mi azalmıştı yani anlayamadım ben.

Evet öyle de denebilir yani benim söylemem ile ilgisini göstermeye başlamıştı aramaları filan sanki benim söylemem ile olmaya başlamıştı son zamanlarda bunu hissetmiştim sonra ise hayatından çıkmak istedim yani kalbimden çıkaramadım tabi ama uzaklaşıp kafamı dinlemek istedim bilmiyorum belki de hata yapmışımdır onu seviyordum o dabeni ama insan sevdiği insanı her halukarda arar sorar ama o bunu azaltmıştı şüphelendim istemeden de olsa ama elimde hiç bri kanıt vs. yok tabi his sadece ama geçen ayrı zamanda onsuzluk zor geçtiği için son şansa ihtiyacı olabilir dedim kendimce ama ???fisfisfisCADIARZU:sm_confused:gerisini bilemiyorum aslında bu şansı çok isteyeceğini düşünmüştüm ama o istiyor ama sadece istemekle kalıyor ??Çok üzgünüm çoook

Aslında sorunlar aşılmayacak kadar büyük değildi ama ben sadece kırıldığımı hissettim ilgisizlikten daha doğrusu azalan değer yada ilgi desem yeridir.:delphin:CADIARZUfisfisfis

bak canım aynı nedenden dolayı 2 yıllık ilişkim dün tam manasıyla bitti... 10 günlük bir bekleme; düşünme süreci sonrasında... ayrılmak isteyen sevgilimdi ; bana yeterince ilgi göstermek içinden gelmediği ve bu eksiklikten rahatsızlık duyduğu için... yani beni artık yeterince sevemediği için...

ben şu an kötüyüm... son şans isteyen o olmalı bana göre.. çünkü beni çok kırdı...10 gün öncesinde de kararını ii ver ; yeniden deneyelim dersen de beni de ikna etmen gerekecek dedim... nerden bileyim beni yine bırakmayacağını... aynı hesap...

tek farkı burda ilgisiz olan o ; korkan o... benim kafam çok karışık... sana nasıl yardımcı olurum bilmiyorum... ama eğer bana bikaç ay sonraa gelse deneyelim diye ben de korkardım... ve o beni de buna inandıramayacaksa neden döneyim... demek ki bir hevesmiş derim... önce sen inanmalısın bence kendine... sora onu inandırman gerek...

bak canım aynı nedenden dolayı 2 yıllık ilişkim dün tam manasıyla bitti... 10 günlük bir bekleme; düşünme süreci sonrasında... ayrılmak isteyen sevgilimdi ; bana yeterince ilgi göstermek içinden gelmediği ve bu eksiklikten rahatsızlık duyduğu için... yani beni artık yeterince sevemediği için...

ben şu an kötüyüm... son şans isteyen o olmalı bana göre.. çünkü beni çok kırdı...10 gün öncesinde de kararını ii ver ; yeniden deneyelim dersen de beni de ikna etmen gerekecek dedim... nerden bileyim beni yine bırakmayacağını... aynı hesap...

tek farkı burda ilgisiz olan o ; korkan o... benim kafam çok karışık... sana nasıl yardımcı olurum bilmiyorum... ama eğer bana bikaç ay sonraa gelse deneyelim diye ben de korkardım... ve o beni de buna inandıramayacaksa neden döneyim... demek ki bir hevesmiş derim... önce sen inanmalısın bence kendine... sora onu inandırman gerek...

Seni anlıyorum canım yazını büyük bir hüzünle okudum yaşadıklarına üzüldüm öncelikle senin hakkında hayırlısını olmasını temenni ediyorum:Saruboceq:Benim konuma gelince beni üzen kıran oydu ondan ayrılmak zorunda kalan da ben ayrılmayı istedim ama hemen kabullenmez sanmıştım bu kadar kolay olmamalıydı düye düşünüyorum herşeye rağmen ben ona şans tanımaya çalışırken onun hala nedenler ve niçinlerde olması beni çok üzdü ve kırdı doğrusu hevesimi de kaçırdı bir nebze.Ama elbette sende düşündüklerinde haklı olabilirsin saygı duyuyorum ama tek taraflı bitmez ilişkiler eğer ben şapkamı önüme koydu isem hatalarıyla günhalarıyla onun da aynı şekilde davranması gerekmez mi canım?Burda da sen söyle ne olur sence haksız mıyım ?CADIARZU

canım bazen verılen ıkıncı sans ....cok ıyı gıtmeye bılıyor...ayrılık ılkıne gore dahada kırıcı hatta nefret ettırıyor...pişmanlıklar yasıyorsun...eger boyle olucaksa uzulen sen olucaksan...hıç başlama...yok gercekten sevgı galıp gelıp tekrar ayrılık korkusu yasamadan bırbırınıze baglanıp hatalarını kapatıp aklınızdakı sorunları konusup tekrar denıyeceksenızse ıyı dusunmenı tavsıye ederım canım

Ben inanmam son şansa...
Şans vardır ama son şans diye bir şey yoktur...
İlişkilerde de böyle...
Aşk sevgi varacağınız bir yer değil çünkü...
O insan hayatınızdayken değerini bilerek, severek ve sevilerek yaşamak lazım...
Bir aradayken anlaşamıyoruz ama ayrılınca sevgi ağır basıyor birbirimizi özlüyoruz diye bir şey yok bence...
Bu tamamen alışkanlık sevgi değil...
Nerelerde yanlış yaptığınızı bulup yolunuza devam etmek en mantıklısı...
Kimse değişmez çünkü siz değişmedikten sonra da o ilişki düzelmez...

Back
X